Fijne rijlessen gehad die erg behulpzaam waren voor mijn praktijkexamen. In 1x geslaagd!
Rustig, deskundige en meelevende rijinstructrice. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de rijlessen.
Henk is geweldig.. geeft goede duidelijke uitleg.
Het was heel fijn om bij Verkeerscentrum Zoetermeer te rijden. Suzanne is een hele fijne rij-instructrice om mee samen te werken. Ze is rustig en legt alles goed uit.
Ik ben een aantal jaar geleden bij een andere rijschool begonnen voor mijn motorrijbewijs, toen 3 x gezakt en toen ook gestopt met lessen. Nu opnieuw begonnen bij Henk en vanaf het begin aangegeven dat ik het spannend vond om weer opnieuw examen te moeten doen. Behalve dat Henk een super chille instructeur is, legt hij de lat hoog. Tijdens de lessen hoor je de aanwijzingen van Henk al in je oor, voordat hij ze zelf heeft gezegd.. Maar dat zorgt er wel voor dat je alles goed aan leert en het examen relatief eenvoudig door komt. Echt een topvent!
Ik ben uitstekend geholpen en ben in een keer geslaagd voor mijn aanhanger rijbewijs
Hele leuke lessen gehad. Goede en rustige uitleg, precies wat je nodig hebt.
super snel geholpen en goede duidelijke lessen
Heel goed
Goede rijinstructeurs, netjes en er wordt met je meegedacht.
Onze derde zoon is ook bij Piet aan het lessen, dat is niet voor niets, hij weet ze zo een vertrouwen te geven en straalt rust uit, heeft duidelijk heel veel ervaring met leerlingen. Onze oudste zoon is in een keer geslaagd, ook de tweede die nu aan het lessen is doet het goed. Het kost bij elkaar natuurlijk een hoop geld (zeker als drie vlak achter elkaar aan het lessen zijn) maar wij vinden dat je een rijbewijs gewoon moet halen, je wordt er zelfstandig van. (Ik vul dit in voor Mathijs Pel (hij heeft autisme en verder dan goed hoor gaat het niet worden en daar heb je denk ik niet zo veel aan). Dit laatsteuiteraard niet vermelden graag! )
Hele vriendelijke mensen, goede begeleiding tijdens de lessen. En goede voorbereiding op het examen.
Ik heb een hele goede begeleiding gehad bij mijn rijlessen. De lessen waren heel fijn en mijn instructrice heeft mij goed geleerd hoe ik kan rijden.
Op aanraden van een bekende heb ik ervoor gekozen om mijn A-rijbewijs te halen bij Verkeerscentrum Zoetermeer. Ik heb mijn A2 rijbewijs drie jaar geleden gehaald. Ondanks dat ik het A2-rijbewijs ergens anders had gehaald was het geen probleem om het A-rijbewijs hier te halen met 4 uren rijles (2x 2 uur). Ondanks dat ik al drie jaar motorrijd was dit toch een goede opfriscursus. Arjan was mijn instructeur, hij is een nette, professionele en geduldige man. De prijs is daarnaast fair en het slagingspercentage ligt hoog. Arjan bedankt!
helemaal top en de beste rijschool ((hartelijk bedankt voor jullie))
Als ik ooit nog een rijbewijs moet halen, zou ik het zeker hier doen! De instructeur kijkt precies welke begeleiding je nodig hebt en past hierop de lessen aan. Altijd geduldig en zeer kundig!
Dank Henk!! je hebt mij door het hele traject heen fantastisch geholpen om mijn droom waar te maken. Ik heb veel geleerd, maar ook veel plezier beleefd aan de lessen.
Na 13 jaar geleden het rijbewijs bij Henk gehaald te hebben nu ook het motorpapiertje op zak. Wederom bij Henk gelest.
Ik heb het erg naar mijn zin gehad en de rijlessen waren goed.
Vriendelijk, geduldig en vakkundig dat is mijn ervaring. Henk maakt regelmatig filmpjes en dat is zo fijn. Dan hoor je wanneer het jou uitkomt de feedback terug en zie je ook gelijk wat je goed doet en wat je beter kan doen. De filmpjes die Henk van mij maakt helpen mij enorm ik snap eigenlijk niet waarom Henk de enige is die ik zie filmen van alle verschillende rijscholen die op het terrein oefenen. Daar bij doorloop je de opleiding op de manier die bij jou het beste past zodat je op de meest optimale manier leert. Henk fijn dat je zoveel filmt en dank voor je geduld! Kijk elke week uit naar onze twee uur.
Een leerzame en gezellige periode
uitstekende theoretische uitleg, praktijk lessen met duidelijke uitleg en voorbeelden. Hierdoor plezierige lesuren die afgesloten werden met een heb je nog vragen of opmerkingen rondje.
Leuke lessen we boeken progressie. Aanrader !
Heel vriendelijk en heel duidelijk in het uitleggen van oefeningen. Super motoren om mee te lessen.
Bernhardstraat 10
2712 CS Zoetermeer