Uitleg was goed en de auto was ook fijn. Mijn instructeur was altijd heel aardig en gezellig en ze gaf mij zelfvertrouwen voor het examen.
Erg goede begeleiding bij mijn rijangst. Na 5 jaar niet meer gereden te hebben, merk ik binnen een aantal lessen al een grote verandering. Ik begin steeds meer zelfvertrouwen te krijgen om achter het stuur te stappen!
Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren. De instructeur gaf mij zelfverzekerdheid en duidelijke uitleg om het snel onder de knie te kunnen krijgen. Ik kijk met plezier terug op de lessen en zal verkeerscentrum Zoetermeer aan iedereen aanbevelen!
Ik heb veel geleerd en ik heb genoten van de rijlessen
Prettige en rustige instructeur die goede instructies kan geven waar je wat aan hebt.
Goede rijschool netje in communicatie
Fijne begeleiding! Je wordt echt op je gemak gesteld en duidelijk rustige uitleg
Ook al betrof het hier een verkorte cursus ik heb deze als zeer positief ervaren, idem voor wat betreft de communicatie met instructeur en begeleiding.
René, bedankt voor de leuke ervaring. Het was een plezier om met jou te lessen.
De lessen van Dave waren altijd heel goed. Heldere uitleg over alles omtrend het rijden en veel uitleg over allerhande mogelijke situaties. Hier heb ik veel van geleerd. En gezellig ook. Een aanrader.
Ha Thomas, dank voor je review en fijn dat je zo'n goede en gezellige ;) rijopleiding hebt gehad bij Dave. We geven het aan Dave door! Groetjes, Team Verkeerscentrum
Ik heb mijn rijbewijs voor de brommer in 1x gehaald! Hele duidelijke en goede uitleg en veel fijne tips.
Gefeliciteerd met je scooterrijbewijs, Jorja! Dank voor je review en we geven het door aan Dave :) Groetjes, Team Verkeerscentrum
A perfect driving school full of great people. Amazing instructors and great atmosphere while riding. I recommend it to everyone. (:
Thank you for your nice review Adam. We will forward your response to Arjan and Rene. Team Verkeerscentrum
Gezellig alle tijd en rust bij zowel Arjan als Rene. Veilig gevoel en geen druk
Fijn dat je een goede ervaring had Deborah. We geven het door aan Rene en Arjan! Groetjes, Team Verkeerscentrum
Heb een super goeie ervaring met deze rijsschool! Zowel het scooter rijbewijs als me auto rijbewijs in een keer mogen behalen!! Dankzij deze super rij instructeur en instructrice. Super leuke 30 uur rijles gehad hij suzanne! Helemaal top super bedankt!!!
Hey Esmee, wat leuk dat je voor beide rijbewijzen in één keer geslaagd bent! Ik geef je reactie door aan Dave en aan Suzanne! Veel plezier met je rijbewijs! Groetjes, Team Verkeerscentrum
Ik heb de lessen bij René als leerzaam, maar ook als gezellig en vertrouwd ervaren. We konden samen leuk lachen in de auto, maar ook als we wat serieus gingen doen hing er altijd een ontspanne sfeer. Een aanrader om hier te rijden! Dank je wel René voor de gezellige en leerzame lessen!
Hey Mandy, wat fijn dat je een prettige rijopleiding hebt gevolgd bij Rene! Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs en we geven je reactie door aan Rene! Groetjes, Team Verkeerscentrum
Ik heb veel geleerd in de lessen! En ondertussen ook leuke gesprekken gehad!
Hey Roos, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring van jouw rijopleiding bij Suzanne. We geven het zeker aan haar door. Veel plezier met je rijbewijs! Groetjes, Team Verkeerscentrum
Ik kreeg begeleiding waar ik dat nodig had
Hey Anouk, gefeliciteerd met je rijbewijs en bedankt voor je review. We geven het door aan René! Groetjes, Team Verkeerscentrum
Fijne samenwerking, goede persoonlijke service en leuke en zeer kundige instructeur !
Ha Angel, dank voor je leuke review. Gefeliciteerd met je scooterrijbewijs en we zien je graag weer terug als je je autorijbewijs wilt halen :) Groetjes, Team Verkeerscentrum
Goede begeleiding tijdens de rijlessen en ondersteuning om aangeleerd inzicht met tractor rijden af te leren.
Hoi Sem, fijn dat je zo'n positieve ervaring had tijdens je rijopleiding. De complimenten geven we door aan Dave! Veel plezier met je rijbewijs. Team Verkeerscentrum
Veel geleerd en grote stappen kunnen maken in korte tijd. Iedereen was super behulpzaam en aardig.
Heel goed rijschool met vriendelijke collega
Hoi Chaibou, Dank voor je beoordeling en we geven dat zeker door aan René. Team Verkeerscentrum
Een fijne rijschool waar ik mij prettig bij voelde. Suzanne is top!
Hoi Emma, Wat fijn dat je een positieve ervaring hebt gehad. We geven het door aan Suzanne. Team Verkeerscentrum
Ik vond/vind mijn lessen fantastisch omdat Johanna van Zwol ook met geduld omgaat. Hele fijne docent.
Goede rijschool, aardig personeel. Denken mee en hebben het beste met je voor!
Bernhardstraat 10
2712 CS Zoetermeer