Les gehad van Suzanne. Echt super, legt alles goed uit, is duidelijk, eerlijk, stelt je goed op je gemak! Bedankt voor de leuke rijlessen!! Met mijn perfectionisme, faalangst, toch in 1x geslaagd!!
Mijn examen was eerder te vroeg geboekt.
super goed
Ik heb een fijn half jaar aan lessen gehad! Altijd goede communicatie over het afspreken van de rijles en de lessen waren altijd fijn en goed geregeld. Suzanne heeft mij echt klaar gestoomd voor het examen. Zij heeft mij alles verteld en laten zien over het examen zelf waardoor ik precies wist wat mij te wachten stond!
Prima rijschool, voldoet meer dan aan de verwachtingen.
Goeie lessen gehad.
Geduldig, goede uitleg, meedenken
Goed! En heel fijn ook dat ik uiteindelijk zonder moeite vaak thuis of op mijn werk opgehaald of afgezet werd. Ondanks dat dit eigenlijk een beetje buiten het gebied viel.
Hele fijne lessen!
Echt een top rijschool!!
Een top rijinstructeur
Heel klantvriendelijk
Zeer fijne en rustige begeleiding. Goede rijschool met aardige mensen.
Goeie rijschool , passen zich aan wat jij fijn vind/wil. nadeel: wel heel erg duur
Ik zou iedereen deze rijschool aanraden. Als ik ooit nog iets voor een rijbewijs wil halen weet ik zeker dat ik weer lessen zou nemen bij deze rijschool.
Bernhardstraat 10
2712 CS Zoetermeer