Eerlijk, snel en goed

Hele prettige garage. Apk en grote beurt snel uitgevoerd. Faire prijzen voor reparaties, die van tevoren netjes afgestemd werden. Rekening viel uiteindelijk zelfs lager uit dan verwacht.

Toppie !!

Zeer correct, vriendelijk en vakkundig was mijn éérste ervaring bij Autobedrijf Gert Pater. !! Het vervolg was aankoop auto, toppie.

Een familie bedrijf zonder poespas

Met autobedrijf Gert Pater heb ik prettig zaken kunnen doen. De aankoop van een occasion verliep vlekkeloos, met deskundigheid en in een gemoedelijke sfeer. Je merkt dat je met een familie bedrijf van doen hebt, met eerlijke en oprechte antwoorden en adviezen. Ondanks de aanzienlijke afstand was het moeite waard voor ons om naar Barneveld af te reizen.

Goede adequate afhandeling storing alarm

Top opgelost.

Goede service en betrouwbaar

Wij hebben 2 maanden geleden hier een auto gekocht en hebben het contact en de service als zeer prettig ervaren. Het bedrijf staat voor je klaar en je wordt vriendelijk en netjes behandeld.

Service met een hoofdletter!

Goed als altijd.

Vakkundig op en top wat ik van een garage verwacht en meer

goede afspraken en klantvriendelijk met goede service

rekening vind ik erg hoog

Betrouwbaar autobedrijf

Betrouwbaar, professioneel en vriendelijk. Zo zou ik Autobedrijf Gert Pater in het kort willen omschrijven.

TOP…altijd!

Ooit hier toevallig terecht gekomen via winterbanden.nl ofzo :-) en nu zijn we 10 jaar verder denk ik. Ze zijn allemaal zeer vriendelijk en overleggen duidelijk en eerlijk!

Hele fijne garage

Staan altijd voor je klaar. En voor reparaties bellen ze altijd wat het gaat kosten. En krijg je ook een leenauto mee. Ja ze zijn allemaal heel vriendelijk en behulpzaam.

Geweldig service autobedrijf Gert Pater

Afspraken keurig nagekomen. Op tijd geholpen en netjes gebeld wat er aan de hand was en wat er zou moeten gebeuren. Alles volgens afspraak. Super. Vriendelijk te woord gestaan geen wachttijden. Lekker kopje koffie.

Weer top geregeld allemaal!

Auto 's morgens gebracht, leenauto mee, netjes van tevoren gebeld over de kosten van de servicebeurt, pas na akkoord gaan ze de benodigde reparaties uitvoeren, gebeld toen de auto weer klaar stond. Niets op aan te merken, ben daarom al tientallen jaren klant.

Beter overleg

Als blijkt dat mijn auto is afgekeurd, zijn de spullen al besteld voordat er contact met mij is geweest. Als ik dan vraag wat er besteld is blijkt het een imitatie onderdeel te zijn terwijl ik graag originele onderdelen onder mijn auto wil hebben. Het zou beter zijn als er eerst overleg met de klant zou plaatsvinden voordat verdere acties worden ondernomen.

Top bedrijf

Altijd uitleg en overleg wat er aan de auto moet gebeuren.

goede en vriendelijke service en meedenken over onderhoud

goede en vriendelijke service en meedenken over onderhoud auto.

Zeer goede service, en klantvriedelijk.

Prettige geholpen en er bij met mijn nieuwe auto,

Vakkundig en vriendelijk

Ik kan er altijd op vertrouwen dat mijn auto goed loopt. De vakkundigheid en goede service maken mij een trouwe klant. Ga zo door!

Vriendelijke service

Keuren en reparaties waren dezelfde dag klaar. Medewerkers waren vriendelijk en gaven duidelijke uitleg.

Goede ervaring

Goed geholpen een aanrader

Fijn adres

Als ik kom of bel staan ze direct voor je klaar , dat voelt fijn aan Ook meteen een oplossing als je hier of daar mee zit. Prima

Vriendelijk personeel

Word altijd snel en vriendelijk geholpen,

Topbedrijf met dito(Ruud!) medewerkers

Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar autobedrijf. Zou het iedereen willen aanbevelen.

Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar autobedrijf. Zou het iedereen kunnen aanbevelen.

100 % Goed geregeld volens afspraak top bedrijf

Valkseweg 180