Reactie van het bedrijf
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat het zo is gelopen — dat is natuurlijk niet wat u mag verwachten.
Het klopt inderdaad dat u bij vertrek de verkeerde bus heeft meegekregen. Dat had nooit mogen gebeuren, en daar bieden we onze oprechte excuses voor aan. De bus die u meekreeg, was van een andere klant die hem vrijdag had gehuurd en op maandag weer zou gebruiken. Zijn spullen lagen er nog in, en wij hadden u gewoon een andere bus moeten meegeven.
Wat betreft de brandstof: we hebben dit goed nagekeken. U gaf aan ongeveer 14 liter getankt te hebben. Wij hebben na afloop nog 10 liter bijgetankt. In totaal dus 24 liter, op een rit van 235 km. Dat komt neer op een verbruik van ongeveer 1 op 9,8 — en dat is zelfs zuiniger dan gemiddeld (voor deze bus is 1 op 6 à 1 op 7 normaal). Dus we twijfelen er niet aan dat u gewoon netjes heeft getankt.
We tanken elke auto bij terugkomst zelf weer af. Niet omdat we mensen niet vertrouwen, maar omdat dat de enige manier is om zeker te weten dat de volgende klant weer met een volle tank vertrekt.
Ik heb geprobeerd u telefonisch te bereiken om het even rustig toe te lichten, maar kreeg u helaas niet te pakken. Als u daar alsnog behoefte aan heeft, laat het gerust weten — dan maken we er alsnog een goed gesprek van.
Met vriendelijke groet,
Rick, Adriaanse Autoverhuur