4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele fijne rijschool! Alles is altijd netjes op tijd geregeld, en ze zijn onwijs vriendelijk! Ook de begeleiding tijdens de lessen was heel goed! Ik zou het zeker aanraden om hier rijlessen te nemen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Instructeur zeer dankbaar voor de lessen die ik heb kunnen trekken uit de lessen. Goed opgebouwd en voorbereid op het examen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik begon in een schakelauto. Ik kreeg goede begeleiding en heb uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald in een automaat. Ik heb tijdens mijn rijlessen hele goede begeleiding gekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles prima geregeld en goede ervaren instructeurs... Top!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top. Duidelijke instructeur en fijn dat je online bevestiging kreeg van de ingeplande lessen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt een ontzettend fijne rijschool. Ze nemen de tijd voor je. Een aanrader :) !

Positief en prettig

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Behulpzaam, begaan en bekwaam. Zo ervaarde ik ze als ouder. Mijn dochter vond de rijinstructeur aardig en duidelijk. Ze had direct een klik. Super fijn. En...vandaag geslaagd in 1 keer voor haar scooterrijbewijs. Bedankt Verkeerscentrum Zoetermeer. En tot ziens bij de autolessen ;-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige en professionele rijschool. Ik had de meest vriendelijke en deskundige rijinstructrice die ik me maar kon wensen. Met veel kennis, ervaring en geduld voel je je vanaf les 1 helemaal op je gemak. Ze doen er alles aan om je veilig en verantwoord binnen jouw tempo te laten slagen. Ik ben sinds vandaag geslaagd! Ik zal de lessen, de gezellige gesprekken en begeleiding de komende tijd zeker missen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb vandaag mijn rijbewijs AM gehaald. De prijs was in vergelijking met andere rijscholen aan de lage kant en werd er ook nog eens vriendelijk geholpen. Hele aardige rijinstructeur die zorgde dat ik in 1x mijn praktijk haalde. Zeker aan te raden deze rijschool

Heel goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een leuk bedrijf met gemotiveerde mensen die met veel geduld en plezier mij het motorrijden hebben geleerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een rijschool om voor te stellen. Deze rijschool heeft een goede kwaliteit rij-instructeurs. In de lessen komt alles naar voren. Snelweg, woonwijken, provinciale wegen, noem het maar op. Duidelijke uitleg hoe je bepaalde handelingen moet uitvoeren. Mocht je iets niet lukken, dan kunnen zij het op een andere manier uitleggen. Zodat je het wel snapt en kan uitvoeren. Ondanks de leerzame lessen, kan je het ontzettend gezellig met hen hebben. Altijd vrolijk en bereid om je in goede banen te leiden. Kortom, een rijschool om je rijbewijs te halen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb les gehad van Michel en 2 leseen van Johanna, waren fijne lessen en er werd veel tijd in mij gestoken om te leren autorijden. Michel was altijd relaxt en dat gaf een hele fijne sfeer in de auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg leuke rijschool! Super gezellige lessen. Eerlijk en bruikbare feedback tijdens de lessen. Erg leuk dat je je lessen terug kunt kijken! Tijdens de lessen was er veel variatie van de rid. Wel had ik het leuk gevonden om in de parkeergarage te oefenen want dat is nu nog even spannend!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een rustige instructeur die de tijd neemt om alles duidelijk uit te leggen en komt bij ons deskundig over. Erg vriendelijk maar niet overdreven.

Bernhardstraat 10

2712 CS Zoetermeer