Goede service! 👍🏻

Superfijne winkel 👍🏻

Ik was altijd prima behandeld als klant

Mijn E-bike ook al was het niet hun merk altijd willen maken en nakijken

Prettig geholpen

Goede uitleg over het produkt. Prettig geholpen. Niet opdringerig om iets te verkopen. Goede zaak!

Deskundig advies

Deskundig advies, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Goed geslaagde aankoop.

Heel fijn!

Ze nemen de tijd, hebben er verstand van en je wordt gezien. Professioneel en tegelijkertijd alsof je ze al jaren kent.

Goede service!

Groot assortiment fietsen. Goed advies en fijne service.

Goede service, snel en meedenkend.

Super service met een glimlach

Voor onze dochter op zoek naar een goede fiets voor de middelbare school. Uit gekomen bij de popal daily Dutch prestige. Omdat ze twijfelde tussen 2 kleuren hebben ze 1 kleur steeds gereserveerd gehad totdat de andere kleur weer binnen kwam. Ik ben meteen gebeld zodra de andere kleur binnen kwam zodat ze beide fietsen naast elkaar kon zien en haar keuze kon maken. Gisteren is de fiets netjes thuis gebracht met nog een paar korte instructies /tips erbij! Super service met een grote glimlach!

klantvriendelijke en deskundige benadering

Men luistert goed naar wat je zoekt en geeft uitgebreid advies. Er wordt tijd genomen en allerlei opties worden bekeken naar jouw wensen. Er wordt in oplossingen gedacht bijv. wanneer iets aangepast moet worden is dat vaak geen probleem. Verder is er altijd goede service en onderhoud.

goed en netjes geholpen

geen poes pas gewoon eerlijk en klantvriendelijk

nu reeds enkele nieuwe fietsen gekocht ,altijd eerlijk behandeld en zeer vriendelijk ,je weet wat je eraan hebt geen phoe pha maar gewoon en je word echt niet naar de duurste fiets geleid vooral bij kinderfietsen moet je bij kuijpers zijn top zaak

Vakbekwaam en uitstekend geholpen.

Uitstekende ervaring vanuit het verleden. Trekt zich echter gewoon door naar het heden. Vakbekwaam, zeer vriendelijk personeel. Geen vraag is teveel. Prima, tijdige uitlevering. Ik weet al waar mijn volgende fiets gehaald wordt.......

Goede uitleg over onze fietsen , en goede service

Hier beleef je echt het klantgevoel en krijg je waar voor je geld!

Top service, kan niet beter!

Topservice!

Vriendelijk, servicegericht en fijne uitleg!

vriendelijk en vakkundig. Prima service!

vriendelijk en vakkundig. Prima service!

Goede service, zeer behulpzaam

Heb alleen maar zeer positieve ervaringen!

Geweldige service!

Allemaal hulpvaardige mensen die alle geduld met je hebben om een op jouw wensen afgestemde fiets te leveren.

Fijne winkel waar je goed geholpen word en altijd meedenkt.

Zeer prettig geholpen

Ik ben ontzettend fijn geholpen. Er werd mee gedacht in mijn wensen. De verkoper was erg vriendelijk en deskundig. Mijn fiets kon ik snel ophalen. Ontzettend blij met mijn aankoop! Dank je wel!

Fantastische service en goede uitleg

Goede uitleg over de fiets, vele mogelijkheden en heldere informatie! Snelle service en levering

Wordt altijd uitstekend geholpen

Klantvriendelijk, eerlijk, goede kwaliteit

Heel goed.

Goede service, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Super geholpen !

Goed geïnformeerd en goed geholpen ! Ben helemaal blij met mijn fiets !

Prima informatie, duidelijk en to-the-point.

Ik kocht een tweedehands damesfiets. Precies wat ik zocht.

Heistraat 2 G

5701HN Helmond