Transparant en nette service

Prijs-kwaliteit is prima. Service is netjes en afspraken worden nagekomen.

Professioneel en vriendelijk

Je word er vriendelijk ontvangen. Je word van te voren mede gedeeld wat er gedaan zou moeten worden en wat ongeveer de kosten zijn. Dus goede service.

Perfecte ontzorging en goed overleg

Naast een APK ook overleg gehad over winterbanden Wordt allemaal prettig geregeld !

Het was een lastig klusje maar een tevreden klant

Omdat ik geen klant was bij jullie hebben jullie het perfect opgelost dus gaan we proberen om klant te blijven.

Fijn bedrijf, je wordt vriendelijk geholpen, goede service

Zeer tevreden!

De hele koop netjes en vriendelijk behandeld !!

Betrouwbaar, goed in contact en vakwerk

Zie mijn kernzin

Duidelijke en vlotte afwikkeling van APK + beurt

APK + beurt vooraf doorgesproken. Zelfde middag was de auto weer klaar. Top service.

Schade perfect afgehandeld

Transparant , eerlijk en prettig bedrijf

Het is een fijn en transparant bedrijf. Duidelijke uitleg en je weet waaraan je toe bent. Er wordt een eerlijk advies gegeven over de auto. Houden zich aan de gemaakte afspraken en geen opdringerige verkopers. Al met al een fijn bedrijf om een auto bij te kopen. Wij hebben nu een Audi A1 aangeschaft en zal de volgende keer zo weer een auto bij Pater aanschaffen.

Een Garage Bedrijf in Perfectie.

Afspraak voor inspectie beurt gemaakt voor mijn auto met een zeer vriendelijke dame, en goede uitleg voor de verdere afhandeling. Auto gebracht voor de inspectie, weer een vriendelijk onthaal bij de receptie, en de auto werd netjes in ontvangst genomen door de chef planner. Er werd mij een heerlijk kopje koffie aangeboden in de wachtruimte, waar alle ruimte was voor laptop aansluitingen .e.d. Mijn auto werd netjes weer buiten gezet na inspectie beurt, en mijn sleutels werden nog netjes voor de Carona ontsmet, en met een goede uitleg van de werkzaamheden overhandigd. Ik ben buitengewoon tevreden door zo'n behandeling. Perfect.. Gr. Peter

Goed koop gedaan bij zeer vriendelijke en authousiaste verkoper

Heb mijn auto kunnen kopen met veel informatieve uitleg van de verkoper en alle gelegenheid om meerdere proefritten te maken om de juiste auto te kunnen kiezen. Dit was super tof.

Net bedrijf goede service

Net bedrijf Goede service

goede service

goede autobedrijf ,vriendelijk personeel

Goede garage

Heb over algemeen redelijke goede ervaringen

Ik en mn vrouw vinden Pater een zeer deskundige en klantvriendelijk allround garage!!!

Onze ervaring met onze drie auto's is erg positief. Er wordt klantvriendelijk meegedacht om tot een voor beide partijen goede oplossing te komen....

heel goed

goed en eerlijk reparatie en advies

Deskundigheid en vriendelijkheid

Ook al kom je er maar maximaal 3x per jaar, ze geven het gevoel dat je een trouwe klant bent!

Fijne mensen Goede service

Uitstekend.

Al 30 jaar,geen klachten,Altijd zeer attent,en behulpzaam. , kan niet beter,houden zo.

Uitstekend!

Servicegericht, kwaliteit en eerlijk!

Ze zorgen goed voor mijn auto !

Hele fijne garage, heel goed geholpen met alles. Ook met het invoeren van mijn auto vanuit Canada. Heel blij met dit bedrijf en hun service! En superaardige mensen daar!

zeer tevreden

kundig..vriendelijk..

Al de jaren dat ik hier kom is het meer dan prima!!!

Monteurs blijven hier heel, heel lang werkzaam. Dat zegt voldoende.

Ben zeer tevreden

Plezierig personeel en goed geholpen!

Valkseweg 180

3771SJ Barneveld