5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service bij verkoopgesprek en aflevering

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben op een eerlijke en open manier door Raymond benaderd en geholpen, niet van dat opdringerige en misleidend zoals ik veel te vaak mee gemaakt heb. Wat mij betreft heeft dit bedrijf niet voor niets het predicaat van Caravanbedrijf van het jaar 2014 gekregen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige service mijn gewenste wandelschoenen toch nog ruim voor de vakantie gekregen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Toch één opm !!! De afstand van mijn woonplaats naar Lochem is niet naast de deur.Jammer dat wij in de week dat wij in Vorden op de camping stonden niet konden worden geholpen met het verplaatsen van het fietsenrek. Nu is dit extra reis voor ons. Het fietsenrek voorop werd toen verkocht dat de disselbak altijd kon worden geopend met de fietsen erop. Dat kan dus niet Als dat juist was geadviseerd dan hadden we waarschijnlijk direct gekozen voor een rek achterop

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaringen zijn tot op heden alleen maar goed met dit bedrijf. We kunnen Holiday Sport van harte aanbevelen bij mensen die overwegen om een caravan of camper aan te schaffen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na een prima ontvangst neemt men de tijd voor je. Klasse! Deskundig en klantgericht. De afdeling wandelgidsen beveel ik van harte aan! Daar kan de ANWB winkel niet aan tippen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn goed ontvangen en uitgebreid voorgelicht over de aanschaf van een caravan. Het maakte niets uit dat we een oudje wilde kopen. Ook bij de aflevering werd weer alle tijd genomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en sfeervol bedrijf waar men de tijd voor je neemt en vriendelijk wordt behandelt. Kennis van zaken en goed advies. Is de afstand meer dan waard.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een zeer klantvriendelijk bedrijf met adviseurs die je niet pushen tot een verkoop,maar alle tijd voor de klant vrijmaken om te komen tot een zo goed mogelijk advies. Zelfs indien je na één of twee bezoeken nog geen keus hebt kunnen maken staat men weer voor je klaar. Kwaliteit/prijsverhouding is meer dan goed en van de inruilmogelijkheid zijn we ook meer dan vrolijk geworden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een bedrijf waar deskundigheid, klantvriendelijkheid, service en gastvrijheid vanzelfsprekend zijn. Onze nieuwe caravan werd punctueel op tijd afgeleverd, keurig voorzien van alle afgesproken extra\'s. Voor klanten uit het westen van het land; Holiday Sport is ieder jaar op de beurs in Dordrecht aanwezig, wij hebben hier voor de tweede keer een nieuwe caravan gekocht. Ouderwetse service, hartverwarmend!!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De service en deskundigheid staat hoog in het vaandel bij Holiday Sport. De ontvangst is hartelijk en het advies deskundig en er wordt meegedacht met de klant. Helaas ook een afwikkeling van schade gehad, maar ook hier wordt alles zoveel mogelijk uit handen genomen. Wij hebben onlangs onze tweede nieuwe caravan hier gekocht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel; men denkt zeer goed mee en adviseert uitstekend. Recente reparatie geweldig uitgevoerd en qua verzekering perfect afgehandeld. Kortom chapeau!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wandelschoenen gekocht,fijne uitleg en deskundig advies door liesbeth. Zeker een aanrader om hier heen te gaan, een fijn bedrijf vriendelijke mensen.

zeer goede service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een bedrijf waar je goed en deskundig geholpen wordt. Er wordt met je als klant meegedacht en goed advies gegevan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn bedrijf. We werden goed te woord gestaan en hadden alle tijd voor ons.Hebben ons ook nog tips gegeven bij onze aankoop. We zullen zeker dit bedrijf bij andere aanbevelen|

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn keurig te woord gestaan de eerste keer,de tweede keer nukkig en kort door een ander persoon als de eerste keer. De derde keer van ons bezoek prettig geholpen,koffie gehad en weer keurig geholpen door de verkoper die ons de eerst keer te woord stond en ons de caravan verkocht. Volop geduld en vriendelijkheid,prima bedrijf!!

Vordenseweg 1

7241 SB Lochem

Over Holiday Sport B.V.

Reizen inspireert, vrije tijd ontspant; in een sfeervolle en avontuurlijke omgeving vindt je naast onze caravanmerken Hobby, Fendt en Dethleffs een breed aanbod BOVAG occasions. In de goed geoutilleerde werkplaats kunt u terecht voor vakkundig onderhoud, reparatie, inbouw en schadeherstel. Daarnaast adviseren specialisten je in de outdoor winkel bij de keuze van kampeer en wandel accessoires. Hier kun je omringt met ruim 6000 reisboeken en kaarten je reis en vakantie goed voorbereiden. Laat je inspireren en verrassen in Lochem.