Bij verschillende rijscholen en instructeurs heb ik les gehad, maar bij het verkeerscentrum leerde ik hoe ik moest rijden. Door feedback, praktische tips en met de kritiek uit de les, kreeg ik autorijden onder de knie. Soms was het lastig om te lessen, met een voltijds baan. Toch konden we iedere week, met slim plannen minimaal een lesdag vrijspelen. Het is een van de beste rijscholen van dit stukje Nederland. Wanneer je een wilt slagen, ga dan meteen naar het Verkeerscentrum.
snel mijn rijbewijs gehaald ze geven ook veel aandacht voor het leren rijden
Vanaf het begin werd er al gekeken naar wat ik als persoon nodig had, en niet hoe het lesprogramma gevold moest worden. De instructeur was geduldig en behulpzaam, altijd een idee hebbende wanneer iets zeer lastig om onder de knie te krijgen bleek.
Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Ik moet zeggen dat de aanpak erg professioneel was! Je zag dat er met passie les werd gegeven en ik heb het als zeer leuk ervaren!
Na heel lang twijfelen of ik de stap durfde te nemen heb ik toch contact opgenomen met de rijangst coach. Superfijne lessen, ik werd echt op mijn gemak gesteld. Blij dat ik de stap heb gezet want nu rij ik weer terwijl ik dat meer dan 10 jaar niet meer had gedaan!
Goeie uitleg, kritiek waar je het nodig heb en veel lol tijdens de lessen door
Leuke en plezierig rijlessen waar je veel van opsteekt nee de tijd voor je
Fijne instructeur en heel prettig contact. Denken goed mee en zijn flexibel. Heel goed voorbereid op het examen. Absoluut een aanrader!
Er wordt tijd genomen voor mij en alles positief benaderd heel fijne ervaring.
Ik heb de cursus in 1 dag gedaan. De ochtend op pad geweest en veel (duidelijke) uitleg gehad. In de middag examen gedaan en direct geslaagd. Bedankt.
Ik ben vandaag geslaagd, maar daar is de rating niet op gebasseerd. Ik vind het een goede rijschool omdat er goed les word gegeven als je vragen hebt dan word tijd en moeite besteed aan de uitleg waarom of waarom iets niet goed is. Waar door je goed word voorbereid op het examen en uiteraard op veilig leren rijden. Dus ook als ik niet geslaagd was zou ik nog tevreden zijn geweest over de rijschool en instructeurs.
Piet heeft ervoor gezorgd dat ik met zelfvertrouwen de auto in kwam. Na een aantal auto ongelukken te hebben meegemaakt, voelde ik me echt onwijs op mijn gemak.
Mijn rij instuctuur was heel duidelijk waardoor ik het goed snapten wat hij bedoelde
Ik heb een hele goede ervaring gehad bij deze rijschool en zal het zeker aanraden aan mijn vrienden!!
Ik had Piet als rij instructeur en ondanks de corona crisis is Piet altijd geduldig gebleven bij mij en hij had altijd vertrouwen in me. Er was nooit gezeur met rijlessen en als ik een keer een factuur wat later wilde betalen, kon dit gewoon. De communicatie was top en de rijlessen waren super gezellig!
In een keer geslaagd !
Het tempo van de lessen gaan snel genoeg voor mij
Zeer prettig en fijne omgeving om te leren
Hele fijne lessen en goede begeleiding. Ook met vragen wilde de rijschool altijd graag meekijken.
Lespakket met aansluitend examen afgenomen voor E achter B. Les gehad van Rene. Superfijne rijschool en Rene is een hele fijne en kundige instructeur. Heb ook de eigenaren van de rijschool ontmoet en de planning/administratie aan de telefoon gehad. Iedereen is even aardig en behulpzaam. Mijn oudste zoon is nu pas 13, maar ik weet al waar hij over 5 jaar gaat lessen!
Ik was bij rijschool verkeerscentrum Zoetermeer voor mijn B+E. Twee zeer ervaren en sympathieke instructeurs hebben mij naar een goed verlopen examen begeleid. Op een fijne en praktische manier stellen ze je op je gemak. Ze zijn scherp maar wijzen je op een prettige manier op je fouten waardoor je lekker ontspannen bij de les blijft. Dank Arjan, dank René voor de fijne opleiding!
Erg leuk om te rijden bij deze rijschool. Ze stellen je op je gemak en staan open voor feedback. Hele aardige rijinstructeur.
Bernhardstraat 10
2712 CS Zoetermeer