Netjes geholpen verkoper nam alle tijd voor ons goede service en als er wat niet Duidellijk dan direct terug komen

Goede en snelle service

Prima op de hoogte gehouden van de werkzaamheden.

Duidelijke afspraken,prima uitgevoerde reparaties.

Zeer goede service,nooit vervelende verrassingen!

Effectief en professioneel!

Vriendelijk personeel en ter zake kundig

Persoonlijke contact, aandacht voor de vragen. Leenauto die echt klaarstaat. Uitleg over het onderhoud en hulp bij laatste vragen. Bijzonder plezierig allemaal.

Zeer snel en goed geholpen aan een mooie en bijzondere auto

Fijn ontvangst, meedenkend aan welke auto bij mij past. Lekker proef gereden in meerdere formaten auto's en uiteindelijk weggegaan met een goed gevoel en aanschaf van een sportieve, zo goed als nieuwe Mazda 2 uit 2024. Koffie mocht wel wat sterker qua smaak, maar verder zeker niks te klagen.

Bekwaam personeel,

Goede service, ongedwongen sfeer en een mooie zaak.

Zoals ik gewend ben, ging alles op een prettige wijze

Inmiddels de tiende mazda cx 5, zonder een spoortje spijt. Zeer fijne auto met een goede uitrusting. Ook de aankoop met behulp van Mark verliep prettig en constructief. Wij komen zeker weer.

Komen afspraken altijd na Top

Zeer klantvriendelijk komen afspraak altijd na Top.

Al jaren klant bij dit bedrijf en met een reden: persoonlijke aandacht en een geweldig goed product leveren. Op tijd, zorgvuldig en monteurs die van wanten weten en goed met de klanten om kunnen gaan. Uitleg, laten zien en betrokkenheid tonen. Daarom!

Zoals altijd vriendelijk geholpen

Service beurt prima uitgevoerd, Heb het ideen dat klacht over de sensor van de rijstrook begeleiding niet geheel is opgelost. Ik ga zelf kijken of er misschien nog iets anders ingesteld kan worden, anders nog maar een keertje langs gaan. Verder prima geholpen.

Zeer naar tevredenheid.

We zijn komen kijken voor een opvolger van onze XV. In eerste instantie zou het wederom een XV gaan worden, het is uiteindelijk een prachtige Forester geworden. Onderhandeling ging open, eerlijk en duidelijk. Al met al kijken we met een zeer goed gevoel terug op de aankoop. We verheugen ons nu al op onze reis naar de sneeuw maar vooral op de geplande roadtrip via de Balkan naar zuid-Griekenland.

Je word als klant geholpen

je vraag wordt in begrijpelijke taal beantwoord

PRIMA!

Goede service, redelijk snel

Oke maar niet conform afspraak

Via Mazda Nederland kreeg ik bericht dat mijn auto toe was aan een onderhoudsbeurt. Online een afspraak gemaakt waarbij stond wat mijn auto nodig had en wat de reparatie zou kosten. Afspraak in het winkelmandje geplaatst en even later werd de afspraak door Eickhof bevestigd. Op de dag van het onderhoud netjes een fiets meegekregen. Wel werd gesproken over groot onderhoud en nog wat losse reparatie indien nodig. Prima denk je, jullie hebben verstand van auto’s, ik niet. Einde van de dag de auto opgehaald. De rekening was fors hoger dan vooraf online doorgegeven. Thuis nog eens de bevestigingsmail er bij gepakt en gebeld. Wat online geboekt was bleek niet te kloppen (waarom die dan bevestigd wordt en niet direct gecorrigeerd vraag ik me wel af). Ik kon nog wel terug komen om de nieuwe filter er uit te laten halen en om te wisselen voor de oude om zo het prijsverschil deels tegemoet te komen. Vind dit een hele vreemde opmerking, als de oude filter goed was hoef je die niet te vervangen en als het wel nodig was hoef ik de oude niet terug. Mazda zaken verschillen in prijs, mede daardoor en de afstand kwam ik hier, maar met deze gang van zaken ga ik toch weer naar een andere Mazda wat verder weg.

Weer prima in orde

Onderhoudsbeurt goed afgehandeld. Leenfiets voor overdag en snel klaar.

Goede service en aardige medewerkers

Fijn en goed geholpen

Was weer een prima ervaring.

Mijn ervaringen zijn positief bij deze Subaru dealer en ik heb de reis naar Apeldoorn er graag voor over.

Perfect geholpen

Slordige kleine beurt

Bij de receptie gevraagd de ongelijkheid van de bandenspanningen te controleren en deze op te pompen voor zwaardere belasting. Bij het naar huis rijden bleek er op de display geen bandenspanning meer aangegeven te worden. Verder ging de achterklep maar voor 1/3 open. Verder gevraagd waarom de auto zich na 10 minuten automatisch afsluit als er iemand met een sleutel in de wagen zit. DIt was ook niet verholpen. Ternauwernood zijn we naar een dealer hier in Limburg gegaan. Hierbij bleek dat de bandenspanning aan de linker kant ca 2,4 was en aan de rechterkant 2,7. Bovendien waren de ventieldopjes voor de herkenning van het wiel gedeeltelijk niet meer aanwezig.

Meedenkend en goed

Ervaren en terzake kundig

Uitmuntend!

Via de mail in eerste instantie een geheel vrijblijvende offerte aangevraagd voor een Mazda CX-30. Erg vlot een erg scherp voorstel waar ik eigenlijk geen “nee” tegen kon zeggen. Ik had meerdere offertes bij Mazda dealers aangevraagd maar Mark van Autohuis Eickhof was en zeer vlot met het uitbrengen van een erg scherp voorstel en daarnaast erg prettig en laagdrempelig bereikbaar in de communicatie! De deal was vlot gesloten en de auto werd erg snel geleverd. Echt top service met een uiterst betrouwbaar autobedrijf en verkoper die doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.

Geen problemen. Beurt en extra's als afgesproken verholpen

Stabiel voorspelbaar

Zoals vanouds

Zoals vanouds

Prettige ontvangst. Goede communicatie/adviezen.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn