Goed geregeld

Fijne samenwerking.

Vriendelijk, snel en goede prijs prestatie verhouding

Alles verliep soepel en snel. De wagen reed prima en was tip top in orde !

Helder, snel en vriendelijk

Zoals hoierboven

Snelle en goede service

Snelle en goede service voor een scherpe prijs

Goed geholpen

Goed enprettig geholpen. Wel lange wachtrij > 30 minuten aan de balie

Vriendelijk personeel snelle service

Snel nog even een bus huren een avond van te voren aangevraagd en binnen tien minuten antwoord. De volgende ochtend om 08:00 bus opgehaald. Fijn dat op zo’n korte termijn nog mogelijkheden zijn.

Prettig contact bij het reserveren en afhalen van een busje

Fijn dat er een mogelijkheid was om op zondag een busje op te komen halen. Prettig contact bij het reserveren en afhalen. Fijn dat je dekens en spanbanden erbij kunt reserveren. Overzichtelijke website. Goed aanbod. Geschikt busje gevonden voor het verhuizen van een studentenkamer. Duidelijk bestelproces, via de website. Wat ik jammer vind, maar dat zal bij meer bedrijven zijn, is dat je als gewone Nederlandse burger aan zoveel voorwaarden moet voldoen. Een rijbewijs en een betaalpas is niet voldoende. Je moet ook een paspoort of ID kaart laten zien. Waarom? Een rijbewijs is een geldig identificatiedocument in Nederland. En je moet een bewijs van je adres hebben via een factuur van max. 1 maand oud.

Ik kreeg een busje mee waarvan de verwarming niet werkte

Al jaren huur ik bij jullie een negen persoonsbus voor de wintersport. Nog nooit heb ik een bus meegekregen die in orde was. Nu kreeg ik weer een bus mee waarvan de verwarming en de ventilator niet werkte. Dus moest ik de bus weer om gaan ruilen.

uitstekende service zelfs op zondag!

Hele fijne mercedes laadklep bussen met veel uitrusting zoals een trappenwagen heel handig met ijzeren trappen die wij hadden.

Mooie en fijne bus, prima geholpen

Dag tevoren pas gereserveerd, maar was een mooie comfortabele en nog best nieuwe Mercedes. Zit duidelijk ruimer dan bv een Renault, fijn met mijn 1,90 m. Afgesproken extra's erbij, hele afhandeling prima, ook financieel.

Makkelijk en snel en dus gewoon goed!

Zie boven.

Top bedrijf!

Vriendelijke

Vriendelijke en goede service

Super service tegen een goede prijs

Geen poespas. Denkt met je mee, levert wat ze beloven. Een goede prijs, en klantvriendelijke medewerkers. Zal iedereen Adriaanse aanraden!

Goed geregeld

Super service

Zeer vriendelijk personeel en goede auto's

Snel, duidelijk en alles goed geregeld!

Nette en duidelijke afspraken bij huur sprinter. Bus zelf reed ook uitstekend. Perfecte ervaring: kom zeker terug als ik weer een keer een bus nodig heb! :)

zeer tevreden.behulpzaam personeel

zeer te vreden

Gewoon goed en zeer vriendelijk

Altijd goed

Deze keer een kleine vrachtwagen met laadlift gehuurd voor een verhuizing. Ideaal. Snelle uitlevering, prima voertuig. Terugbrengen was men al gesloten, maar dat is geen probleem bij Adriaanse. Auto wegzetten en de volgende ochtend (zondag) al vroeg een mail met de afhandeling / factuur.

zeer vriendelijk, positief en aangenaam verhuur!

Zeer fijn verhuur, duidelijke instructies voor inleveren/ophalen, vriendelijk & behulpzaam. Auto was perfect voor de occassion.

Alles prima, alleen wat onduidelijkheid over kosten

Alles prima. Uitstekend voertuig gehuurd, goede en vriendelijke service online en offline. Het enige dat onduidelijk was is dat naast de kilometervergoeding ook brandstofkosten volledig betaald moesten worden. Daardoor vielen kosten hoger uit dan verwacht. Het had wat duidelijker gecommuniceerd mogen worden mijns inziens. Verder tevreden en ik ga er een volgende keer weer graag naartoe.

Top service!

Service zoals het hoort. Zeer prettig dat je niet hoeft te rotzooien met tanken. Auto goede kwaliteit. Bij ophalen vriendelijk behandeld. Afgeven makkelijker via de brievenbus.

Uitstekende service en snelle afhandeling!

Gisteren last-minute een bus gehuurd bij Adriaanse Autoverhuur en ik ben ontzettend tevreden over de service! Via de telefoon kreeg ik direct duidelijke uitleg over wat ik moest meenemen, welke bus beschikbaar was en de inhoud van de bus. Bij aankomst stond de bus al klaar en was de administratie snel en helder geregeld. Ook bij het inleveren verliep alles perfect: de bus werd direct afgetankt en de afhandeling was wederom snel en professioneel. Alles werd met vriendelijkheid en efficiëntie afgehandeld. Kortom, een dikke tien voor Adriaanse Autoverhuur ! Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en snelle autoverhuur. Met vriendelijke groet, Emiel

Generally great

Quite affordable spacious van. It has some years but drives quite well. What annoys me is that even though I have refuelled at the station literally next to the rental place, I was still charged for refuelling.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven