Geweldige Service !

Auto had wat kleine probleempjes. Direct actie ondernomen en duidelijke rapportage wat er aan de hand was. Alles naar grote tevredenheid opgelost.

Denken op voorhand al met je mee en kennen je wensen al voordat je het zelf weet!

Alles klopte, volledig ontzorgt en met een glimlach afgeleverd. Ook voor de komende vervanging van het wagenpark al weer een zoekopdracht gegeven.

Vriendelijk personeel, vakbekwaam.

Fijne behandeling, hulpvaardig en kennis van zaken.

prijs valt heel erg tegen

Ruud vertelde dat het ongeveer 800,00 tot 900 ,00 euro zou kosten; nu krijg ik een rekening van 1.450,00

Geweldig autobedrijf

Perfekt geholpen na een lekke achterband

Klantvriendelijke vakmensen

Onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd. Het zijn klantvriendelijke vakmensen die ik zeker kan aanbevelen

Aardig, kundig, vriendelijk

Aardig, kundig, correct, vriendelijk.

Garage met top service

Hele aardige nette mensen en lossen problemen keurig op. Fantastische service!

Topbedrijf

Je kunt hier voor alles betreffende je auto terecht. Je krijgt eerlijk en goed advies en wordt netjes geholpen.

Punctueel, service en klantgericht, met oog voor details

zeer positief

goed geholpen

altijd goed werk leveren ,en ze nemen altijd contact met je op als er wat aan je auto moet gebeuren en dat is wel erg fijn dan weet je tenminste gelijk waar je aan toe bent.

Vriendelijk vakkundig

Vriendelijk geholpen altijd en erg vakkundig.

helemaal goed

niets op aan te merken. dus een 10.

Subliem!!

Verkoop: 10 Service: 10 Reparatie/onderhoud: 10

Fijne manier om zaken te doen.

Als klant word je gehoord, er wordt met je meegedacht en jouw wensen worden gezien. Kortom, ze kennen de klant. Heel prettig.

Top garage

Na een uitstapje van 4jaar weer terug bij Gert pater weer als vanouds top

vlot, deskundig, bereidwillig hulp.

Bij elk probleem wordt er gezocht naar mogelijkheden en pratische oplossingen met veel inzicht en vakkennis.

Goed bedrijf

Een goed en net bedrijf

Een topper

Al zoveel jaren een Top garage, problemen worden altijd netjes en kundig opgelost, met vriendelijke Mensen

Top!

Ik kwam met een lampjes probleem rond elf uur. Het motor waarschuwingslampje kleurde oranje. Dat gebeurde op eerste kerstdag. Via internet las ik dat het oliepeil vaak de boosdoener is en dus controleerde ik het olie peil. Dat was erg laag. Ruim bijgevuld en gewacht tot vandaag. Ik kwam met dit probleem aan de balie en ik werd meteen geholpen. De motor werd uitgelezen en het probleem was een kapot lampje . Voor de zekerheid alle drie de (goedkope) lampjes besteld. Ik kreeg een leenauto mee en wachtte rustig af. Om 1 uur kreeg ik een telefoontje, dat de auto weer klaar stond! Top, die snelle hulp. Nu kom ik de jaarwisseling wel door! Dank! Dank!

Altijd snel, oplossingsgericht,accuraat en dienstbaar

Sinds ik vijf jaar geleden toevallig bij dit bedrijf terechtkwam heb ik altijd een fijne sfeer, behulpzaamheid en samenwerking ervaren hier. Er wordt altijd mee gedacht, hard gewerkt en er is een prettige sfeer in het bedrijf. Hier voel ik mij nog gezien en gehoord als klant! Een echte aanbeveling!

Altijd kwaliteit en helder wat ze met je auto doen!

Makkelijk afspraak digitaal. Fijne behandeling en overleg wat er moet gebeuren. Al 20 jaar een goede plek om je auto te onderhouden.

Vriendelijkheid en gastvrijheid!

Ik heb mijn auto bij de autobedrijf Gert Pater gekocht, ik ben heel tevreden. Super werkplaats met gastvrijheid!

Wat een fijne garage.

Bij Gert Pater is de klant ook echt nog een klant en geen nummer. Uitermate kundig en vriendelijk personeel. Wij zijn al ruim 30 jaar klant bij Gert Pater en dat zal altijd zo blijven.

Autobedrijf Pater is een betrouwbare garage.

Een autobedrijf welke eerlijk en betrouwbaar is. Ze komen de afspraken na en werken met nette tarieven. Indien nodig is de service snel en goed. Ik kom er al meer dan 30 jaar met volle tevredenheid, hetgeen genoeg zegt.

Valkseweg 180

3771SJ Barneveld