Super tevreden over deze rijschool. Ik kon hier al snel terecht en ze hebben alles gedaan om mijn spoedaanvraag te accommoderen. Johanna en Arjan waren hele fijne, gezellige en relaxte instructeurs die oneindig geduldig waren en alles steeds weer duidelijk en helder uitlegden. Ze nemen de tijd voor je, denken mee en doen alles stapsgewijs. Heel fijn als je ook wat rijangst hebt. Zo ben ik op mijn \"respectabele leeftijd\" als 30-plusser toch in 1x geslaagd :) Een hele ervaren rijschool, fijn in de omgang en deskundig. Absoluut aan te raden aan iedereen.
super service!
Goed!
Op aanraden van kennissen & vrienden terecht gekomen bij Verkeerscentrum Zoetermeer VOF. Na een leuk gesprek (medio juni 2017), met Arjan van Holsteijn, over de mogelijkheden rondom motorrijlessen en de mogelijke periode om te starten, heb ik mij ingeschreven om motorrijlessen te volgen bij VCZ vanaf medio oktober 2017. De motorrijlessen zijn mij erg goed bevallen aangezien de methode van lesgeven, begeleiding vanuit de instructeurs, personeel bij VCZ en de evaluatie van de lessen super zijn. Al met al een super goede ervaring waarbij ik VCZ zeker zal aanraden bij mensen die het mij vragen! Chapeau en keep up the good work :-). P.s. de vraag over de toegevoegde waarde van \'simulator\' mis ik het antwoordveld \'n.v.t.\'. Heb het nu op \'ja\' gezet namelijk!
Voor scooterpraktijk les en examen dochterlief hier laten rijden.
Na een slechte ervaring bij een eerdere rijschool, goed om te weten dat er ook nog proffesionele, fijne, rijscholen zijn.
Heel erg goed
Zeer goed bedrijf. Ik werd goed geholpen. Alles was erg duidelijk.
Hoge kwaliteit, proffesionele lesmethoden.
Verkeerscentrum zoetermeer is zeer goed met herexamens!
Super bedrijf! Henk en Arjan zijn echt top mannen! Gezellig en rechtvaardig wanneer het hoort! Heb echt een super tijd gehad, bij VCZ! Blijf zo door gaan mannen!
Hele leerzame en leuke lessen, gezeillige en deskundige instructeur en goeie leestijden. Ideale rijschool!
Ben ontzettend tevreden. Was erg zenuwachtig, dus kwamen ze met de oplossing om afentoe met een andere instructeur te rijden. Dit heeft mij ontzettend geholpen, en kon hierdoor tijdens het examen aan verschillende tips denken.
Super fijn en goed!. (Mijn rijinstructrice was Suzanne maar die kon ik niet aanklikken)
Mijn ervaringen zijn zeer positief. Het zijn ervaren instructeurs, die je op een fijne manier alles op gebied van veilig motorrrijden bijbrengen. Afgemeten op de behoefte van de persoon.
Prettige rijschool, goede ervaring dus zeker aan te bevelen.
Enorm blij dat ik van rijschool ben geswitcht ! Goede begeleiding tijdens de lessen, duidelijke uitleg als je iets nieuws leert en fijn dat het in principe mogelijk is gewoon elke week te rijden (is niet bij alle rijscholen het geval).
Een hele leuke rijschool met geweldige instructeurs! Proberen de lessen altijd zo goed mogelijk in te plannen in jou rooster en kunt vaak makkelijk schuiven als er iets gebeurd. Duidelijke uitleg over alles. Heel erg vriendelijk ook. Fijn dat andere instructeurs ook willen invallen als de eigen instructeur niet kan! Bedankt voor de mega leuke lessen
Bernhardstraat 10
2712 CS Zoetermeer