Snelle goede service

Problemen met accu. Ik kon direct langskomen en het probleem was verholpen tijdens het wachten. Snelle goede service

Prettig en daardoor vertrouwd.

Door de prettige samenwerking met de verkoper was de keuze snel gemaakt. Als tip: Neem het interieur mee in de schoonmaak, zeker bij een showroom auto.

Niks op aan te merken

Bandenwissel snel geregeld. Tijdens het wachten koffie, thee of chocolademelk. Free WiFi en een leestafel met verschillende tijdschriften. Keurig personeel.

Prima en heel vriendelijk

Afspraken worden nagekomen

Een goede ervaring en duidelijke uitleg bij de aflevering van de nieuwe auto

Een tien met een griffel

Van begin tot het eind is alles prima verlopen. Een sympathieke benadering, voorkomend en chapeau voor Mark.

Zeer prettige gesprekken over de auto die ons aangeboden is. Ook over het proces naar de verkoop en de koopovereenkomst toe zijn we heel tevreden. We hebben een erg goede inruilwaarde gekregen voor onze vorige auto en daarnaast werd de nieuwe auto ook nogeens met een grote beurt geleverd.

Doen wat afgesproken is.

Ik ga 2 maal per jaar naar Autohuis Eickhof voor regulier onderhoud en wielwissel voor zomer c.q winterwielen. Ze zijn altijd goed telefonisch te bereiken, altijd vriendelijk en behulpzaam. De koffie staat altijd klaar en er zijn nooit verassingen.

Uitstekend telefonisch contact voor het maken van een afspraak en gereedmelding en een duidelijke uitleg van de verrichte werkzaamheden.

Perfect geregeld

Winterbanden vervangen door zomerbanden, zoals gewoonlijk weer prima geregeld.

Wederom de verwachtingen waar gemaakt

Vorig jaar een CX5 gekocht en deze ingeruild. Mark deed direct een goed voorstel en waren er snel uit. Auto op de afgesproken tijd tip top afgeleverd. Door persoonlijke aandacht en echte interesse in de klant weten ze daar wat de klant echt belangrijk vindt en laten de rest van de poespas achterwegen. Wederom zeggen wat ze doen en doen ze wat ze gezegd hebben. Het lijkt zo makkelijk, maar daar doen ze het gewoon.

Ben zeer goed geholpen

Fantastisch geholpen heel vriendelijk mannen.

goede service en duidelijke afspraken.

goede service en duidelijke afspraken.

Snelle en uitstekende service

Zowel aan de receptie als door de monteurs wordt snel, klantvriendelijk en vakkundig gewerkt .

Bandenwissel goed en snel gedaan, alhoewel de tijd niet haalbaar was.

Deskundig uitleg

Frank heeft deskundig en duidelijk uitgelegd waar het geluid van mijn auto vandaan komt en wat de oorzaak is.

Uitstekende service

De jaarlijkse APK en een onderhoudsbeurt zijn dit jaar door Eickhof uitgevoerd. Voor mij de 1e keer hier maar zeker niet de laatste! Al mijn vragen werden zeer goed beantwoord. Een geweldig deskundig en enthousiast team. Hier word ik echt BLIJ van. Nogmaals hartelijk dank voor deze geweldige service.

Bijzonder klantvriendelijk familiebedrijf.

Al meer dan 20 jaar bijzonder goede ervaringen met Autohuis Eickhof. Niet alleen bij de routinematige onderhoudsbeurten, maar vooral ook oplossingsgericht bij individuele problemen en/of vragen.

Zoals altijd erg goed.

Heb altijd veel vertrouwen in het bedrijf gehad. Ze zijn deskundig en komen stipt de afspraken na. Met oog voor de klant.

Prima Mazda dealer.

Toegankelijk, kundig, mooi bedrijf.

snel geholpen

begrip voor de klant. deskundig om de storing op te lossen. snelle service.

Accuprobleem op zaterdag gelijk opgelost.

Keurig en efficiënt op zaterdag geholpen!

Vlotte bandenwissel en ook nog navigator geupdate

Snelle service

Prettig geholpen met kennis van zaken

Duidelijke uitleg gekregen. Als service extra werkzaamheden verricht waar niets voor gerekend werd.

altijd een prima service

prettige ontvangst, vriendelijk personeel aan de balie

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn