Beste meneer Ter Voert, In reactie op uw review meneer Ter Voert; Wij vinden het erg jammer dat u niet bij ons terug bent geweest met de Ford Puma. Als er iets met een product is ga je terug naar waar je het product gekocht hebt. Hier heeft u niet voor gekozen. Anders hadden we zeker samen met u kunnen kijken hoe dit op te lossen. Wij hebben u aangeboden om voor een bedrag van € 395,- drie maanden garantie te kopen. De auto had dan een volledige onderhoudsbeurt gehad. Hier heeft u echter uitdrukkelijk vanaf gezien. We vinden het zoals reeds gezegd erg jammer dat u niet bij ons geweest bent. Ondanks dat u vele slechte reviews schrijft die u nu op verschillende sites plaatst wil ik hier niet in meegaan en wensen wij u nog veel rijplezier toe. Met vriendelijke groet, Arina Vink
11 maanden geleden heeft u een bijna nieuwe Bellier bij ons gekocht en een Aixam ingeruild. Deze Aixam was vanwege ernstige schade door een aanrijding door de verzekering total loss verklaard. De Bellier was een mooie brommobiel met weinig kilometers, heeft nooit schade gehad en was nog jong. De Bellier paste binnen uw budget. U was hier na aflevering heel tevreden mee. We hebben hierover zelfs een mail van u ontvangen. U heeft aangegeven dat hij wat trilde in het stuur en omdat u reuma heeft vond u dit storend. We hebben aangeboden dat u de Bellier mocht omruilen en voor hetzelfde geld of met bijleggen een andere brommobiel mocht uitzoeken. Dit wilde u echter niet. U wilde een duurdere brommobiel zonder bij betaling. Dit kan niet. We hebben een onafhankelijk expert naar uw Bellier laten kijken en deze heeft geconstateerd dat het trillen geheel product-eigen is. Een Bellier is geen Aixam. We vinden het erg jammer dat u uw ongenoegen op deze manier kenbaar maakt. Wij zijn van mening u in alle opzichten in redelijkheid tegemoet te zijn gekomen. Met vriendelijke groet, Arina VInk
Wij betreuren de miscommunicatie ten zeerste. Je zou 's morgens komen. In tussentijd is er een andere klant die de Hyandai ook wil kopen. Deze koop zou echter pas na 12:00 uur definitief zijn omdat we u de kans wilde geven. U kwam echter later vanwege autopech... Nogmaals we vinden het heel jammer voor u. We wensen u veel succes met het vinden van een andere auto. Met vriendelijke groet, Arina VInk van GVA Garage Vink Asten