A perfect driving school full of great people. Amazing instructors and great atmosphere while riding. I recommend it to everyone. (:
Thank you for your nice review Adam. We will forward your response to Arjan and Rene. Team Verkeerscentrum
Gezellig alle tijd en rust bij zowel Arjan als Rene. Veilig gevoel en geen druk
Fijn dat je een goede ervaring had Deborah. We geven het door aan Rene en Arjan! Groetjes, Team Verkeerscentrum
Heb een super goeie ervaring met deze rijsschool! Zowel het scooter rijbewijs als me auto rijbewijs in een keer mogen behalen!! Dankzij deze super rij instructeur en instructrice. Super leuke 30 uur rijles gehad hij suzanne! Helemaal top super bedankt!!!
Hey Esmee, wat leuk dat je voor beide rijbewijzen in één keer geslaagd bent! Ik geef je reactie door aan Dave en aan Suzanne! Veel plezier met je rijbewijs! Groetjes, Team Verkeerscentrum
Ik heb de lessen bij René als leerzaam, maar ook als gezellig en vertrouwd ervaren. We konden samen leuk lachen in de auto, maar ook als we wat serieus gingen doen hing er altijd een ontspanne sfeer. Een aanrader om hier te rijden! Dank je wel René voor de gezellige en leerzame lessen!
Hey Mandy, wat fijn dat je een prettige rijopleiding hebt gevolgd bij Rene! Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs en we geven je reactie door aan Rene! Groetjes, Team Verkeerscentrum
Ik heb veel geleerd in de lessen! En ondertussen ook leuke gesprekken gehad!
Hey Roos, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring van jouw rijopleiding bij Suzanne. We geven het zeker aan haar door. Veel plezier met je rijbewijs! Groetjes, Team Verkeerscentrum
Ik kreeg begeleiding waar ik dat nodig had
Hey Anouk, gefeliciteerd met je rijbewijs en bedankt voor je review. We geven het door aan René! Groetjes, Team Verkeerscentrum
Fijne samenwerking, goede persoonlijke service en leuke en zeer kundige instructeur !
Ha Angel, dank voor je leuke review. Gefeliciteerd met je scooterrijbewijs en we zien je graag weer terug als je je autorijbewijs wilt halen :) Groetjes, Team Verkeerscentrum
Goede begeleiding tijdens de rijlessen en ondersteuning om aangeleerd inzicht met tractor rijden af te leren.
Hoi Sem, fijn dat je zo'n positieve ervaring had tijdens je rijopleiding. De complimenten geven we door aan Dave! Veel plezier met je rijbewijs. Team Verkeerscentrum
Veel geleerd en grote stappen kunnen maken in korte tijd. Iedereen was super behulpzaam en aardig.
Heel goed rijschool met vriendelijke collega
Hoi Chaibou, Dank voor je beoordeling en we geven dat zeker door aan René. Team Verkeerscentrum
Een fijne rijschool waar ik mij prettig bij voelde. Suzanne is top!
Hoi Emma, Wat fijn dat je een positieve ervaring hebt gehad. We geven het door aan Suzanne. Team Verkeerscentrum
Ik vond/vind mijn lessen fantastisch omdat Johanna van Zwol ook met geduld omgaat. Hele fijne docent.
Goede rijschool, aardig personeel. Denken mee en hebben het beste met je voor!
Geweldige rijschool Je kan altijd op de juiste tijd terecht en zo kan je het combineren met je studie of school De Rijinstructeurs/Rij-instructische Zijn geweldig en leren je van alles Dus woon je in zoetermeer of omstreken zal ik zeker deze aanraden
Tot heden een zeer positieve ervaring met de rijschool. Van het eerste contact tot en met het plannen van het examen is er duidelijk gepland, gecommuniceerd en wordt er rekening gehouden met je planning. Naast dat leren rijden gewoonweg veel oefenen is, wordt er genoeg duidelijk feedback gegeven waar je wat mee kan.
Een fijne rijschool, vriendelijk personeel. Mijn rij- instructeur is Bettina. Heel aardig, goede communicatie, een veilig gevoel bij haar en ze let goed op tijdens de lessen. Ik kan haar zeker aanbevelen.
the experience as of now is going good.
Het was een fantastische ervaring
Super goed en professioneel begeleid. Rijbewijs in 1 keer gehaald Voor iedereen aan te raden!
Alles verliep volgens schema. Lessen waren duidelijk en benodigde materiaal was goed. AM2 praktijk examen in 1 keer gehaald!
Niveau bepaling is goed zodat je een eerlijk advies krijgt over het niveau en of een dag cursus haalbaar is. De pdf met vragen mag verbeterd worden omdat sommige vragen niet te beantwoorden zijn op basis van de verstrekte info. Ook zijn de foto’s in de pdf onduidelijk. Heb nog redelijk wat moeten Googlen om te snappen wat de kreten betekenen. Goed materiaal om mee te werken. Tijd was voor mij voldoende om het rijden en kijken eigen te maken.
Aardige goeie instructeur
Ik kwam bij het Verkeerscentrum Zoetermeer terecht nadat ik bij een andere rijschool was gezakt. Vooral de instructeur was een enorme verademing. Hij had snel door wat mijn zwakke punten waren en liet mij dit veel herhalen. Hij gaf duidelijke aanwijzingen en gaf terugkoppeling op een positieve manier. Hij had alle aandacht voor mij (in tegenstelling tot de andere rijschool waar de instructeur veel met z'n telefoon bezig was) en ik heb echt het idee dat we het maximale uit de lesuren hebben gehaald. De communicatie met het kantoor was duidelijk, niet te veel en niet te weinig. Als ik toch een verbeterpunt mag geven: het van te voren toegestuurde document met "BE Theorie" en de kentekengegevens had iets meer informatie kunnen bevatten en de gescande afbeeldingen waren niet goed leesbaar.
Bernhardstraat 10
2712 CS Zoetermeer