Ze denken goed mee, heel klantgericht

supergoed

zeer goed geholpen duidelijke uitleg heel fijn team

Heel goede service

Uitstekend en deskundig geholpen

De beste fietsenwinkel met goed en deskundig personeel waar je altijd weer goed geholpen word!

Goede service en begeleiding

Ze hebben mij vanaf dag 1 goed geïnformeerd. Vriendelijke mensen die je helpen met je wensen.

Nieuwe fiets

Weer top geregeld! Dank je wel voor de snelle goede service!

zeer duidelyke uit leg

zeer goede behandeling en uitleg

Super service

In 1 woord super. Vriendelijk, klantgericht

Goed service en contact

Voor mijn kleindochter een leuke mooie gebruikte fiets gezien die er zeer netjes uitziet en na telefonisch contact snel alles geregeld en binnen paar dagen geleverd. Bedankt voor jullie goede service komen zeker terug. M.v.G Marco Bokma

Goed, afspraken nakomen, geen zorgen. Perfect

Toip

Goede service en uitleg en nemen ruim de tijd voor je

Staat altijd klaar om je te helpen

Heeft ons goed geholpen toen de fiets was weggehaald

Super vriendelijk mensen en erg behulpzaam

Denken erg met je mee om de beste keus te maken. Dingen waar je zelf niet bij stilstaat geven zij jouw een tip waar je rekening mee kunt houden.

Zeer vriendelijk en kundig

We kochten een tweedehands fiets. Prijs/kwaliteit uitstekend. Goede communicatie en ze komen hun afspraken na.

Super goede service

Nadat mijn fiets was gestolen hebben ze me super goed geholpen en ik had snel weer een nieuwe fiets. Dankjewel!!!

Aanrader!

Al jaren klant bij deze vriendelijke en deskundige fietsenmaker. Fijn team wat al lang samen werkt. We hebben al onze fietsen hier gekocht en in onderhoud. Altijd zeer goed geholpen.

Persoonlijke benadering, goede uitleg, vriendelijk.

Altijd vriendelijk geholpen

Goede service en vriendelijke benadering door personeel. Ondanks enorme drukte nemen ze toch de tijd

Fijne service en hoge kwaliteitsproducten

Bij Kuijpers Tweewielers kun je behulpzaam personeel verwachten dat echt verstand van zaken heeft. Ze zorgen voor kwaliteit in hun producten en in hun onderhoud. Er wordt met je persoonlijke situatie meegedacht en op basis daarvan wordt een eerlijk advies gegeven. Fijne zaak.

top

mensen doen wat ze zeggen,altijd vriendelijk en behulpzaam en een goede service

zeer goed

zeer goed

Goed advies, fijne service

Heb een nieuwe fiets voor onze dochter gekocht. We hebben voor ons gevoel een eerlijk en goed advies gekregen. Ook de service die we opvolgend krijgen geeft vertrouwen. Ik zou Kuijpers Tweewielers dan ook zeker aanraden bij familie, vrienden en bekenden !

Vakkundig

Bekwame mensen, goede service, ruim assortiment.

goede service

kan meteen komen als er iets is

Heistraat 2 G

5701HN Helmond