Ben zelf meer dan vierenveertig jaar monteur geweest Heb wel ervaring met het product zo als we behandeld Zijn hadden we een goed gevoel bij top jongens

correct afgewerkt

een goede afwerking ,Auto naar behoren thuis gebracht .

Beste auto garage

Vriendelijk personeel en snel service

Fijne ervaring gehad

Alles netjes afgehandeld met inruil van een andere auto en daar een mooie prijs voor gekregen

Keurig bedrijf, attent en oog voor de klant

Vanaf het eerste telefonische contact tot aflevering van onze auto in een woord perfect. Een net en eerlijk verhaal, geen opdringerige verkoop en oog voor de klant. De tijd en ruimte die gegeven wordt om tot een goede keuze te komen en prettige onderhandeling hebben wij als zeer positief ervaren.

Zeer goede service !

Na ruim 4 jaar na onze eerste aankoop bij auto Esgee stonden we weer voor de deur en hebben wederom bij hun een gebruikte auto gekocht. Dit zegt genoeg als je voor een tweede keer terugkomt. Ik zeg tot een volgende keer !!!

nog geen ervaring des tebeter, de auto heeft het goed gedaan naar oostenrijk

Klantvriendelijk bedrijf met gevoel voor auto ‘s

Autoliefhebbers met oog voor de klant

Prettig zaken doen en klantgericht

Prima service, behulpzaam en vriendelijk. Veel tijd voor de klant. Komen afspraken na.

Goede service !

Goede auto geleverd.!

Zeer behulpzaam en meedenkend

Erg goed geholpen dikke 10 alleen ze hadden het heel erg druk wat goed is natuurlijk maar bij afgifte waren ze er niet aan toe gekomen om de auto te wassen maar dart was ook het enige minpunt eerlijke mensen heb er echt een goed gevoel aan over gehouden. Mijn cijfer is dan ook een 9

Goede ervaring goede service

Peugeot 308sw Diesel gekocht. Na goede onderhandelingen over inruil en garantie tot koop gekomen. Bij aflevering niet helemaal tevreden wand het was een dag waar een hitte record werd verbroken en ik mijn nieuwe trots ophaal helaas kwam ik er al snel achter dat de Airco het niet deed. Deze is na enkele dagen gerepareerd.

servicegericht en deskundig

Na een aantal garages bezocht te hebben was Auto Esgee een welkome verademing. Geen opdringerige verkoop maar er werd vooral gekeken naar wat wij wilden en nodig hadden. Het personeel is zeer servicegericht en deskundig. Fijn om 6 maanden garantie te hebben bij vele aangesloten garages in Nederland. Zeker een aanrader

Goed bedrijf met kundige en zeer vriendelijke mensen

Nog nooit in Friesland een auto gekocht ,wat een verschil met de randstad. Een bedrijf met kundige mensen en geen opdringerige verkopers.Ze vertelde mij alles over de auto en ik mocht proefrijden . Ik was meteen verkocht en ze boden voor mijn auto een nette prijs. Hopelijk denk ik er over een tijd nog zo over . Conclusie ,een aanrader .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring met het bedrijf en vooral de medewerker , Youri van Dijk. Bij het ophalen van de auto bleek er een technisch probleem te zijn.... dit is zeer correct verholpen. In de periode dat ik geen vervoer had werkt mij keurig een vervangende auto te beschikking gesteld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs een auto gekocht bij Esgee en mijn oude auto ingeruild. Omdat er een proefrit aan huis werd aangeboden, was de drempel om helemaal naar Harlingen te rijden weggenomen. Een goed aanbod voor inruil en de communicatie was uitstekend. Een prettig bedrijf om zaken mee te doen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goeie garage om een auto te kopen goeie ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel erg prettig en vriendelijk geholpen, en een perfecte service 👍👍

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Deskundigheid N.v.t.