Goede advies en uitleg. Alles zeer goed.

Hele goede ervaring. Deskundige advies en vriendelijk personeel. Ook veel keuze aan fietsen. Helemaal top!

Prima service, goed geholpen. Zijn meedenkend en laten de keuze bij jou

Wanneer je binnenloopt voor info of aankoop, altijd behulpzaam personeel. Nemen de tijd voor uitleg en vergelijk. Aanrader!

Super service en weer geslaagd voor een fiets.

3 fietsen gekocht in een paar maanden tijd. Goed advies gehad en snel geleverd. Altijd fijn om hier terug te komen. Ook service na de aankoop is top!

Goed en fijn bedrijf!

Afgelopen weken twee fietsen gekocht, een voor mijn dochter en een voor mijn zoon. Wij worden goed geadviseerd en geïnformeerd en zeer goed geholpen. Erg geslaagd en vooral vriendelijke mensen!

Fijne winkel en goede service

Kom al wat langer bij Kuijpers voor reparaties. Ze hebben t zo druk, dat een bandje plakken tussendoor of remmen laten maken, wat tijd met zich mee brengt, de fiets moet er dan even blijven staan en wordt tussendoor opgepakt. Lastig, als het je hoofdvervoermiddel is (dochter moet een 11 km elke dag naar school fietsen, wordt lastig zonder fiets haha) Maar het is bij alle fietsenmakers erg druk in het fietsend Nederland. En bij Kuijpers merk ik echt hart voor de zaak en proberen je zo snel mogelijk te helpen. Laatst een elektrische fiets bij ze gekocht, erg goede uitleg, niks wordt vergeten en er wordt tijd voor je genomen. Betaling, verzekering, fiets rijklaar maken ging heel soepel en snel. Goed geregeld alles heren! Helaas na anderhalve week al bandje plakken, maar we werden meteen herkent door de verkoper en vroeg meteen hoe we de fiets ervaren en maakte een praatje, heel leuk! Vakmannen, mooi familie bedrijf, en mijn vaste fietsenmaker geworden door de goede en fijne service!

Duidelijke uitleg over fiets en ook verzekering

Klantvriendelijk en kennis

Heel fijn geholpen met de aanschaf van mijn e-bike. De tijd genomen om voorlichting te geven om zo tot een goede keuze te komen.

Uitstekende bediening van de klant

Laatst daar 2 fietsen gekocht en deze werden keurig afgeleverd. Men is klantvriendelijk en maakt tijd voor een goede voorlichting. Wij zijn dik tevreden.

fijne zaak moet goed uitleg en comunicatie.

voor mijn vrouw een lage instapo fiets gekocht, na lang zoeken en twijfelen hebben ze bij Kuijpers mijn vrouw over de streep getrokken en een mooie fiets verkocht, hartstikke blij mee. goed adres, zeer zeker.

Goede service en deskundigheid. TOP !

goede service en deskundigheid. TOP!!!

Betaalbare fietsreparaties Berpolder

Vakmanschap en top service. Plus ze zoeken steeds betaalbare oplossing als het kan.Zeer tevreden ik kom hier zeker terug vriendelijk personeel.

Altijd professionele hulp bij het kopen van een fiets

Voor ons dochtertje nu een nieuwe fiets gekocht en als deze weer te klein wordt dan komen we graag hier terug voor een nieuwe te kopen.

Goed advies

Fijn geholpen

Buitengewoongoed

Zeer vriendelijk geholpen goede uitleg gewoon goed nemen de tijd voor de klant Als we weer een fiets nodig hebben gaan we zeker terug

Je wordt er goed en deskundig geholpen

Deskundig advies en goede reparatiewerkplaats

Ongelooflijk goede service.

Al jaren trouw klant bij Kuijpers Tweewielers. Het is moeilijk om met de geleverde service, advies en prijs-kwaliteit om dat niet te blijven.

Ik heb een fiets gekocht

Verkoopman heeft ons goede advies gegeven.

Top informatie en keuzes geven en t/m aflevering

De informatie over de keuzes bij elektrische fietsen wordt heel goed en overzichtelijk gegeven. Het bestellen en informatie / aflevering is uitstekend. Vriendelijk, zeer servicegericht, vertrouwd adres voor tweewielers. Wij komen er al jaren en ook de "after-sales-service" is zeer vriendelijk, deskundig en heel goed. Fijn familiebedrijf! Absolute aanrader

Gastvrij Behulpzaam Vriendelijk Prima Service

Beste Familie Kuysters Een echt familiebedrijf. Die altijd voor je klaar staan. Goede service en klantvriendelijk. Een nieuwe fiets gekocht. Erg blij mee. Dank zij het advies van John (ny). Hij weet alles van een fiets. Hij neemt te tijd. Gewoon een afspraak maken. Ook nog proefritten gemaakt. En zo de keuze gemaakt. Nogmaals bedankt voor de goede service. Groetjes van Claudia

Goede hulp

Vriendelijk personeel en veel keuze in kinderfietsen

Goed geholpen

Goed geholpen en goede uitleg gekregen over de fiets die ik er heb gekocht

Uitstekende service

Kennis en kunde over alle fietsen staan hier op nr 1. De uitleg over de aan te schaffen fiets was uitgebreid en compleet. Ook de service rondom de aanschaf en verzekeringen was helder. Er is meegedacht voor onze gezinssituatie wat de juiste keuze fiets zou zijn. Wij zijn heel tevreden!

Prima service en informatie

Aantal proefritten gemaakt zo de juiste fiets kunnen kiezen die bij mij past. Duidelijke informatie en prijsopgave. Ik ben blij met mijn aankoop, kan weer jaren vooruit!

Fijne winkel, prima uitleg en ruime keuze!

Ik heb hier een fijne fiets gekocht voor mijn zoon, veel uitleg gekregen over de verschillende opties. Proefritje geen probleem. Kortom gewoon een hele fijne winkel.

Heistraat 2 G

5701HN Helmond