Goed geholpen ,prima service

Netjes op de hoogte gesteld vooraf wat er gedaan moest worden aan mn auto Vriendelijk. Fijne garage

Persoonlijke interesse en goede service

Meer dan 25 jaar geleden kocht ik mijn eerste auto bij Alblas Auto, toen nog in Alblasserdam. In al die jaren zowel qua onderhoud als aanschaf van auto's zeer tevreden. Ik rijd heel graag een stukje verder voor deze klantgerichtheid, persoonlijke benadering en betrouwbaarheid.

Het probleem prima opgelost

Probleem met radio zenders prima opgelost door nieuwe antennevoet te plaatsen en enkele kabels te ontvangen. Had wel graag van te voren geweten dat er kosten aan de leenauto waren verbonden.

Gewoon goed zoals je verwacht.

Goed personeel en Fiat is een sterk merk. Zelden en probleem en als er al eens iets voorkomt is het snel opgelost.

Keurig, volgens afspraak

Vantevoren prima contact. Eerste keer bij deze garage. Daarna conform afspraken de auto nagekeken en vervangen wat nodig was. Binnenin zelfs nog even gestofzuigd als service. De prijs was fors, maar nu weet ik zeker dat ik niet weer met pech kom te staan.

Goed geholpen en het probleem naar tevredenheid opgelost.

Prima Service

Wederom punctueel uitgevoerde jaarlijkse beurt van onze Panda.

Wordt er netjes geholpen

En de service is top

Supersnelle en goede service

Goede service en vriendelijke medewerkers In 1 woord Uitstekend

Klantvriendelijk en kundig

Klantvriendelijk contact, kundige mensen, duidelijke service.

Heel goed

Zeer goed luisteren naar de klant en de reperatie was goed uitgevoert. Heel erg tevreden ik ga nu voortaan naar deze garage.

Kundige (garage)medewerkers

Van ontvangst tot (retour)afgifte: topservice

Service ten top!

Met stip zeker een aanrader! Verwelkomd met een heerlijk kopje koffie, vriendelijk personeel, waarbij service hoog in het vaandel staat. Nette prijzen, ook voor je inruil. Bij het ophalen van de nieuwe auto (snel geleverd ook), staat deze je met een grote strik om op te wachten. Top geregeld!

Altijd snel geholpen

Goede service, al 13 jaar tevreden klant

Eerlijke prijs en erg krantvriendelijk

Ik heb mijn auto hier recent gekocht. Een paar keer binnen geweest om te kijken. Nimmer gepushed en bij de prijsonderhandeling geheel redelijk. De oplevering ook weer een fijne service. Tot zover een top!

Prima, zeer klantvriendelijke benadering door Fiat Alblas!

Al de jaren dat zij bij Fiat Alblas klant zijn, worden we steeds klantvriendelijk en naar volle tevredenheid door Thijs en zijn medewerkers geholpen. Zij weten wat service is!

Zoals altijd prima ervaring.

Geweldige service

Zeer klantvriendelijk personeel, snel hulp, nemen de tijd voor de klant. Bij evt wachten bij kleine kontrole of i.d. krijg je koffie. En denken met de klant mee.

Prima servies

Duidelijk wat er moest gebeuren en zoals altijd goede servies en klantvriendelijkheid

Beurt en onderhoud goed uitgevoerd

Ik heb afspraak gemaakt voor APK en wat onderhoud. Aan einde van de dag alles weer gereed.

Topservice!

Ik kan niet anders zeggen dat zij een topservice hebben! Zijn klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar.

Alblas Auto Altijd Goed

al lang klant dus alles oké.

Een vriendelijke benadering en een accurate afwerking onderhoudsbeurt.

Prima. !!

Geweldig.

Alleen maar positief. Denk met je mee.

Service als vanouds.

Tot nu toe de beste ervaringen opgedaan bij Alblas Auto.

Espenhof 1

3355 BM Papendrecht