Wederom snelle en persoonlijke service voor mijn Giulietta, bedankt!

Wederom snelle en persoonlijke service voor mijn Giulietta, bedankt!

Prettig, persoonlijk, deskundig en snel

Ik kan snel terecht. Er wordt mee gedacht en ik krijg uitleg. Het werk lijkt deskundig. De wachtruimte is prima en geeft uitzicht op de werkplaats, zodat je weet waar men mee bezig is. Prima garage.

perfect

vriendelijk personeel, goede service, klantvriendelijk kan menig ander bedrijf een puntje aan zuigen.

goede ervaring

word altijd goed geholpen

Prima geholpen

Prima geholpen, vriendelijke mensen en goede garage.

Zeer vriendelijk en vakkundig

Dit was mijn allereerste keer dat ik een auto bij een erkende dealer kocht, en prijs me zeer gelukkig dat ik bij dit bedrijf terecht ben gekomen. De auto waar ik eigenlijk voor kwam was helaas de dag ervoor al verkocht en de communicatie hierover was echt heel prettig, David kwam meteen een zeer goed alternatief. Meer dan lof en complimenten voor Autobedrijf Alblas. Mijn dank is groot.

Misverstandje over de tijd. Maar verder als altijd prima.

Prima.

Je wordt goed geholpen en er wordt meegedacht wat er aan de auto moet gebeuren.

uitstekende service

Er wordt keurig volgens afspraak gewerkt. Zijn er bijkomende mankementen dan wordt je gebeld.

Zoals altijd: goed!

Zoals altijd: Goed!

Vlot en persoonlijke aandacht

Hoewel er even sprake was van een onduidelijkheid, werd er direct een goede oplossing aangeleverd. Ik houd van een klein bedrijf, zodat je nog menselijke aandacht krijgt.

zoals altijd: betrouwbaar,vriendelijk en goed

zie de zin hierboven

Klantvriendelijk

Goede service,staan direct voor je klaar!!

Snel en goed geholpen

Na een kapotte koppeling op onze Panda konden we de auto nog dezelfde dag laten brengen en werd deze al twee dagen naar volle tevredenheid gerepareerd. Ook kregen we de beschikking over een vervangende auto.

Altijd netjes en snel geholpen

Super fijne vertrouwde autogarage. Niks is teveel en je wordt snel geholpen

Goede service en klantvriendelijk.

Auto Alblas zet zich 100% in om eventuele problemen te verhelpen en bij onderhoudsbeurten wordt gedaan wat nodig is en wat niet nodig is niet. En dat geeft het vertrouwen dat je bij de juiste garage bent !

Prima.

De ervaring is prima.

Het kon niet beter.

Uitstekende service.

Ben goed tevreden

Ben zeer tevreden auto beurt

Fijne garage

Ik heb een heel fijn gesprek gehad met David. Goede service.

Fijne garage, uitstekende service

Wij worden altijd goed geholpen. Of je nou een auto koopt, of een lampje komt laten vervangen, de service is altijd goed. Bedankt!

Goede onderhandeling gehad en naar tevredenheid opgelost. Verkoper Thijs prima kerel waar goed mee te onderhandelen is. Alles naar tevredenheid en mooie auto gekocht.

Super fijn geholpen , en met volvertrouwen. Een echte aanrader!

Snelle goede servie

Netjes volgens afspraak