4 sterren: goede service, goed behandeld

Al jaren klant, zeg maar gast Heel prettige en deskundige adviezen over caravan én kamperen. Juist die brede aanpak geeft je al een vakantiegevoel als je het bedrijf bezoekt. Berry, Sylvia, Sander, Frank, Remon, Liesbeth en alle anderen zijn, hoe je ook dubt en zeurt, altijd even vriendelijk en behulpzaam. Daarom blijven we terugkomen en zeuren. Metta

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

uitstekende service, correcte,vriendelijke en deskundige medewerkers ruime keuze in caravans, accesoires en sport/casual kleding, voor ons meer dan 20 jaar Vriendelijk dank voor alles.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, prettige medewerkers gewoon een fantastisch caravanbedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaringen zijn zeer goed. Wij hebben een paar keer pech en schade gehad en werden hier zeer goed in begeleid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb net een onderhoudsbeurt laten doen aan mijn caravan. De behandeling van het personeel is erg vriendelijk. Er moest een remvoering vervangen worden, maar je wordt eerst gebeld om goedkeuring hiervoor te vragen. Dit vind ik correct.

4 sterren: goede service, goed behandeld

bij aanschaf caravan bleek voortent net te groot te zijn. Goed en snel opgepakt waarna tent iets ingekort werd. Deskundig en vakkundig geholpen. Ook op vlak van outdoor goede verkopers. Deskundigheid ten top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super goed-vriendelijk,echte vak mensen.Met een passie voor werk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en kundig personeel, altijd tijd voor de klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

voor onderhoud bij een caravan niet bij holidaysport gekocht toch een perfecte service daarna in onderhoud gegeven. bij aanschaf nieuwe caravan bijzonder prettig gehopen, qua inruil als prijstechnisch nieuwe caravan. recomanderen ieder die het wil horen holiday sport aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

holiday sport is een keurig bedrijf alles netjes geordend en overzichtelijk bijzonder klantvriendelijk komt gemaakte afspraken na geeft goed advies als klant een zeer goede en betrouwbare indruk!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De informatie en de service bij de aanschaf van een gebruikte caravan was optimaal. De sfeer in het bedrijf is fantastisch, de bediening efficient en de klant geniet vertrouwen en nazorg. Ik kan geen vergelijking maken met andere bedrijven.

Erg positief en prettig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

bij aankoop van een nieuwe caravan in 2004 een goede advies en een goede prijsverhouding met onze caravan. Goede onderhoud an advies met de accerssoires.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hebben altijd tijd voor iedere klant. Of je nu net een nieuwe caravan hebt gekocht of gaat kopen, of juist helemaal niet. Zelfs vanuit het buitenland hebben wij weleens gebeld met wat probleempjes en ook toen werden wij telefonisch geholpen dan wel doorverwezen. Maw de service houd niet op als je het pand verlaat. Prima bedrijf!!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jaren lang al klant van dit bedrijf. 1e caravan die ik bij hun gekocht heb was een adria 305.Op dit moment in het bezit van een Hobby 460 Is na een foutje van het bedrijf weer voor 100% in orde gemaakt,waardoor ik het vertrouwen in dit bedrijf nog steeds hoog in het vaandel heb staan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij Holiday Sport wordt je erg vriendelijk ontvangen en is er altijd tijd en aandacht voor de klant. Door de vakkundige medewerkers wordt je als klant op een buitengewoon plezierige manier geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig contact bij de koop van 2e hands caravan,later uitstekende service bij het onderhoud. De caravan werd gehaald en gebracht van en naar de Caravanstalling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Caravan gekocht , fijn geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

je word hier altijd prettig geholpen en er hangt een hele gezelige sfeer!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Holiday Sport blinkt it door vakmanschap, klantvriendelijkheid en een goede service, niet alleen technisch, maar ook met de altijd uiterst verzorgde nieuwsbrief. Ook de social media worden niet over het hoofd gezien. Je vindt het bedrijf o.a. op facebook. Kortom een bedrijf dat weet hoe het er anno 2012 aan toe behoort te gaan.

Vordenseweg 1

7241 SB Lochem

Over Holiday Sport B.V.

Reizen inspireert, vrije tijd ontspant; in een sfeervolle en avontuurlijke omgeving vindt je naast onze caravanmerken Hobby, Fendt en Dethleffs een breed aanbod BOVAG occasions. In de goed geoutilleerde werkplaats kunt u terecht voor vakkundig onderhoud, reparatie, inbouw en schadeherstel. Daarnaast adviseren specialisten je in de outdoor winkel bij de keuze van kampeer en wandel accessoires. Hier kun je omringt met ruim 6000 reisboeken en kaarten je reis en vakantie goed voorbereiden. Laat je inspireren en verrassen in Lochem.