Komen hun afspraken goed n

Zoals we gewend zijn prima ervaring

Auto is weer gekeurd en kleine onvolkomenheden verholpen , prima geregeld!

Fijn Bedrijf, aardige mensen.

Contact en afspraken naar wens verlopen. Bedrag factuur viel een beetje tegen.

Aanrader

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding. Betrouwbaar.

HARTELIJK BEDANKT voor het GEWELDIG aankoop advies, service en after sales. Lion - ALRECU Hoofddorp

Ik rijd al 42 jaar in auto's maar degene die ik nu rijd is FANTASTISCH. Echter, deze review gaat niet over mijn auto. Autobedrijf Gert Pater is waar het nu om draait. Wij zijn ontzettend goed en geheel vrijblijvend - in alle rust - geholpen bij de aanschaf van de auto. Extra service ontvangen waarvoor we niet hoefden te betalen! Waar maak je dat in deze tijd nog mee? Als "kers op de taart" is vandaag de voorruit vervangen. Een klus waar ik enorm tegenop zag, ook al hoefde ik deze natuurlijk niet zelf uit te voeren. Keuze genoeg gekregen voor tijdelijk vervangend vervoer, al dan niet gemotoriseerd. Niets is teveel gevraagd. Ik koos ervoor ter plaatse te wachten en ook dat is geen probleem. De cappuccino was heerlijk en het gezelschap uitstekend. Kortom, wij zijn DIK TEVREDEN en bij deze een WELVERDIENDE PLUIM!!

Prima garage

Goede service, goede garage , met vriendelijke mensen, ben zeer tevreden met mijn auto door jullie geleverd, groeten fam reen

Perfecte service!

Klantgericht Probleem oplossend Meedenkend Betrouwbaar

goede begeleiding met als gevolg de juiste aankoop

goede begeleiding met als gevolg de juiste aankoop

Top garage

Geweldig geholpen mooie auto gekocht Kundige mensen zowel verkoop als balie als service-mensen.

Snelle prettige service

Voor de APK en een kleine beurt de auto gebracht. Ik werd netjes gebeld met de kosten en werkzaamheden en was dezelfde dag nog klaar.

Zoals altijd goede ervaring en prettige sfeer.

Zoals altijd goede ervaring en prettige sfeer.

Goede service, prima prijs/ kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel!

Altijd vriendelijk geholpen. Houden je keurig op de hoogte van alle stappen. Prijs en kwaliteit staan in goede verhouding tot elkaar. Blij met dit befrijf!

Vlot en accuraat geholpen

Vriendelijke mensen en goed overleg mogelijk.

Vertrouwd, alert, erg goede service en erg aardi.

Hele fijne service, vakkundig, alert, erg aardig enz.. duim op

Oprecht goede ervaring met dit bedrijf

Open en fair

Goede eerste ervaring met dit bedrijf .

Vriendelijk,netjes afspraak is afspraak

Keurige auto, snel en netjes geleverd en fijne communicatie

De gekochte auto had ik alleen of foto's gezien voor de koop. De wagen is netjes gepoetst afgeleverd. Zaten zelfs nog meer opties op dan in advertentie vermeld. Fijne communicatie met verkoop. Kortom aanrader.

Fijn bedrijf

Zeer tevreden over de manier waarop je geholpen word.

Kort samen gevat door een ieder wordt je keurig geholpen en de koffie is ook lekker.

Prima geholpen, vriendelijk en netjes

Onlangs een auto gekocht hier, vanaf eerste contact netjes en vriendelijk geholpen. De auto is ook naar volle tevredenheid en voldoet aan de verwachtingen.

Correct en prettig geholpen.

Goed advies en uitleg over de auto.

een goede service en fijn geholpen

met een andere bedrijfswagen die we kochten zijn we goed en netjes geholpen.

Goed, betrouwbaar en servicegericht bedrijf.

Goed bereikbaar, altijd vriendelijk en deskundig personeel. Alles gebeurt in goed overleg. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en ik ben nog nooit teleurgesteld.

Een goed nuchter bedrijf, zonder fratsen.

23/8/2022. Ben een nieuwe klant, woon sinds kort In Vhn. Was op zoek naar een betrouwbaar correct bedrijf, met billijk uurtarief : € 78,50 incl. 21% B.T.W. afspraken worden goed nagekomen, evt. Vervangde onderdelen retour. Ook tel. Overleg over de reparatie en de te verwachten kosten. Beoordeling: een 10 ! Ga zo door !

goede service

goed geholpen met het uitzoeken van de auto.de auto bevalt goed.

Valkseweg 180

3771SJ Barneveld