Prima bedrijf om zien mee te doen. heb een gebruikte Golf gekocht bij ze en zeker de proefrit aan Huis service is erg goed. Verder nemen ze snel de telefoon op en bellen terug wanneer ze dat zeggen. Kortom een prima bedrijf.
Leuk geholpen en goede service.
Goede ervaringen mee. Vriendelijk personeel, dat niet alleen verkoopt maar vooral meedenkt
Dit is met afstand het beste Auto bedrijf van Nederland!! Na maanden zoeken heb ik hier een Opel Astra gekocht voor een hele mooie prijs, de service was meer dan geweldig, ze zijn hem zelfs helemaal voor mijn deur komen brengen. Betere service dan dit totale pakket bestaat niet! Speciaal dank aan Youri, wat een top verkoper.
Prima jongens,de mannen van Esgee. Open, aardig, correct en eerlijk. Een sieraad voor de met een imago probleem worstelende autobusiness.
Wonen sinds kort in Harlingen, stonden met pech en zijn heel goed geholpen. Ga zo door.
Wij hebben in oktober een VW Golf 5 gekocht bij Auto Esgee en zijn erg te spreken over de service! De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ook na aanschaf nog een top service ontvangen. We zijn super geholpen!
zeer goed
Eenvoudig weg klasse.
Occasion gekocht. Zeer goed gevoel aan hele proces overgehouden. Daarvoor al regelmatig in onderhoud met onze opel corsa
Heel positief. De medewerkers zijn enthousiast en behulpzaam. Je krijgt alle ruimte om een auto uit te proberen en vragen te stellen. Er wordt goed geluisterd.
prima, netjes geholpen en goede service
Super geholpen. En we zijn heel blij met onze nieuwe polo. Top !!!
Prettig verrast
Aardige mensen, goed aanbod en redelijke prijzen
Staan altijd voor je klaar. Alles wordt goed geregeld en de auto werd zelfs thuisgebracht, wat een service! Een hele goede persoonlijke benadering. Dat kom je tegenwoordig niet meer zo snel tegen.
Maandag een mooie Citroen C3 gekocht. Een professionele garage waar ik vertrouwen in heb. Een prettig idee dat je een eerlijke prijs betaald, dat er naar je geluisterd wordt en waar men de tijd voor je neemt.
Zeer positief, top service zowel in de showroom als telefonisch, moesten er een uur voor rijden, maar dat heeft ons niet tegengehouden.
Vriendelijke jongen , goede uitleg over de auto en alles bij een lekker bakkie koffie . Heel blij met me auto...SUPER!!
Netjes en correct autobedrijf geen onzin praatjes en daad bij het woord. Ga zo door.