Vorige week zijn we gaan kijken bij esgee. We hadden een mooie auto op de website zien staan. We hebben er een proefritje ingemaakt en meneer Hofstra was hier echt heel flexibel in. Maar deze auto was net niet wat bij ons paste, Omdat er een aantal functies niet inzaten. Ook al was het echt een prachtige auto! Er werd goed met ons meegedacht, want de volgende dag werden we gebeld dat er precies dezelfde auto binnen kwam. Alleen een andere kleur en wie weet zou deze beter bij ons passen. 2 dagen later zijn we opnieuw langs geweest. In eerste instantie om deze auto te bekijken en om te zien wat er nog meer was. Toen we de showroom inliepen stond er een prachtige auto. Meneer Hofstra vertelde dat deze auto net binnen was gekomen. Hij vond de auto goed bij ons passen en wij hadden ook gelijk het wauw gevoel erbij. Smiddags zijn we terug gekomen om in deze auto een proefritje te maken. We waren gelijk verkocht! Dit heeft zo moeten zijn! De juiste auto op het juiste moment. Vrijdag hebben we de auto gekocht en zaterdag konden we hem al ophalen! We zijn echt heel tevreden over de goede service. Esgee geeft net dat beetje extra aan de klant. Meedenken en een goed en gezellig gesprek. We zijn echt super blij met onze prachtige auto! Hopelijk is het nog heel lang niet nodig, maar als we weer een auto zoeken, kiezen we zeker weer voor esgee!
Geert doe wat hij beloofd ik heb in mijn leven nog niet zohartelijke zaken man mee gemaakt ik zag een suzukisplash op de website bij de anwb ik gelijk ge belde heel goed contact hij was heel duidelijk ik kon hem elkedag bellen met vragen ikvan Rotterdam metde trein naar vacgarage, ESGEE Friesland harlingen ik wordt daar heel hartelijk ontvangen en hele mooie auto stond er voor mij gereed goed gesprek op het moment dat ik weg een hele mooie bos bloem een fijne reis gewenst geer hartelijk dank voor je goede service heel veel liefs in je leven
Afgelopen week mijn auto gebracht voor APK, en kleine beurt, zoals gewoonlijk weer vriendelijk ontvangen door Franco, een prijs en tijd afgesproken, zo wordt je altijd correct geholpen bij garage Esgee.
Snel en vakkundig geholpen
Heel goed geholpen voor een auto. We kwamen uit Hoofddorp en de eigenaar van de garage had de auto op gereserveerd gezet want er waren meer mensen die de auto waarschijnlijk wilde na dat we een proefrit hebben gemaakt hebben we de auto gekocht. De eigenaar is heel vriendelijk en kundig.
Beste Willem, Goed om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad bij ons. En bedankt voor de zeer positieve review, wij wensen u heel veel veilige kilometers! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Esgee
VERTROUWT ADRES OM EEN AUTO TE KOPEN GOEDE SERVICE
We kwamen kijken naar occasion. Deze was na een telefoontje al voor ons gereserveerd. Er was een informele sfeer wat heel aangenaam was. Geert had snel door wat voor kopers die voor zich had. Er was wederzijds vertrouwen. We reden weg met een volle tank en mooi bos bloemen en goed gevoel.
Kundige monteurs en denken altijd in een oplossing met de klant mee.
topservice, erg vriendelijke en vriendschappelijke benadering. Goede autodeal voor beide partijen. Erg blij met de aankoop. Monteurs zijn ook erg vakbekwaam, behulpzaam en super vriendelijk.
Duidelijke uitleg over de auto, we konden we even over nadenken, paar dgn gereserveerd, goede service, tank vol, autowasstraat krt. Top
Goed geholpen door eerlijke verkoper die ook aangaf wat niet te weten en eerlijk was over zaken die nog opgelost moesten worden. Deze zaken zijn ook allemaal opgelost en ik rijd nu heerlijk in mijn Nissan Leaf. Heel veel dank!
Ondanks dat ik nog niet eerder met mijn auto bij deze garage was geweest en het ontzettend druk was toch snel en professioneel geholpen. Heel fijn, we komen zeker terug. Ook leuke auto's in de showroom zien staan voor leuke prijzen dus binnenkort maar weer eens langs.
Vandaag gebeld en direct geholpen en opgelost. Motor liep beroerd op 3 cilinders. Heel hartelijk bedankt voor de snelle service !
Nog snel een apk moeten laten uitvoeren. Erg goed geholpen en voor een goede prijs. Erg tevreden met de service hier zeker een aanrader !!
