Inderdaad uitstekend, prima geholpen door verkoper.

Heel prettig bedrijf, ben al geruime tijd klant ,ook voor onderhoud.

Alblas auto goede service je wordt indien mogelijk direct geholpen.

correcte behandeling kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Erg hulpzaam en fijn bedrijf.

Aardige mensen, fijne hulp. Zeker een aanrader!

Goede service!

Laatst keurig naar tevredenheid geholpen bij lekke band.

Top service

Staan altijd voor je klaar.

Altijd vlot geregeld.

Altijd vlot geregeld en prima uitleg.

Zeer goede service en klantvriendelijke benadering.

De carterolie moest worden ververst met een speciale behandeling tegen verbruik van olie. De werkzaamheden zijn volgens afspraak en planning uitstekend uitgevoerd. De behandeling bij de receptie was zeer klantvriendelijk.

Ben zeer tevreden.

Het is gemakkelijke een afspraak te maken. Ontvangst is altijd vriendelijk. Op de werkzaamheden kan men wachten en vinden op de afgesproken tijd Ik heb vertrouwen in de firma.

Prima service Koppeling was stuk Auto stond bij mijn huis Er kwam monteur Die kreeg auto in versnelling b Nam auto mee naar garage Werd gebeld wanneer hij klaar was Prima service

Betrouwbaar garagebedrijf

Ervaring sinds 2004

Snel en vakkundig geholpen

Raam mechaniek vervangen en tegelijk geconstateerd dat de thermostaat moest worden vervangen.

Vakkundige en zeer snelle service

Je komt er altijd gelegen en staan direct voor je klaar. Ook een vakkundige en zeer snelle service

Gewoon goed

Vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt Weet waar ze mee bezich zijn

Vriendelijk en adequaat

Goed geholpen, eerlijk advies. Tijdens vakantie reparatie uitgevoerd; auto veilig achter slot en grendel. Reparatie netjes uitgevoerd. Leuke mannen achter de balie. Top.

Geen klachten, goed dus.

Zie boven

Service is top. Of je nu een auto koopt of voor service cq reparatie komt.

21 jaar topservice

Deze week mijn achtste nieuwe Fiat van Alblas Auto opgehaald. Dat zegt genoeg!!!!!

Goede ervaring met Alblas

Staan indien nodig direct voor je klaar. Afspraken altijd in goed overleg.

Wij zijn onder de indruk.

De service was geweldig. De gebruikte auto werd in twee dagen gereedgemaakt en zelfs nog voorzien van gratis twee nieuwe banden, terwijl dit niet meegenomen was in de deal.

Heel vriendelijk

Goed geholpen , klantvriendelijk en transparant

Kwam eigenlijk voor een onderhoudsbeurt voor mijn Fiat Panda, maar heb deze ingeruild voor een Fiat Punto die in de showroom stond. Fijne garage kom er al jaren !

UItstekend!

Maar ik ben niet anders gewend. Of je nu komt voor een aankoop, reparatie of garantie: je wordt uitstekend geholpen. Een garage waar ze hun klanten nog kennen en waarderen.

eerlijk en betrouwbaar en prima service

zie hierboven

Goede eerste indruk

Kort gezegd: Verzorgde website. Verzorgde showroom. Vriendelijke verkoper, bleef kalm in alle hectiek op zaterdag 20 juni. De auto zag er in echt ook keurig verzorgd uit. Netjes gepoetst, net interieur v.d auto. Bij aflevering ook alles goed verlopen. Kortom, prima allemaal. Wij genieten nu van onze nieuwe auto.

zonder enig probleem

prima, als altijd, slimme mensen daar

Espenhof 1

3355 BM Papendrecht