Gelukkig alles weer goed

Reparatie goed afgehandeld, goede service!

Kenteken: N-431-XR Tijdens de onderhandelingen hebben wij gesproken over een mogelijke update van de navigatie. Gert gaf aan dat, gezien de leeftijd van de wagen er nog geen update beschikbaar zou zijn. Kennelijk was hij niet op de hoogte van het ontbreken van een navigatie. Met deze wagen gaat dit met CarPlay. Spraakbediening: Hiervoor moet een module worden aangeschaft. Ons als leek niet bekend. Tijdens de onderhandelingen is ons hier ook niet op geattendeerd.

Uitmuntend

Reële vraagprijs van de gekochte auto, behulpzaam bij een goede afwikkeling

Ik kocht mijn elektrische Opel Ampera bij Gert Pater en omdat er problemen zijn met de accu's van deze Ampera's moet een traject met terugroepactie worden gestart via de officiële Opel dealer. Zij hebben dit alles prima geregeld.

Snel en goed geholpen

Een Skoda Kodiaq gekocht bij Gert Pater. De auto was geheel volgens verwachting en goed geprijsd. Ook de inruil was naar wens. Auto was binnen een week voorzien van een trekhaak en klaar om op te halen, kortom een tevreden klant.

Prima service!

In 1 woord zelfs: Uitstekend!

Weinig aan toe te voegen. Voerl me gewoon "thuis" en altijd welkom daar. Er wordt uiteraard super goede service verleent door zeer vriendelijke en deskundige mensen.

Super fijn autobedrijf

Fantastische Volvo xc60 gekocht. Geholpen door fijne mensen van dit bedrijf

Perfecte service, vriendelijkheid en topkwaliteit!

Als je hier je auto koopt en/of in onderhoud hebt, dan ben je voorgoed verkocht! Je komt er altijd terug voor de vriendelijkheid, de kwaliteit en de perfecte service.

Veel wat tegen

Auto vorig jaar gekocht de auto is toen nagekeken gekeurd Na 10.000 km verder moest er behoorlijk wat gedaan worden aan de auto. Kreeg wel 200 euro korting Totaal was ik anders 915 euro kwijt Dit bevreemd mij omdat die vorig jaar nog goed gekeurd is

Zeer aanbevolen garage.

Snelle service. Er is altijd tijd voor je probleem, dat meestal snel wordt opgelost. Betrouwbaar adres al vele jaren lang. Ik ben nog nooit teleurgesteld in al de jaren dat ik hier klant ben.

Kennis, vriendelijkheid en service onder één dak

Gepassioneerde werknemers die bereid zijn om door te zoeken en de storing te vinden en op te lossen! Bedankt Theo!! Tako Ammerlaan De Bilt

Je wordt altijd geholpen

Klant vriendelijk

Fijn bedrijf met zeer correct en kundig personeel

Heel fijn en cakkundig

Uitstekende service

Erg goede service. Bij een storing een keer terug moeten met m’n gekochte auto was geen enkel probleem en vakkundig opgelost. Zowel verkoop als werkplaats.

Goed advies, en alles goed afgehandeld met de aankoop van onze auto

Zeer klantvriendelijk en net bedrijf .

Zoals altijd: Top!

Bij Gert Pater wordt je vriendelijk ontvangen en denkt men met je mee. De service is prima!

Vriendelijke en vakkundige service!

Plezierige ontvangst en dito onderhandeling met betrekking tot aanschaf en inruil van onze Peugeot. Uitgebreide proefrit kunnen maken en een nette inruilprijs! Tip: indien geldige pechhulp via importeur/dealer dit meenemen in verkoopgesprek. Nu zelf contact opgenomen met vorig onderhoudsbedrijf/Peugeot-dealer. Complete onderhoudshistorie/boekjes overigens aanwezig!

Een prima garagebedrijf

Mijn auto voor een beurt gebracht. Kreeg vervangende auto mee. Super vriendelijke medewerkers. Echt een aanrader!

Doen gewoon wat ze zeggen

Klantvriendelijk en goede service

Top service

Ik ben erg snel geholpen nadat mijn auto een storing gaf, ze hebben gelijk de apk en onderhoudsbeurt gedaan zodat ik er weer een jaar tegenaan kan.

Staan altijd gelijk voor je klaar

Vriendelijk personeel

Vriendelijk bedrijf.

Prettig geholpen bij de aankoop en goede service bij de aflevering.

vriendelijk, correct en duidelijk

afspraak kleine beurt, goed uitgevoerd, duidelijke uitleg van de gedane werkzaamheden, welke uitgevoerd zijn.

Valkseweg 180

3771SJ Barneveld