Zeer tevreden!

Zeer tevreden met de auto en de service.

Betrouwbaar en klantgericht, ook na aankoop

Normaal vul ik dit soort reviews niet in, maar ik maak hiervoor graag een uitzondering. In zowel de aanschaf, de afhandeling van de papierwinkel werd er snel en goed gereageerd. Uit zichzelf planden ze een terugkom opdracht in bij de Volvo dealer. Proactief! Toen na aankoop bleek dat er iets toch niet goed was en moest worden vervangen/gerepareerd, deden ze dat zonder gedoe en binnen een week. Top ervaring!

Top ... Super service op 10/03

Sinds 22/08/2019 klant. Wordt keurig en op tijd gebeld voor de bandenwissel & wordt ook gebeld voor evt. extra kosten zoals aanschaf onderdelen c,q, daarbij behorende werkzaamheden buiten de normaal uit te voeren grote onderhouds-beurt. Prima zo. Leenauto mee gekregen zoals afgesproken.

Zeer positief

Zeer positief goed geholpen word door al het personeel direct herkend en goed geholpen ook mijn vrouw voelt zich thuis in het bedrijf

Top garage

Leuk dat mijn VW Transporter weer met aandacht wordt behandeld ondanks zijn leeftijd .

gewoon goed

goed bedrijf belt even als er extra kosten zijn en overlegt dan of het gemaakt mag worden

Goede service en communicatie!

Het garagebedrijf is fantastisch,zeer klantvriendelijk,hulpvaardig en personeel uiterst vriendelijk!

Ik ben al 32 jaar klant bij Garagebedrijf Pater en nog steeds naar uiterste tevredenheid. Zij zijn altijd vriendelijk nemen altijd de tijd voor je en zijn zeer vakbekwaam. Het is een Top Garage!

Zoals altijd excellente service!

Je betaald misschien wat meer, maar je weet waar je aan toe bent, er is een hoog servicegehalte, en of het nu om praktische zaken of financiële zaken gaat; in overleg is al jaren alles te regelen! Ik kom niet voor niets op en neer vanuit Veenendaal...

Klantvriendelijk, meedenkend en uitstekende service.

Verschillende mankementen, welke geconstateerd waren door mijn merkdealer tijdens een onderhoudsbeurt, zouden slechts opgelost kunnen worden tegen relatief hoge kosten( vervanging onderdelen). Bij firma Pater zijn deze problemen alsnog hersteld tegen relatief geringe kosten( nog echte monteurs?). Daarnaast een prima ontvangst, heldere communicatie en goed meedenkend in mogelijke oplossingen voor geconstateerde problemen. Zeer klantgericht en klantvriendelijk.

Heel goed zoals ik gewend ben.

Ik kom er al jaren en dit is vanwegen de betrouwbaar heid en de vriendelijk mensen

Klantvriendelijk en afspraken nakomen, prima bedrijf.

Ik heb een aantal geleden hier een auto gekocht en dit ging prima. De gemaakte afspraken werden keurig nagekomen en de verkoper en andere medewerkers waren erg klantvriendelijk. Met name gecommuniceerd via de mail in verband met de coronamaatregelen maar ook dat ging prima en volgens de gemaakte afspraken. Voor mij een bedrijf om nog eens terug te komen.

Super klantvriendelijk en ons goed geholpen bij het vinden van de auto naar onze wens!

Wij hadden een zoekopdracht gegeven en ze hebben ons super goed en snel geholpen met het vinden van de auto met onze wensen!

Zeer tevreden.

Goed bedrijf ! Helemaal tevreden met de auto. Top!!

"Ouderwets" goede service.

Al jaren naar volle tevredenheid klant van GP.

Goede service en net bedrijf

Goede service, vriendelijk personeel,

Fijn klantvriendelijk bedrijf

Fijn autobedrijf waar je goed en vakkundig geholpen

Toch Weer goed behandeld

Prettig ontvangen, word naar je geluisterd Koffie staat Klaar

Top zoals altijd

Afspraak. Daarna opgave werkzaamheden

Top, no nonsens autobedrijf.

Top, no nonsens autobedrijf.

Geweldig geholpen en super blij met de auto!!!

Bedankt!!

Wij zijn heel erg tevreden met onze Volvoxc60, hij rijdt als een zonnetje!

Goed bedrijf, betrouwbaar

Goed bedrijf, wij genieten van de auto. heerlijk ruim. Geen storingen

uitstekend

Zoals gewend geweldig geholpen, hierdoor kan je ook andere stimuleren om bij jullie een auto te kopen, wat ook is gebeurd ( H v Ruler). Super tevreden.

Valkseweg 180

3771SJ Barneveld