4 sterren: goede service, goed behandeld

Hartelijk dank voor de fijne ontvangsten en service tijdens de aankoop van onze eerste caravan. Na de oplevering van de caravan hebben wij de caravan direct bij Camping Tamaring gezet. Ook gedurende die periode hebben wij van jullie goede service gebruik gemaakt. M.v.g. Hannie en Jos te Mijdrecht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pirma bedrijf met vakmensen in verkoop en werkplaats. Willen je graag een caravan verkopen, maar wel op de goede manier. Geen gepush en een reële prijs. Daarnaast stellen wij service, snelheid en klantvriendelijkheid erg op prijs en daarvoor ben je hier aan het goede adres.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige, persoonlijke behandeling, zoals we al vele jaren gewend zijn! Alle medewerkers waar we contact mee hadden zijn vriendelijk, behulpzaam en weten wat er van hun verwacht wordt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij komen al jaren bij Holiday Sport maar vandaag even met de caravan er heen want mijn klepje van de diepvries was eraf gebroken Wij waren in Isny en daar zei de monteur.....nieuwe koelkast / kan niet gemaakt worden Erik de Monteur kwam even kijken en zei: dat is zo gebeurd Wij even door het bedrijf ( prachtige indeling weer) en daar kwam Erik al weer aan ........2 scharnieren erin en KLAAR Afrekenen alleen de scharnieren 23 euro! Top bedrijf ,top monteur ,Erik bedankt

• Reden van bezoek Aanpassingen caravan/camper

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en eerlijk advies na een hartelijke ontvangst. Hele bedrijf straalt kwaliteit uit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betreft aankoop nieuwe caravan. Bedrijf ziet er verzorgt uit. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Extra aanpassingen aan nieuwe caravan netjes en zorgvuldig uitgevoerd. Bij aflevering werd alle tijd vrijgemaakt voor de uitleg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een woord perfect. Wij hebben nog nooit zoiets meegemaakt. Alles klopte. Van de 1e mail tot de uiteindelijke levering van de caravan. En dan het kado. Een Kika Beer, hoes voor de trekhaal en de persoonlijke fles wijn. Echt geweldig. Top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij waren op zoek naar een nieuwe caravan en bij Holiday Sport stond de caravan die wij zochten. We werden als koper met alle e-cards ontvangen. En met de nodige kopjes koffie en ruim de tijd nemende voor ons, door Berry Holtslag te woord gestaan. Er werd goed naar ons geluisterd. We geven de gastvrijheid van Berry Holtslag en de voorlichting van Marcel Schepers over de technische zaken, een dikke 10. We kregen een KiKa beer cadeau, wat we zeer waardeerden, die krijgt dan ook een mooi plaatsje in onze caravan. De fles wijn wordt in de eerste vakantie met onze caravan geopend. Alles bij elkaar hebben we een goede ervaring met Holiday Sport.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs een 2e hands caravan gekocht en onze vorige caravan hier op ingeruild. Het personeel is deskundig en service gericht. Zeer tevreden mee. Sinds dat we een caravan bezitten is Holiday Sport Lochem voor ons het bedrijf voor het onderhoud van onze caravan !! We zijn nogmaals zeer tevreden met de service en geleverde kwaliteit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs voor de tweede keer bij Holiday Sport een Hobby occasion gekocht. Keurige afhandeling door Berry Holtslag. Nu maar wachten op mooi weer om te genieten van de aankoop.

• Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen|Onderhoud en/of APK

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Na aanschaf van de caravan stroef i.v.m. Verkeerde voorlichting. Het afhalen van de caravan was een stuk prettiger.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn al 9 jaar klant bij uw bedrijf. Hebben 2 keer een caravan gekocht en werden goed geholpen. Er werd naar onze wensen geluisterd. De opmerkingen die wij hadden werden tot tevredenheid opgelost. Het is een bedrijf om trots op te zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

-Zeer positief -betrouwbaar -klantvriendelijk -vakkundig -Er wordt alle tijd voor je genomen, zelfs de voortent opzetten kregen we hulp mee

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed, wel een foutje meegemaakt met electro technische installatie van de caravan mover.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze geven je echt het idee dat de klant koning is, ongeacht de grootte van de aankoop.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Telefonische gevraagd naar de inruil waarde, daarna afspraak gemaakt.Fijn ontvangst in een mooie zaak.De uitleg over onze wens caravan werd door Berry H nog mooier hij adviseerde een ander model ivm ouder worden dan wil je meer ruimte,zo hebben we onze caravan daar ingeruild en zijn we in afwachting van de Fendt445TFB selection.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke benadering, verstand van zaken en :afspraak is afspraak. Via telefoon mooie prijs afgesproken voor aankoop caravan zonder inruil. Dit werd na 1e offerte naadloos overgenomen zonder tegenspraak. Das leuk zaken doen. Over twee weken caravan ophalen. Ben zeer benieuwd.......

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij komen al jaren bij Holiday Sport. Inmiddels hebben wij de tweede caravan daar gekocht . Wij zijn zeer tevreden,als er wel een probleem is wordt deze heel goed opgelost. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Altijd een warm welkom met een kopje thee/koffie of chocolade.

• Reden van bezoek Aankoop in kampeer winkel|Aankoop caravan, camper of vouwwagen|Onderhoud en/of APK|Reparatie en/of Schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben eind deze zomer een caravan gekocht bij Holiday Sport. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over dit bedrijf! Nu op naar het voorjaar zodat we ook gebruik kunnen maken van onze nieuwe aanwinst.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen weken heeft onze Caravelair caravan bij uw bedrijf een servicebeurt gehad en is er een reparatie plaatsgevonden aan de klep van de disselbak. Hierbij mijn waardering voor jullie aanpak en benadering van klanten. Bij de afspraak voor de beurt en reparatie werd direct en helder aangegeven wat de kosten zouden zijn exclusief de bijkomende kosten van zaken die vervangen moesten worden. Zowel bij uw respectievelijke balies, als bij de koffiehoek en bij de werkplaats, alle medewerkers reageren voorkomend en vriendelijk.

• Reden van bezoek Onderhoud en/of APK|Reparatie en/of Schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn voorgaande review had ik wel terug willen nemen maar helaas is dit niet mogelijk. Ik ben teruggebeld door de gastheer en caravanverkoper. Deze heer heeft zijn excuses uitgesproken en overgebracht en een toelichting gegeven. Voor mij was dit voldoende om wederom een review te schrijven maar dit keer met een duidelijk ander cijfer.

• Reden van bezoek Andere reden

2 sterren: slechter dan verwacht

wij hebben een hele slechte ervaring gehad vorige week. Wij hadden vanwege storm 2 aluminiumstokken verbogen. Kregen het advies, na zoeken van 2 medewerkers in de buizenvoorraad, om maar een nieuw tentenframe aan te schaffen. Na zelf gezocht te hebben toch de stokken gevonden!!!! Wij hadden lekkage( 2 plaatsen) in de goot waar de pees van de voortent doorheen getrokken wordt. Volgens betreffende medewerker kwam dit wel vaker voor en dan moest ik het maar kitten, dat deden zij ook????? Toen ik mijn caravan kocht 2 jaar geleden toen stond men vooraan met de service maar schijnbaar ben ik hem daarna kwijt geraakt.........en waarom????????

• Reden van bezoek Aankoop in kampeer winkel|Reparatie en/of Schadeherstel|Andere reden

Vordenseweg 1

7241 SB Lochem

Over Holiday Sport B.V.

Reizen inspireert, vrije tijd ontspant; in een sfeervolle en avontuurlijke omgeving vindt je naast onze caravanmerken Hobby, Fendt en Dethleffs een breed aanbod BOVAG occasions. In de goed geoutilleerde werkplaats kunt u terecht voor vakkundig onderhoud, reparatie, inbouw en schadeherstel. Daarnaast adviseren specialisten je in de outdoor winkel bij de keuze van kampeer en wandel accessoires. Hier kun je omringt met ruim 6000 reisboeken en kaarten je reis en vakantie goed voorbereiden. Laat je inspireren en verrassen in Lochem.