Mooie auto op de site gezien. Met proefrijden mochten we hem mee naar huis om thuis onze dochter te laten zien Vriendelijk geholpen en geen gladde verkoop praatjes Kortom dik voorelkaar
Beste familie Jongsma, Goed om te horen dat u een fijne ervaring hebben gehad bij ons. En bedankt voor de zeer positieve review, wij wensen jullie heel veel veilige kilometers! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Esgee
Hele vriendelijke man die ons hielp met onze auto, die aangaf dat koelvloeistof bijgevuld moest worden. Waarschijnlijk is er een klein lekje. Kregen meer vloeistof dan waarvoor we moesten betalen! Super service.
Geert is het voorbeeld van een echte Fries; recht door zee, eerlijk en betrouwbaar. En dat is voor de klant heel prettig. Bedankt voor je hulp bij de aanschaf van deze occasion!
Beste Huub, Goed om te horen dat u een fijne ervaring hebben gehad bij ons. En bedankt voor de zeer positieve review, wij wensen u heel veel veilige kilometers! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Esgee
Superfijne hulp bij onverwachtse lekke band! Echt top Het werd een late vrijdagmiddag Nogmaals onze dank met name de monteurs
Goed en duidelijk geholpen bij Esgee. Informele sfeer wat als positief ervaren is. Blij met de aankoop.
Beste Ytje, Goed om te horen dat u een fijne ervaring hebben gehad bij ons. En bedankt voor de zeer positieve review, wij wensen u heel veel veilige kilometers! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Esgee
Ik neem u mee terug in de tijd. Twee maanden terug, mijn vriend in nood en had een nieuwe auto nodig. Een proefrit gemaakt in een prachtige auto, bij Esgee. De keuze van hem is toch gevallen op een andere auto. De Micra, stoer en compact, die bleef bij mij hangen, ik moest deze auto hebben! Terug gegaan, niet voor mijn vriend, maar voor mij! Proefrit; geen probleem, koffie; jazeker, en het smaakt ook nog goed. Het smaakte naar meer. Geert een betrokken specialist, die mij graag verder wou helpen. Eindstand, auto is gekocht. Kon hem een paar dagen later meteen ophalen, wat een service. Service; betrokken met een grapje en een glimlach. Wie had dat gedacht niet verkocht aan mijn vriend (gelukkig), maar toch aan mij! Nu ondertussen al een aantal prachtige kilometers gereden met een auto waar je trots op kan zijn. En bij een garage die fantastische service levert.
Beste Lisette, Goed om te horen dat u een fijne ervaring hebben gehad bij ons. En bedankt voor de zeer positieve review. Fijn dat de auto alsnog een plekje heeft gekregen bij jullie! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Esgee
Mooie auto op de site gezien, gaan kijken en mocht probleemloos de auto meenemen voor een proefrit. De keus was snel gemaakt, nette prijs voor de inruil en een paar dagen later een super gepoetste en nagekeken nieuwe auto opgehaald (en mooie bloemen)
Beste Koos, Goed om te horen dat u een fijne ervaring hebben gehad bij ons. En bedankt voor de zeer positieve review, wij wensen u heel veel veilige kilometers! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Esgee
Geert heeft me geweldig vriendelijk geholpen, je ziet dat hij met passie zijn werk doet , de service was ook geweldig! Binnen 2 uur kon ik de auto ophalen en zat er alweer apk op en waren de banden omgewisseld enters ik in mijn mooie occasion weg! Ik was ook aangenaam verrast door een prachtig boeket ! In 1 woord geweldig!
Beste Marian, Goed om te horen dat u een fijne ervaring hebben gehad bij ons. En bedankt voor de zeer positieve review, wij wensen u heel veel veilige kilometers! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Esgee
Pech met ons huidige auto. Gestrand bij Vakgarage Esgee. Mee gedacht met oplossingen. Maar uiteindelijk een prachtige Opel Corsa gekocht, op goed vertrouwen auto meegekregen. Omdat er geen leenauto's meer voorradig waren. Lex en Tiny
Goede voorlichting, bekwame verkoper , fijn bedrijf waar goede service voorop staan. Heb een mooie Renault captur gekocht. Ik ben blij.
Snel een nieuwe auto nodig omdat eigen auto economisch total loss was. Op naar Auto Esgee om een proefrit te maken in een VW Polo die we hadden gezien. Na de proefrit onder genot van kop koffie ontdekten Geert en ik dat we dezelfde hobby delen. Racefietsen! Eerst daar uitgebreid over gehad. Toen nog even een auto gekocht. :-) En dat nota bene bij de garage waar we al meer dan 10 jaar een tevreden klant zijn... Erg fijn geholpen door Geert en bedankt voor de snelle levering!