altijd prettig en prima geholpen

Iedere keer als ik bel of als ik langskom is er een luisterend oor en wordt er adequaat en bijzonder afgesproken hoe 't verder kan. Steeds heb ik het gevoel, dat het juist de kleinschaligheid en de enorme betrokkenheid is, die Alblas zo'n prettig garage bedrijf maakt. Chapeau !

Zo,n super garage lekker dicht bij Als er wat is ze helpen je direct

uitstekend

uitstekend bedrijf zeer klant gericht uitstekend team met ervaren monteurs . hier geen hoge rekeningen. ligt voor mij niet naast de deur maar zeker de moeite waard van het omrijden.

perfecte service

Uitstekende garage, ook in het bemiddelen van aankoop ander merk Komen afspraken altijd na, goede monteurs, leenauto ter beschikking en zoals altijd is er koffie

Kom er al jaren en nu met mijn elektrische fiat ook weer geen probleem. Men is zeer correct en hulpvaardig.Ik ben dan ook zeer tevreden.

Vriendelijke en welwillende service

Betrof claim onder garantie mbt stuuruitslag/schokbreker. Werd op afstand/telefonisch al niet moeilijk over gedaan en eenmaal in de garage bevestigd dat het goed was dat ik gebeld had. Afgesproken om een weekje te kijken of met vervanging schokbreker het stuuruitslagprobleem ook is opgelost. Lijkt vooralsnog wel, althans grotendeels.

Een super bedrijf en personeel zeer vriendelijk

Super en klantgericht en klantvriendelijk

Vriendelijke vakmensen

Ik heb mijn accu laten checken, deze bleek inderdaad niet top meer te zijn. Er kon direct een nieuwe gepaatst worden. En dit alles tegen een gunstig tarief.

Vriendelijk, duidelijk, snel.

Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je.

Zeer goede kwaliteit met uitstekende advisering leggen uit wat ze doen

Voldoende flexibiliteit bij het maken van een afspraak en bespreken/adviseren duidelijk met de uit te voeren werkzaamheden.. Je komt niet voor onverwachte verrassingen te staan. Koffie of evt retourauto wordt altijd geregeld.

Uitstekend service

Snelle en vakkundige service. Betrouwbare garage met vriendelijk personeel

De afspraak vooraf is nagekomen en de dingen opgelost.

Klant is Koning

De aanmerkingen die ik had op de Audi werden direct en serieus opgepakt. Tevens bleek dat de remschijven en de blokken vervangen waren dus echt top! Ook het personeel is vriendelijk daar is nog echt klant Koning. Toen ik de auto op haalde zat daar een grote rode strik op wat heel leuk was.

Perfect geholpen

Met een onverwacht bezoek aan de garage met een defect aan onze auto zijn we direct geholpen. Zo was het probleem weer snel opgelost. Top service.

Vriendelijk

Nog even afwachten. Probleem met diesellekkage is nog niet opgelost.

Uitstekende service!

Tot nog toe uitstekend geholpen Ga zo door!

Snelle service en vriendelijke mensen

Ruim van te voren een afspraak gemaakt. Auto gebracht en zeker op tijd weer klaar. Factuur lag na een paar dagen mailbox. Helemaal prima.

Fantastisch!

Goeie en snelle service

Vakkundig personeel en goed geholpen.

Auto Alblas is een betrouwbaar adres voor gedegen onderhoud en uitmuntende service.

Auto Alblas is een uiterst betrouwbaar garagebedrijf waar de service uitmuntend is en de auto in goede handen is. Dat alles voor een normale prijs. Bij Auto Alblas ben je geen nummer en zijn de contacten oprecht. Een betere garage kan ik mij niet wensen!

Geweldig bedrijf

Ga vooral zo door,ik vind datje fijn geholpen word bij jullie!!

100% tevredenheid in tegenstelling tot vorige bevraging

In vorige enquete kon ik geen enkele ster toekennen. Na een uitvoerige klaag-mail en een uitvoerig gesprek met de directie van Alblas auto, heb ik mijn in Oktober 2021 aangeschafte 2-cylinder Panda in Julie 2022 kunnen omruilen met gesloten beurs! voor een !4-cylinder Panda, weliswaar voor een ouder bouwjaar en 10.000km meer op de teller, maar deze transactie was met beider instemming en tot volle tevredenheid van ondergetekende. Een grote pluim op de hoed van Alblas auto / Papendrecht

goede uitleg over de gedane werkaamheden

Mijn auto voor de APK gebracht en er stond een leenfiets voor me klaar.

Fijne garage

Ik rijdt al een tijdje Fiat, en ben uitermate tevreden over de service die Auto Alblas verleend , auto is daar ook in onderhoud .

De garage geeft prima en snelle service!

Je wordt altijd goed geholpen bij Garage Alblas

Espenhof 1