Een prettig bedrijf. Keurige medewerkers. Klantgerichte bedrijfsvoering.
Betrouwbaar Kundig Vriendelijk
In uw verzoek om deze enquete in te vullen spreekt u over mijn bezoek aan de reparatie afd. Daar heb ik nog geen kennis mee gemaakt. Sinds 18 september jl.mag ik in een nieuw Fiat Panda Lounge, rijden die ik bij uw garage mocht kopen.
Vriendelijke mensen en goede service
Startaccu vervangen.
heel erg goed
Prettige manier van zaken doen. Persoonlijk en vriendelijk.
Vandaag onze Chevrolet Captiva afgeleverd door Alblas auto Elders in het land zelf een Captiva gevonden. Hierover contact gehad met David of hij die wilde leveren dit was geen probleem. Nu kunnen wij veilig onze opvang kinderen vervoeren. Alblas auto bedankt voor de medewerking !
Al jaren helemaal top, kundig, vriendelijk en staan altijd voor me klaar
Altijd heel tevreden!
fijn bedrijf, prima service
Je wordt netjes geholpen, niet opdringerig. Ze houden zich aan de afspraak
Het gevoel van de dorpsgarage waar je altijd terecht kunt en waar iedereen altijd meedenkt aan een passende oplossing.
Goede service, klantvriendelijk, duidelijke en eerlijke uitleg.
Mijn ervaringen zijn alleen maar positief! Heel klantvriendelijk en servicegericht, het team staat altijd voor je klaar, ook als dit onverwachts is, er wordt met je meegedacht en er is ook aandacht voor thee of koffie! Ik ben super tevreden! Ook met onze bruiloft,enige tijd geleden alweer, mochten we gebruik maken van een Fiat 500, wat we erg gewaardeerd hebben!
Wordt goed geholpen, alleen een scheef verhaal over de uit te voeren service elders. En geen inzage in de uitgevoerde werkzaamheden. Driemaal terug om de problemen te verhelpen.
Positief, klantvriendelijk