Goed, vriendelijk

Fijne ervaring. Vriendelijk en duidelijk geholpen. Helaas lang op mijn fiets moeten wachten. Maar dit kwam door de producent. Zeker aan te raden

Top winkel

Ik heb een elektrische fiets gekocht, heel aardig mensen en ben ik goed geholpen.

Zeer servicegericht

Zeer goed en uitgebreid te woord gestaan. Goede service! Aanrader!

In korte tijd goede informatie gekregen en daarop een fiets gekocht

Goed persoonlijk advies en uitleg. Prima service werkplaats.

Ik heb hier al eerder een fiets gekocht en was daar zeer tevreden over. Service van de werkplaats is uitstekend. Bij de zoektocht naar een nieuwe e-bike goed advies gekregen om tot een juiste keuze te komen en op dingen attent gemaakt waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben, Men neemt hier nog echt de tijd voor de klant. Ook kan er eerst testrit gedaan worden met de fiets van jou keuze.

Mooi winkel ,fantastische mensen,

Goede advies en uitleg gekregen. Ben tevreden met mijn aankoop.

Goede service en communicatie!

Gewoon goed.

Top zaak

Behulpzaam en vriendelijk

Ze luisteren en proberen mee te denken.

Top geholpen

Goede service en vriendelijke mensen.

Fijne winkel en vakkundig personeel!

Aanschaf nieuwe fiets

Super positief

Goede en vriendelijke service bij aankoop van mijn nieuwe elektrische fiets

kwaliteit en kennis

Ze nemen alle tijd om alles goed uit te leggen en een keuze te maken. Is als leek moeilijk maar zo werd de keuze makkelijk. Ook de 2 proef ritjes bevielen goed. kortom een tevreden klant.

Klantvriendelijkheid en Service met hoofdletters

Inmiddels zijn we als gezin wat fietsen verder bij de firma Kuijpers. Bij iedere aanschaf is de service optimaal en wordt je op een vriendelijke manier geholpen. Klanten krijgen is niet moeilijk. Klanten houden ook niet, als je ze maar op een nette manier behandeld. Wij zijn in ieder geval erg tevreden!

Ze denken goed mee, heel klantgericht

supergoed

zeer goed geholpen duidelijke uitleg heel fijn team

Heel goede service

Uitstekend en deskundig geholpen

De beste fietsenwinkel met goed en deskundig personeel waar je altijd weer goed geholpen word!

Goede service en begeleiding

Ze hebben mij vanaf dag 1 goed geïnformeerd. Vriendelijke mensen die je helpen met je wensen.

Nieuwe fiets

Weer top geregeld! Dank je wel voor de snelle goede service!

zeer duidelyke uit leg

zeer goede behandeling en uitleg

Super service

In 1 woord super. Vriendelijk, klantgericht

Goed service en contact

Voor mijn kleindochter een leuke mooie gebruikte fiets gezien die er zeer netjes uitziet en na telefonisch contact snel alles geregeld en binnen paar dagen geleverd. Bedankt voor jullie goede service komen zeker terug. M.v.G Marco Bokma

Goed, afspraken nakomen, geen zorgen. Perfect

Toip

Heistraat 2 G