Alles bij elkaar fantastisch geholpen en een fantastische auto.

Aan de dure kant

Ik vind een eerste beurd 279 euro wel echt veel geld

Betrouwbaar, vakkundig, meedenkend goede prijs/kwaliteit

Betrouwbaar, vakkundig, meedenkend goede prijs/kwaliteit

Adequate service

Altijd correcte en efficiënte service, prettige baliemedewerkers. Goede uitleg over de verrichte servicebeurt.

Goed geholpen

Alles netjes gegaan, ze belde nog even voor een grotere uitgave.

Vanaf het maken van de afspraak t/m het mee naar huis nemen van de auto: alles prima. Men had aandacht voor mijn wensen en alles werd in goed overleg gedaan.

Beste dealer in de regio

Autohuis Eickhof regelt gewoon dat al mijn vragen of wensen vlekkeloos beantwoord en geregeld worden. Of dat nu updates aan mijn CX 60 zijn, een plotseling defect voor mijn vakantie, een geplande servicebeurt of bandenwissel, dat maakt niets uit: De dames en heren van Eickhof regelen het snel en goed. Eigenlijk…..klopt het altijd bij deze dealer!

Prima mensen met een prima resultaat

Uiterst tevreden over de geleverde prestatie. Vlotte service, nette mensen en alles volgens plan. Chapau.

Netjes volgens afspraak.

Werd netjes en correct geholpen.

prettige behandeling en goede service

zeer tevreden.

Betrouwbaarheid

In deze garage ben je geen nummer, maar wordt persoonlijk benaderd. Goede kwaliteit van het geleverde werk.

Prima service, zeer klantvriendelijk

Altijd bereid om mee te denken

Goede service, prettige contacten

zie boven

Tevreden

Motor-en computerstoringen > accu vervangen. Snel en tevreden opgelost door de Fa Eickhof.

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Q

prima ondersteuning en de afspraken werden na gekomen

erg prettig en transparant

Alles conform afspraak.

Onderhoudsbeurt en APK-keuring. Noodzakelijke vervanging onderdelen in goed overleg uitgesteld tot tot volgende beurt.

Prima geholpen volgens afspraak

Zeer vriendelijke ontvangst, en tijdens de werkzaamheden kun je een lekker bakje koffie drinken

Bandenwissel is prima gedaan

fijne en goede garage

vriendelijk en goede garage heb vertrouwen in hun kundigheid

Was weer geweldig

Gewoon geweldige service

Top garage

Je betaald iets meer maar ik ben super blij met hoe snel en kundig je hier geholpen wordt. Kunnen mij altijd goed helpen met mijn oude Subaru!

Een bedrijf dat prettig en betrouwbaar en netjes over komt.

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van de nissan qashqai. Het autobedrijf komt prettig over en de verkoper heeft alle tijd voor je en geeft eerlijke voorlichting over de auto en mening over de in te ruilen auto. Ook werd alle tijd genomen bij het afleveren van de auto. Alles werd even doorgenomen hoe het allemaal werkte. Bedankt hier voor. Fam. De Boer.

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn