2 sterren: slechter dan verwacht

Zeer negatief mercedes gekocht voor 14000 euro met half jaar garantie de verkoper verteld me dat alles wat er de eerste twee maanden aan is is voor mij Na twee maanden dan vraag ik een deel vergoeding als het niet binnen de garantie valt Na 3 dagen viel me op dat de aandrijving wel heel veel herrie maakte ,ik bellen verkoper zegt regel het maar met de monteur Aandrijfas gereviseerd zonder gezeur garantie Maar toen ik wegreed zat het probleem er nog steeds monteur zei kijk het maar even aan je hebt een half jaar garantie Toen het erger werd ben ik terug gegaan is er weer naar gekeken conclusie vliegwiel ,1 probleempje valt niet onder de garantie Of ik zelf maar even de helft wou aftikken , Naar de verkoper gegaan om het te bespreken om dat ik vond dat ik meer rechten heb ,het mankement was tenslotte bij aankoop al aanwezig De verkoper werd steeds onbeschofter en schermde maar met slijtage delen die vallen niet onder de garantie en dat vechten we dan juridisch wel uit en daar is het gat van de deur fijne ervaring en ook nog een bovag garage

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden over de afhandeling van de aanschaf van mijn tweedehands auto bij hun. Het contactslot haperde tijdens de proefrit, ze hebben een nieuwe sleutel laten maken maar na een week de auto in bezit te hebben werkte het nog niet soepel. Na overleg met Esgee hebben we besloten dat er een nieuwe in moest, dit heb ik laten doen bij de merkdealer bij mij in de buurt en conform afspraak hebben ze mij de rekening netjes en snel voldaan. Ik ben erg tevreden met mijn bedrijfsauto.

2 sterren: slechter dan verwacht

Vriendelijke verkopers. Maar na het kopen van de auto is het een stuk minder geworden en denk nu had ik die auto maar nooit gekocht bij hun. Het begon met het weg rijden, he ik mis de APK rapport. Dit zou volgens hun niet meer nodig zijn politie kan kijken in het RDW systeem. Toch aangedrongen hem te krijgen. Vervolgens werdt het oude rapport toegezonden van de vorige keuring. Er weer achteraan bellen kreeg ik eindelijk de nieuwe binnen. De banden waren wat versleten dus dacht kom op jonge je hebt je vakantiegeld binnen dus gelijk nieuwe banden erop laten zetten bij een bandenbedrijf. Die melde dat de remblokken af waren. Vervolgens banden laten uitlijnen elders. Weer de zelfde melding. Vervolgens maar nieuwe blokken er onder laten zetten. Hierna nog steeds problemen bleken de remklauwen te zijn. Auto is 17 mei 2016 APK gekeurd. Alles laten doen rond 27 mei 2016. Het lijkt me dan ook vreemd dat de auto nog door de APK is gekomen. Maar nu kun je weinig meer doen want hun beleid is de auto zo meenemen. Hoewel ik wel een nieuwe APK geeist heb. Dus een keer een auto hier gekocht en nooit meer.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

een uitstekende garage en hele vriendelijke mensen en vooral heel duidelijk in hun uitleg over wat er allemaal mogenlijk is wat mij betreft zeker een aanrader om hier uw nieuwe of gebruikte auto te gaan kopen shapo

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nette garage en voorraad. Eerlijk behandeld en de auto doet zijn werk nog steeds probleemloos.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima autobedrijf, afspraak is afspraak, duidelijke communicatie, prettige omgang, zeker voor herhaling vatbaar. Even van uit Assen een auto komen bekijken, het beviel ons zo goed, dan nemen we gewoon direct mee, allemaal geen probleem zo geregeld.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Eerst was ik tevreden over Esgee,maar na 3 maanden sukkelen met een auto van Esgee, nu toch de auto maar ergens anders inruilen. Vele malen contact gehad met het bedrijf en ze geven wel tips, maar geen bruikbare. Ze zeggen dat ze er niets vanaf wisten, maar ik had het al gelijk dus dat lijkt me sterk. Van alles er aan laten doen, maar het schijnt niet verholpen te kunnen worden.........

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van ver gekomen, maar de moeite award. Een hele fijne service.Jako hartelijk bedankt.👍🏻😀

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op internet kwamen we een Opel Corsa tegen, dit was toch niet echt wat we zochten en zagen daar de Seat Ibiza staan. Een rondrit gemaakt en dit is dan ook de auto geworden die we hebben gekocht. Tot op dit moment erg blij mee en goede service! Als er iets mankeert kunnen we contact opnemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorige week een Peugeot 307 bij auto esgee gekocht. Bij bezichtiging was de auto net binnen en nog niet schoon gemaakt. Bij aflevering gisteren stond de auto gepoetst klaar wat we niet hadden besproken. Hier waren we heel blij mee!! Bedankt voor de goede service mannen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had een mondelinge overeenkomst met Roy over de aankoop van een seat Ibiza. We moeten 2 uur rijden om bij hen te komen dus zou de auto al klaar zijn om mee te nemen. We moeten natuurlijk nog wel even proefrijden want voor zo\'n groot bedrag wil je toch even kijken of het goed zit. De avond voordat we hem zouden ophalen werden we gebeld. Ze hadden de auto aan iemand anders verkocht...... Wat een service......een onverschillige verkoper aan de telefoon.....echte knoeiers daar bij AUTO ESGEE!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op het eerste oog bij aankomst had ik wel enige twijfels over de betrouwbaarheid aangezien het een klein autobedrijf is met diverse automerken. Na een vriendelijk gesprek en de eerlijkheid van verkoper Janko steeg het vertrouwen. Ik ben een perfectionist en wil ook graag dat de aan te schaffen auto perfect is. Auto werd een week later geheel volgens afspraak in perfecte staat afgeleverd. Zelfs een compleet overzicht van de uitgevoerde onderhoudsbeurt kreeg ik overhandigd. Janko, bedankt! Jij hebt mijn vertrouwen verdiend. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al jaren tevreden klant in de werkplaats.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na 11 jaar trouwe dienst afscheid genomen van mijn BMW 316i en ingeruild voor een 10 jaar jongere BMW 318i. Goed geholpen en zeer tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nette service en perfect afgeleverd. Omdat de auto net binnen was toen ik hem bekeek moest die nog gepoetst en gereinigd worden. Toen afgesproken dat ze de auto kwamen brengen en \"mijn\" ingeruilde auto meenamen. Hele fijne service!

2 sterren: slechter dan verwacht

Een half jaar geleden een (dacht ik) knap volvo v50 gekocht te hebben na dik drie maanden de turbo al laten vervangen ( stond op internet dat dit vaker voor kwam)dus heb ik em laten vervangen nog geen maand later egr klep moeten laten vervangen tog nog eens bij de volvo dealer geweest om em na te laten na kijken maar die kwamen er achter dat de auto op 4 plaatsen lelijk te zijn gespoten (term sinasapelhuidje ) ik ben er in een half jaar vreselijk op achter uit gegaan oohja de brand plaatjes en de dymano zijn ook nog vervangen en als belt krijg je te horen was scherp geprijst en had genoeg kilometers service boekje klopte ook niks van kort om ik ben totaal niet te spreken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanuit Den Haag de koopovereenkomst op afstand geregeld. Er vanuit gaande dat de auto in prima staat zou zijn. Eenmaal aangekomen in Harlingen zag de auto er perfect uit en was alles afgehandeld zoals afgesproken. In kon in de nieuwe auto naar huis rijden. Zeer fijne service. Snel, en zonder poespas. Een aanrader dus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net een mooie Opel astra sports tourer gekocht. Scherp geprijsd en perfect volgens afspraak afgeleverd. Erg helder en no-nonsense autobedrijf.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed en vriendelijk geholpen. Echt een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Precies een jaar geleden kochten wij/ik een Audi A3 Spotback bij je bedrijf. Ik wil je even laten weten dat ik echt heel tevreden ben en super blij met deze prachtige aankoop. De Audi rijdt perfect, is nog steeds in uitstekende staat en alles functioneert naar behoren. Bedankt voor je goede service bij de aankoop en voor jou alle succes met je bedrijf gewenst!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Anderhalve week geleden heb ik een Volkswagen Polo gekocht. Had de auto al zien staan en zonder afspraak wezen kijken. Leuk ontvangen, proefrit was geen probleem. Er werd alle tijd voor me genomen en na een leuk, ontspannen gesprek de auto gekocht. Afgesproken een paar dagen later de auto op te halen en alle afspraken werden netjes nagekomen. Zeer tevreden gevoel overgehouden en zou Auto Esgee B.V. zeker aanbevelen!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

3 weken geleden een Volkswagen Polo gekocht. Vlot geholpen en een goede inruilprijs voor mijn andere auto gekregen. Ben erg te spreken over de manier hoe ze met klanten omgaan en dat ze nog echt vertrouwen in klanten hebben. Kon zonder problemen een proefrit maken en een dag later nog een keer. Ik kan het iedereen aanraden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs een auto aangeschaft bij Auto Esgee. Leuk geholpen en de auto gelijk mee kunnen nemen. Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Echt super !! Ik raad deze garage iedereen aan. Goede prijs kwaliteit verhouding, een geweldige service en leuke betaalbare auto\'s !! Bedankt !!

Kimswerderweg 27

8862 TR Harlingen