super wat een service!!!!!

Een garage die je altijd wil helpen. Ze komen zelfs op locatie!!!!!

Uitstekende ervaringen

Uitstekende ervaringen

Perfecte service prima garage

Alleen maar goede ervaringen , hulpvaardig , vlugge afhandeling

Probleem snel verholpen

Storing in de auto snel gevonden en direct verholpen.

Mooie auto gekocht.uitgebreide info gehad.

In één woord: Top!

Je wordt er prima geholpen. Vriendelijke medewerkers en zeer behulpzaam. Een garage zoals een garage moet zijn. Voor mij geen andere meer.

Klantvriendelijk

Prima garage.....klantvriendelijk.....punctueel

Netjes op de hoogte gehouden

Tijdens de reparatie werd ik voortdurend op de hoogte gehouden wat betreft de voortgang. Nadat reparatie gereed was keurig een belletje gekregen dat ik mijn auto kon ophalen. Ook werd er voordat reparatie in gang werd gezet een kostenplaatje geschetst van de reparatie.

Zeer tevreden klant

Als klant een goede service op velerlei gebied. Garage denkt mee zonder vervelend te worden.. Tot nu toe tevreden over de technische zaken met mijn vervoermiddel.

Goed. Service vriendlelijk. Personeel

APK werd uitgevoerd en gedurende de keuring werden gebreken ontdekt, die in goed overleg uitstekend

Gekoppelde APK keuring ,winterbandenwissel werd prima uitgevoerd. In overleg distributie riem en schokbrekers vervangen. Gesprek over distributieketting die op de nominatie staat te moeten worden vervangen. Openheid en geen verrassingen.

altijd prima geholpen bij jullie garage

Zelf kom ik uit Heerjansdam. T is eigenlijk een behoorlijk eindje rijden naar jullie garage. Omdat ik altijd zo goed bij jullie geholpen wordt heb ik de autorit er toch graag voor over. Het geeft een vertrouwd gevoel om mijn fiat 500 bij jullie te laten onderhouden.

Goede service van een betrouwbaar bedrijf.

Prima APK en beurt voor de auto!

Alles is prima verlopen. Keurig werk!

Klantvriendelijk

Op een zeer fijne en klantvriendelijke manier geholpen. Eerlijk advies en een reëel en goede inruilwaarde ontvangen

Men stelt de klant als het belangrijkste

Vriendelijk, behulpzaam en technisch goed onderricht. Dit alles weten ze over te brengen in begrijpelijke taal voor de klant

Top werk geleverd

Wij vroegen om een goede auto in een klein budget en dat hebben ze heel goed gedaan ik heb nu een oudere auto die er nog goed uit ziet en heel goed is onderhouden binnen ons budget en dat is wat we vroegen Ik ben heel erg blij en de volgende auto zal ook zeker weer bij jullie vandaan komen.

Goed geholpen

alles naar wens gelopen

Vide mijn commentaar enige dagen terug.

Zowel de directie als de verkoopadviseur geven blijk van gedegen kennis van zaken. Aangenaam verkoop gesprek gevoerd.

goede ervaring met de mensen van het filiaal Papendrecht

altijd netjes en respectvol behandeld... doe hun werk goed...

Hier ben je als klant écht koning

Auto Alblas heeft ons, na pech met onze auto tijdens de vakantie, fantastisch geholpen. We mochten een auto lenen tijdens de reparatie zodat we onze vakantie konden afmaken. Omdat de reparatie forser was dan aanvankelijk verwacht, besloten we hem in overleg met de garage in te ruilen voor een nieuwe. Ook bij de keuze daarvan zijn we uitstekend geholpen. Eerlijke informatie over de verschillende mogelijkheden en welke het beste zouden passen, geen overbodige liflafjes en vervolgens supersnelle service bij het opleveren van de auto. We rijden weer als een zonnetje!

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Altijd behulpzaam ook als je geen eigen merk auto hebt ze proberen je altijd goed te helpen en geven goede service.

My experience was very good.

I was always helped by my car dealer. Even a year after he sold me my Fiat 500, he was always available by call or email to help me with any issues I was facing that had something to do with managing my car. I truly recommend this company and appreciated their availability and help.

• Would you recommend us? Yes

Geweldige Service

Geweldige service. Leenauto mee bij reparatie. Reparaties worden snel zo niet gelijk verholpen. Super

Gweldig

Fijn personeel,niets is te veel

Espenhof 1

3355 BM Papendrecht