Reactie van het bedrijf
Beste Pim,
Van een oude auto zoals die van u kan je geen prijsopgaaf maken, dat bleek ook wel met deze reparatie. De gaskabel was niet af te stellen, ondanks dat we het gaspedaal gedemonteerd hadden en bijgesteld. Er is namelijk een scharnierpunt in het gaspedaal gemaakt omdat er bij de vorige eigenaar hand/gas in zat, zodat de pedalen opgeklapt konden worden. Echter de draaihoek is hierdoor veranderd. Als we de gaskabel zo toch gemonteerd hadden, dan was hij snel weer geknapt, zoals waar u nu last van had. We hebben toen uiteindelijk een nieuw gaspedaal moeten monteren. Omdat ze ergens anders geen deugdelijke reparatie gemaakt hebben, zit hierdoor extra tijd in. Zo heb je deze auto, ergens anders zelf gekocht. Wij zagen uw auto voor het eerst. Daarnaast hebben we de auto ook nog op moeten halen, deze kosten zitten in de arbeid gerekend.
Het viel ons ook op dat je 3 wielbouten mist, een motorsteun kapot is, hierdoor je flexibeldeel uitlaat kapot is, stuurhuishoezen kapot zijn enz. enz. We hebben je hierop geattendeerd, je mag officieel hiermee niet eens de weg op.
Vervolgens niks meer laten horen en 2 uur later een rekening? We hebben elkaar ’s morgens gesproken aan de telefoon, heb toen gezegd dat ik einde van de dag meer kan zeggen wanneer de auto klaar is. Toen bent u einde van de dag met je vader langskomen, de auto stond toen al op de brug we waren er mee bezig. Volgende dag afgewerkt en heeft u bericht gekregen.
Pim wij maken alleen deugdelijke reparaties, als wij een wiel erop zetten dan zit hij met 4 wielbouten vast ipv 3 waar u nu mee rondrijdt. Als wij een gaskabel vervangen dan zorgen wij dat hij naar behoren zit, als u dat niet wilt, dan moet u niet naar een professional gaan. We begrijpen dat je jong bent, en hierdoor het een groot bedrag lijkt, echter er is niks geks gerekend.
We adviseren je nogmaals om de auto goed na te kijken of laten kijken, ook al ben je jong, de auto dient wel veilig te zijn.
Met vriendelijke groet,
GVA Garage Vink Asten