4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer fijn bedrijf! En heel goed uifleg.wij komen zeker terug.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gebruikt of nieuw maakt niet uit, ze nemen alle tijd voor je. Klant is hier echt koning. Denken mee, geven oplossingen, doen wat ze beloven. Prima aflevering en na service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

de service van holiday sport is voortreffelijk en prijs kwaliteit verhouding is super.zeer aan te bevelen bij vrienden en kennissen. zeker zal ik weer een caravan bij holiday sport kopen als er weer een moet zijn. A.Olijslager te duiven

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op de A1 klapband gehad, overleg met ANWB gebeld met holiday sport Binnen een uur nieuwe banden op de caravan, supper geregeld en toch dezelfde dag op de besteming. Kortom een zeer fijn en goed bedrijf. Groet uit petten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor de tweede keer een gebrukte caravan gekocht. Prima verkoop afdeling, ook kleine mankementen prima opgelost door de werkplaats. Kreeg zelfs excuses, wat geheel niet nodig was, voor de drukte in de showroom die tijdelijk was ingericht als stempelpost voor een wandeltocht, . Zeer vriendelijk personeel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorig jaar een luchtbed aangeschaft. 3 weken gebruikt en netjes opgeborgen. Helaas, bleek hij nu langzaam leeg te lopen. Zonder problemen een nieuw luchtbed gekregen. Top!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig geholpen, deskundig advies. Mooie zaak.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed bedrijf Word netjes geholpen en zeer klant vriendelijk Eerst onze vouwwagen daar gekocht nu een caravan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service, goede prijs-kwaliteit-verhouding!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top advies gekregen en nagenoeg nieuwe caravan gekocht met uiteindelijk alles erop en eraan voor ver binnen ons budget. De verkoper geeft je alle ruimte en rust en laat je tot een afgewogen besluit komen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze (gebruikte) caravan met voortent en luifel zijn prima afgeleverd en de werking ervan uitgelegd. De problemen die ontstonden met de voortent zijn geweldig opgelost !! Op naar veel zorgeloze vakantie kilometers mét de KiKa-beer !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Medewerkers zijn zeer vriendelijk, nemen de tijd voor duidelijke info, zowel plussen als minnen in de verwachting van o.a. levering en productkwaliteit en duurzaamheid. Zijn proactief in de aftersale en die is tot zover ik het nu kan beoordelen zeer goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben bij jullie een tweedehands caravan gekocht. We zijn heel vriendelijk geholpen en de service was grandioos. Al het personeel is even behulpzaam. Jullie zaak is zeker een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij komen ervoor van alles soms ook even buurten kijken naar nieuwe spulletjes. Altijd welkom voor een praatje en een lekker bakkie koffie. In de outdoor winkel word je perfect en vriendelijk geholpen wil je fijne schoenen en een deskundig advies moet je daar wezen voeten worden netjes opgemeten en daarbij een passende schoen gezocht nemen alle tijd voor je. Voor de tweede keer een caravan gekocht , ook daar nemen ze alle tijd en alles word tot in de puntjes geregeld. Wat betreft de kampeer shop het zelfde verhaal. Ook is iedereen altijd vrolijk en vriendelijk dit alles kom je tegenwoordig niet meer zo vaak tegen. Komen er niet voor niets zo vaak , holiday sport gun je het gewoon om daar te kopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

erg goed bedrijf met zeer goede service. Frank Meijer heeft ons niet alleen erg goed en deskundig geholpen hij heeft ons over de streep getrokken om een nieuwe caravan te kopen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima begeleiding bij het kijken naar een 2e hands caravan. Vervolgens nog een keer kijken en kopen; verkoper had alle tijd. Bij aflevering ruim tijd genomen om alles uit te leggen. Spiegel op de auto monteren en op de uitkijk bij het wegrijden. Prima service!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Opmerkelijke vriendelijkheid en bereidheid tot service. Er was tijd, geduld en koffie voor ons bij de gesprekken. Bij de aflevering werd alle tijd genomen om ons te helpen en instructies te geven. Elk gebrek was verholpen of werd onmiddellijk opgelost. Service van een opmerkelijk niveau.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie winkel, ruim assortiment,klantvriendelijk, behulpzaam en komt de afspraken na. Kortom prima zaak op alle gebied.

Vordenseweg 1

7241 SB Lochem

Over Holiday Sport B.V.

Reizen inspireert, vrije tijd ontspant; in een sfeervolle en avontuurlijke omgeving vindt je naast onze caravanmerken Hobby, Fendt en Dethleffs een breed aanbod BOVAG occasions. In de goed geoutilleerde werkplaats kunt u terecht voor vakkundig onderhoud, reparatie, inbouw en schadeherstel. Daarnaast adviseren specialisten je in de outdoor winkel bij de keuze van kampeer en wandel accessoires. Hier kun je omringt met ruim 6000 reisboeken en kaarten je reis en vakantie goed voorbereiden. Laat je inspireren en verrassen in Lochem.