Heel fijn geholpen.

Tijdens bezoek met Marcel gesproken over andere Outback, zijn rustige uitleg en voorstel betreffende e aankoop waren heel prettg.

Weer prima jaarlijkse beurt

Tijdig gebeld ivm vervangen banden, auto daarom weer tijdig op kunnen halen en veilig naar Duitsland kunnen rijden..

Afspraken nagekomen. Korrekt geïnformeerd over meerkosten

Geweldige service

Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Geweldig.

We zijn al meer dan 40 jaar Daihatsu rijders .Dat bevalt goed. Altijd vriendelijk personeel word snel geholpen,en vaak kan je er op wachten voor een koplamp vervangen. Koffie en thee is gratis en een gezellige showroom Fijne Feestdagen.

Een uiterst prettige belevenis

Na de bandenwissel zagen we de auto als occasion in de showroom staan. De specificaties bevielen ons wel en na een proefrit waren we geïnteresseerd. Over het financiële gedeelte werden we het ook snel eens. Na ruim een week werden wij de trotse eigenaar van deze Subaru Forester E-boxer. Alle formaliteiten rond kentekenregistratie, verzekering en wegenbelasting zijn ons daarbij uit handen genomen. Een fijne ervaring.

Prima dealer

De uitgevoerde reparatie is deskundig gerepareerd

Na tel.afspraak; goed en correct ontvangen

Het enige nadeel is; dat je wel snel een afspraak kan maken...alleen ligt die dan zeker 4 wkn later. Maar wordt altijd goe en als er iets spec. vervangen moet worden, dan word je altijd van te voren geïnformeerd of persoonlijk geïnformeerd, als je op de reparatie wacht. Koffie kan je "gewoon" pakken, als je op de reparatie aldaar wacht.

Geen opmerking over afleren van deze mooie Masda2 hybride

Kan niet beter

Voor mij geen betere garage dan Autohuis Eickhof. Dit vind ik al jaren en gelukkig word dit, bij elk bezoek, weer bevestigd!

Gewoon goed

Men komt gemaakte afspraken na.

Vriendelijk, betrouwbaar en hoge kwaliteit

Vriendelijk, betrouwbaar en hoge kwaliteit!

Goede service en fijne beleving!

Mijn eerste auto hier gekocht. Ongeacht de prijs van de auto werd deze compleet (pakketten zonder meerprijs) en met een fijne beleving afgeleverd. Dat was de lange rit (meer dan 2 uur) meer dan waard!

Fantastische service

heel prima

Prima ontvangst

Bij aankomst prima opgevangen door verkoper die alle tijd nam voor onze wens m.b.t. de aankoop en vervolgens duidelijke uiteenzetting gaf.

zonder problemen geholpen

Uitstekende Mazda dealer

Ik werd goed geholpen goed personeel en de aflevering is top kreeg goede uitleg over mijn nieuwe Mazda.

Kwalitatief prima en zeer klantvriendelijk

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen! Ik had een afspraak gemaakt, maar over het hoofd gezien dat de tijd aangepast was. Ondanks dat ik op de verkeerde tijd aanwezig was toch goed en snel geholpen.

Uitstekende service!

Kwam deze keer alleen maar voor een bandenservice, maar maakte personeel opmerkzaam op een tijdelijke storing. Werd gelijk bij de bandenwissel opgelost met een software update. Ik heb de afgelopen periode ook geen problemen meer ondervonden. Dit was weer een bevestiging van de service die dit bedrijf biedt. Ik kan me geen betere garage wensen!

Gewoon een hele fijne garage.

Is een hele fijne garage. Ondanks dat ze druk zijn hebben ze toch tijd voor je. Allemaal zeer vriendelijk.

De vooraf gemaakte afspraken zijn goed uitgevoerd en daarna nog eens duidelijk toegelicht. nog

X

Top geregeld

Een korte pitstop voor een bandenwissel. Ondertussen even gewerkt in de wachtruimte en een kopje koffie gedronken. Dik tevreden met het advies over de staat van de banden en de wissel.

uitstekend

vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot een recent gesprek om wat dingen op te helderen is het uitstekend verlopen

Gewoon een geweldig goeie auto zoals je dat van een Mazda mag verwachten.

Ik ben al heel lang Mazda rijder en elke keer als ik weer een nieuwe koop verrast het mij hoe er toch weer nieuwe dingen of verbeteringen aan zijn toegevoegd, waardoor de betrouwbaarheid en veiligheid nog weer beter werden gemaakt.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn