Met plezier ga ik nu met mijn Sparta wind of geen wind fietsen.

Super behulpzaam en klantvriendelijk

Er werd goed gekeken naar wat ik nodig heb en snel een passend advies gegeven. Veel flexibiliteit in het maken van een afspraak voor het ophalen

Je krijgt goed advies, niet een slap verkooppraatje!

Ik werd positief verrast door het advies bij deze fietsenwinkel. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en deze werden aangevuld met zaken waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Mijn complimenten! Ik ben enorm blij met mijn fiets.

Komt afspraken goed na.

Fiets is conform afspraak in prima staat via de bezorgdienst ontvangen. Prima geregeld.

Super service

Fijn personeel die echt te tijd voor je neemt. Geweldige service. Raad iedereen deze winkel aan.

Klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteit.

Klantvriendelijk Goede service Eerlijk advies Goede prijs/kwaliteit

Kuijpers zet een stapje extra!

vlak voor sluitingstijd binnenlopen en vervolgens met 2 elektrische fietsen proef gaan rijden als de winkel eigenlijk al gesloten is. Er was alle tijd voor een goed advies, niets afraffelen of wat dan ook. Deze lokale ondernemer verdient uw bezoek! Aardige mensen, goed advies, fijne fietsen, voor een voordelig tarief en de service is ook altijd goed! Doen.

Prima geholpen goed advies

Top service!!

Nadat ik vorig jaar voor mijn oudste dochter een nieuwe fiets had gekocht was nu mijn andere dochter aan de beurt. Hij vertelde dat de levertijd zo lang was maar hij had nog wel een idee en zo had hij t toch voor elkaar om binnen 3 weken een fiets te leveren! Wat fantastisch! We zijn er super blij mee. We hadden natuurlijk wel echt geluk maar dankzij de extra moeite is t wel gelukt! Top

Afgestemd op mijn wensen

-prettig in contact - duidelijk - helder de mogelijkheden verteld - goede service

Goede uitleg en service

Je wordt er altijd netjes geholpen en als je vragen hebt wordt alles goed uitgelegd.

Wat niet kon, toch regelen.

Ondanks dat mijn fiets een lange levertijd had, fiets ik door extra inzet vanuit Kuipers op een prachtige fiets!!

Super tevreden!

Super goede service, vriendelijkheid en uitleg.. Gaan al heel wat jaren naar Kuijpers, en nog super steeds tevreden..

Gewoon super geholpen. Zaterdag middag e-bike gekocht en deze werd zaterdag avond al afgeleverd

Wederom een goede ervaring!

Ondanks de drukte namen ze ruim de tijd voor advies ivm aanschaf nieuwe elektrische fiets. Jammer dat t iets langer duurde dan verwacht voordat de fiets klaar was. Desalniettemin een fijne winkel met kennis van zaken. Ik rij vanuit Beek en Donk diverse concurenten voorbij, dat zegt genoeg!

Uitstekende service, vriendelijk personeel.

Supergoed

Top service

Probleem met achterlicht netjes verholpen!

Nieuwe fiets

Mijn achterlicht was kapot .een email was genoeg om een nieuwe te krijgen .besteld en opgestuurd klasse

Prima advies, goed geholpen, klantvriendelijk

Goed advies en heel behulpzaam

Ben goed geholpen met het uitzoeken van me nieuwe fiets.

Uitstekend!

Ik heb hele goede uitleg gekregen bij het uitzoeken van mijn fiets en daarna heeft men alles op alles gezet zodat de fiets naar mijn wens ook geleverd kon worden, en nog eerder dan verwacht!

Prima geholpen snelle geleverd

Goede service, goed geholpen, ze weten waar ze het over hebben.

Prettig en klantvriendelijk

Prettig en klantvriendelijk

Enorm klantvriendelijk!

Voor mijn dochter was ik op zoek naar een tweedehands e-bike. Deze via mp gevonden bij Kuijpers tweewielers. Van te voren even gebeld en fiets werd al gereserveerd ondanks het feit dat we nog niet zeker wisten of we de fiets wilden afnemen. Aldaar heeft mijn dochter gefietst op de fiets en een uitgebreide uitleg ontvangen over de werking. Ook goed meegedacht met regelen van fietsverzekering tav de documenten etc… Blijf zo door gaan!

Heistraat 2 G

5701HN Helmond