Goede uitleg

Top rijschool

Altijd gezellige lessen gehad en een goede begleiding gehad .

Fijne, hulpvaardige en duidelijke uitleg gevende mensen.

Ik heb de dagopleiding voor theorie en C1 vrachtwagen gedaan. Door de inzet van de instructeurs ben ik voor beide de eerste keer geslaagd. Nogmaals dank aan Gio en Corinne.

Goede en fijne ervaring

Er werd uitgebreid de tijd genomen om alles goed en duidelijk uit te leggen.

Goede instructeurs

Tijdens mijn rijlessen gaven de instructeurs goed aan wat beter moest en er was altijd een gezellige sfeer in de auto.

Fantastische begeleiding en kundige instructeur!

Dagcursus voor C1 rijbewijs gedaan. Super geregeld met het examen direct op dezelfde dag. Instructeur, Murat, ontzettend fijn en prettig om een hele dag mee in de vrachtwagen te zitten. Legt alles rustig uit en geeft duidelijke feedback

Gezellig

Goeie koffie, aardige mensen, snelle service

Hele fijne en gemoedelijke rijschool!

Ik kijk terug op een hele fijne tijd bij de rijschool! Ik vond de rijinstructeurs goed les geven en waren duidelijk, eerlijk en aardig. Ook de communicatie verliep fijn.

Alles goed geregeld

Goede communicatie Duidelijke uitleg

gewoon goed opleiding practische en doeltreffend

dagje hard werken maar dan is er ook meteen resultaat. natuurlijk aangeleerd gedrag is er niet zomaar uit. wordt goed en professioneel op fout gedrag gewezen

Fijne instructeur

Top rijschool!!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Kees de Vaan!

Hele fijne lessen!

De lessen waren goed van kwaliteit, duidelijk en de communicatie was erg fijn!

No nonsense rijopleiding

Vakkundige medewerkers en instructeurs. Vriendelijke benadering, tijdens lessen ‘streng maar rechtvaardig’.

Kennis van zaken, maar geen kennis van mensen

Ondanks het feit dat ik geslaagd ben, geef ik een 1. Dit is 100% te wijten aan de instructeur. Op maandag 18 november heb ik een dagcursus C1 gedaan. Om te beginnen was de instructeur te laat, wat ik al schandalig vind gezien de beperkte tijd. Vervolgens heeft de inspecteur gedurende de hele lestijd zijn uiterste best gedaan om zo denigrerend en onsympathiek mogelijk te zijn. Ik mocht alles vragen ja, maar kreeg vervolgens wel antwoorden als 'Snap je het nou nog steeds niet' en ook weigerde hij om uit te stappen om te kijken of ik goed aangedockt had, want ik wist toch zeker wel wat 1 meter is. Dit is NIET hoe je met mensen omgaat! Na een uur of 3 heb ik de wagen aan de kant moeten zetten omdat ik zijn gesnauw helemaal beu was. Deze man heeft inhoudelijke kennis, maar 0% inlevingsvermogen. Toen ik uitlegde dat zijn toon mij steeds meer stress bezorgde zei hij simpelweg dat dat nodig was om te kunnen slagen. Hij begreep mij niet en de sfeer verbeterde dan ook niet, ondanks mijn feedback. Dit resulteerde erin dat ik 5 minuten voor het examen trillend en lijkbleek in de wachtkamer zat. De examinator daarentegen verdient 1000 punten voor zijn vermogen om mij op het gemak te stellen en te levelen met mij. Het feit dat ik geslaagd ben is 100% te danken aan mijn eigen doorzettingsvermogen en de examinator die het beste uit mij wist te halen. Ik hoop voor iedereen dat deze instructeur zo snel mogelijk met pensioen is.

Top, duidelijk en helder

Top , communicatie en uitleg. Super doelgerichte lesson Laten "niets" aan toeval over 2x in èèn keer geslaagd met fijn gevoel de examen in Top Rijschool in mijn ogen

Veel goed geregeld

Theorie was even wat rommelig geregeld Ook weer goed opgelost Praktijk n wat strenge op alles wel wat weten instructeur Maar Daardoor wel geslaagd Fijne examinator Stelde me gerust

Super.

Ik heb een super ervaring gehad! De rijschool dacht mee met mij en zocht mee naar oplossingen als dat nodig was.

Goede en degelijke rijschool.

Bij deze bedank ik de rijschool dat ik in 8 lessen mijn groot C rijbewijs heb gehaald op 60 jarige leeftijd. Ook is Lambert een super goede instructeur die me heel veel dingen heeft moeten afleren , en bij heeft geleerd. Mijn ervaring is alleen maar positief om te mogen lessen op een nieuwe Daf vrachtwagen . Dus zeggen we 1 Team 1 Taak bij Kees De Vaan. Dik tevreden.

Helemaal top!

Zowel vaarbewijzen 1 en 2 en rijbewijs C1 hier gehaald. Alles in één keer gehaald. Duidelijke lessen, heldere communicatie. Afspraken worden nagekomen en waar nodig is er meegedacht met mijn wensen. Ga zo door!

Alles was goed geregeld! Duidelijke uitleg en altijd optijd.

Zeer positief en geweldig resultaat

Dank aan instructeur Gino voor zijn geduld en adviezen!

Fijne rijschool.

Met veel geduld, mij aan een rijbewijs geholpen.

Goede ervaringen

Grote kerkstraat 35