Erg goede uitleg en vriendelijk personeel

Fijn geholpen en goede uitleg gehad. Ook vriendelijke mensen. Al verschillende fietsen gekocht.

En erg snel en behulpzaam

Zeer goede service

Goed advies en alles goed geregeld

Ik werd uitstekend geholpen

Zeer tevreden!

Goede uitleg en tijd genomen door de verkoper. Snelle service.

Geweldige service en uitleg

Zeer positieve ervaring , nette spullen, breed assortiment, hele goede service. Gaan zeker terug.

Positief

Heel fijn geholpen, klantvriendelijk! Netjes klaar volgens afspraak

goeie mens

ze hebben het goed geregeld dat is ook de reden dat ik daar koop. als er iets aan de hand is kan ik ook nog een keer terug komen

Hele goede service

Binnen 3 dagen weer kunnen fietsen Dat na een vervelende diefstal

Super(klant)vriendelijk

Zeer tevreden met de meer dan uitgebreide em deskundige uitleg i.v.m. de aanschaf van een elektrische fiets voor onze puberdochter. We raden iedereen aan om bij Kuijpers binnen te lopen en daar een fiets aan te schaffen! Kleine tip: heet een klant welkom als deze binnenkomt en vraag hoe je kunt helpen. Wij kwamen t.g.v. corona 2 keer via de werkplaats binnen en stonden enigszins verloren. Konden we zomaar doorlopen, moesten we nog even wachten? Niemand v.h. personeel zei iets. Dat kan wat onvriendelijk overkomen.

Eerlijk en goed

Kei fijne zaak met eerlijke mensen en goede service! Al jaren klant bij Kuijpers Tweewielers.

Top!

Nemen de tijd. Denken met je mee. En snel. Super service!

Slechte service

Fiets naar Kuijpers gebracht display geeft aan service beurt .monteur belt mij trappers en achterband moeten vervangen worden .Ik antwoord dat hoeft niet fiets opgehaald kosten beurt 63 euro En wat merk ik aan mij fiets zadel beschadigt plus pakkendrager .Een ronde gefietst in de regio Zie ik een Sparta dealer heb gevraagd is de achterband en de trappers goed hij zegt trappers 100 procent achterband 90 procent en we konden weer verder

Fijn advies en perfecte service

2 Fietsen gekocht voor onze kinderen. Een nette prijs gekregen voor fietsen die we wilden inruilen. Goed, vriendelijk advies en een eerlijke prijs. Na levering terug geweest voor een standaard die even aangedraaid moest worden. Snel opgelost en weer tevreden naar huis.

Ze staan voor je klaar met goed advies!

Goed geholpen, alternatieven gezocht en goed advies mbt verzekering.

Zoals altijd goede service

De service is voor ons een heel belangrijk iets en het is fijn dat t klantvriendelijk is Kiuijpers tweewielers is al jaren een vertrouwde goede zaak waar je altijd goed advies krijgt

Goed vriendelijk goede service koop altijd mijn fiets bij kuipers en de volgende ook weer ga zo door

Vriendelijk duidelijk meedenkend

Denken altijd mee

Inmiddels al meerdere fietsen gekocht en in onderhoud. Personeel denkt altijd mee, helpen waar ze kunnen. Zijn ook altijd vriendelijk. Top zaak, onze volgende fiets gaat ook van hun komen dat staat vast

heel netjes afgehandeld

online besteld en heel tevreden met alles

Goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit. Denken goed met je mee

2 elektrische fietsen gekocht. Zoals we gewend zijn van Kuijpers, weer naar volle tevredenheid geholpen. Goed advies, snelle levering en super service. Jeroen, wederom bedankt.

Hele goede service!

Zelfs in deze moeilijke tijd, perfecte service. Aanrader!

Super service en kwaliteit

Persoonlijke aandacht, goede service, met hart bezig

Hartstikke aardige mensen

Super geholpen. Ik raad hun echt iedereen aan!!

Heistraat 2 G

5701HN Helmond