4 sterren: goede service, goed behandeld

Klant vriendelijk en komt afspraken na. Het ziet er overzichtelijk en netjes uit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes en vriendelijk geholpen goede uitleg over zaken gehad. Koffie staat altijd klaar en voor vragen is bellen geen probleem en wordt dan ook direct beantwoord of zeer snel terug gebeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na meerdere nieuwe caravans bij u te hebben gekocht, is het altijd weer een prettig terug zien van Directie en medewerkers om de nieuwe caravan te komen ophalen. Dat wij telkens uit Oostkapelle Zeeland komen, om met u zaken te doen, verdiend u bedrijf terecht een 10 voor ons.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een bedrijf waar men tijd heeft voor de klant en dat niet meteen honderden euro\'s kost. Degelijke en eerlijke, no nonsens informatie. Goede inruilprijs voor oude caravan en alle medewerking met de nieuwe. Prettig bedrijf om weer terug te komen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaringen. Alle tijd wordt voor de klant vrijgemaakt. Gastvrij. de koffie staat klaar. Meedenken met de klant. Afspraken nakomen. Goede prijs/produkt verhouding. Uitstekende service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De bedrijfspanden zijn goed verzorgd, het personeel uiterst deskundig en meedenkend en staan direct voor je klaar. Dethleffs kan nog wel wat leren van de automobielindustrie v.w.b. afwerking en kwaliteit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijke benadering, schriftelijke vragen werden vlot en resultaat gericht beantwoord. Een bedrijf, het vertrouwen waard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn al jaren klant en weten dat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Ook de service is prima en denken mee in het geven van oplossingen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Geeft zeer laat reactie,s op mails kan wel meer dan een week duren daarom er ook van afgezien om bij het bedrijf iets te kopen cq te laten plaatsen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke en deskundige medewerkers, vlotte antwoorden op vragen en een duidelijke uitleg bij het leveren van de caravan, top bedrijf wat ik iedereen kan aanraden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben Holiday Sport leren kennen via vrienden. Dit bedrijf is ronduit van topklasse. Zeer betrokken, betrouwbaar en absoluut deskundig. Buitengewoon vriendelijke mensen met passie voor hun vak en optimale aandacht voor de klant. Kan niet beter

4 sterren: goede service, goed behandeld

Contact gekregen via internet, snelle reactie, plezierig contact met Raymond, een bezoek waard!

Prima bedrijf!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het beste caravanbedrijf die we meemaken tot nu toe. Grote deskundigheid, faire handel (Frank Meijer. Nee, geen familie) en nemen alle tijd voor je. Bevelen dit bedrijf van harte aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit bedrijf willen wij aan onze medekampeerders aanbevelen,omdat wij door de medewerkers altijd plezierig en vakkundig worden geholpen en te woord gestaan. Hulde

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben al de 2de caravan en zijn erg tevreden over de service en de klantvriendelijke bedienning.joopbaarslag en alie rupprecht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik was op zoek naar nieuwe wandelschoenen: goed advies: ga eerst naar podoloog. Gedaan, nu goede schoenen. Tijdens het passen koffie gedronken, geen verkoop druk, wel eerlijk advies.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

wij hebben goede ervaring met holiday sport inmiddels al 5 caravans gekocht bij dit bedrijf wij zijn zeer tevreden en hebben dit jaar weer een nieuwe fendt bianco 390 gekocht en deze is inmiddels al geleverd daarom geven wij voor service-deskundigheid 10 cwnobach

4 sterren: goede service, goed behandeld

EEN PRIMA SERVICE OOK DE KLANTVRIENDELIJKHEID UITSTEKEND, EEN BEDRIJF WAAR JE NAAR TEVREDENHEID KAN ONDERHANDELEN!!!!

Vordenseweg 1

7241 SB Lochem

Over Holiday Sport B.V.

Reizen inspireert, vrije tijd ontspant; in een sfeervolle en avontuurlijke omgeving vindt je naast onze caravanmerken Hobby, Fendt en Dethleffs een breed aanbod BOVAG occasions. In de goed geoutilleerde werkplaats kunt u terecht voor vakkundig onderhoud, reparatie, inbouw en schadeherstel. Daarnaast adviseren specialisten je in de outdoor winkel bij de keuze van kampeer en wandel accessoires. Hier kun je omringt met ruim 6000 reisboeken en kaarten je reis en vakantie goed voorbereiden. Laat je inspireren en verrassen in Lochem.