Wat we in eerste instantie belangrijk vind is eerlijkheid, betrouwbaarheid en nakomen van afspraken. nou, ze doen zelfs nor méér dan dat. We zijn nu 9 jaar klant bij dit bedrijf en we zijn meer dan tevreden. Ze gaan hier nog verder dan die 'extra mile'. 2015 kochten we onze eerste rolstoel bus waar we 9 jaar mee hebben gereden. een aantal jaren later ging de schakelrobot van de bus stuk op de heenweg naar ons hotel in Oostenrijk (opel kwaal). ANWB hadden geen idee wat ze ons als vervang auto moesten geven dus ik heb ze het nummer van bierman gegeven. bleek dat ze een bus beschikbaar hadden voor de anwb om te huren van ons. Nu wisten we tenminste zeker dat we een voor ons geschikte bus kregen. ook hadden we de bus eens gebracht om de lift te keuren. drie dagen ná de keuring deed ineens de lift het niet meer. Wij terug om het te laten maken. bleek hydraulische pomp het begeven te hebben. ik verwachtte ervoor te moeten betalen maar tot mijn verbazing wilde er niet eens geld voor hebben! het is gratis gemaakt, echt geweldig! Kreeg er nog een andere afstandsbediening bij omdat de ons bijna uit elkaar viel (maar het nog prima deed). had er niet ens om gevraagd en ze kwamen er zelf mee. kijk, dat zijn wellicht kleine dingen maar ik werd heel blij van deze service. We hebben 9 jaar in die eerste bus gereden en hebben in mei 2024 de bus ingeruild voor een nieuwere. Die hebben we nu alweer 7 maanden en ook nu weer een probleemloze auto. alles volgens afspraak geleverd en wéér was het een uitermate prettige ervaring om met dit bedrijf zaken te doen. Ze zijn wellicht niet de goedkoopste maar wel de beste! en dat zeg ik die bijna alle auto dealers wantrouw en zelf een techneut ben. Ik betaal liever wat meer bij een uitermate eerlijk en betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken meer dan nakomt en zelfs nog verder gaat dan dat. Daarom kom ik bij ze terug en zal ik ze van harte aanbevelen. Je kunt er echt op vertrouwen dat je een goed voertuig krijgt en geweldige service.
Het is natuurlijk verplicht om na een dubbele beenamputatie gewenningslessen te volgen. En daar sta ik helemaal achter, het gaat tenslotte om jouw eigen veiligheid, maar ook die van je passagiers en andere verkeersdeelnemers. Richard heeft mij in 9 lessen niet alleen geleerd hoe om te gaan met mijn beperkingen, maar heeft er ook voor gezorgd dat ik nu zeker een betere chauffeur ben geworden! Ik zou het iedereen aanraden om zo af en toe eens een paar rijlessen te nemen, valide of invalide. Daar zou de weg een stuk veiliger van worden.
Komen afspraken na en de service is geweldig
Vriendelijk, zorgvuldig.
Vanaf aanmelding wat heel vlot en overzichtelijk gebeurd met de app, waar ik zelf voor had gekozen ivm de afstand,volgde een mooi eindresultaat. Zelfs mochten we een leenauto gebruiken voor de tijd dat er aan de eigen auto een aanpassing werd gemaakt. Afstand huisadres en Bierman is 175 km dus wel handig om een leenauto te gebruiken. Tip voor de leenauto. Zorg dat de gevarendriehoek in de auto ligt met gele hesjes,want ik had de pech een klapband 15 km afstand voor ik bij Bierman was. ANWB heeft mij keurig geholpen en ook Bierman heeft de extra kosten betaald.
Richard is een uitstekende instructeur met meer dan 25 jaar ervaring. Zijn lange staat van dienst heeft zijn passie alleen maar versterkt; hij is nog steeds enorm enthousiast en toegewijd aan zijn leerlingen. Hij geeft prioriteit aan hun behoeften en zorgt ervoor dat elke les waardevol is. Richards gevoel voor humor maakt de lessen niet alleen leerzaam, maar ook aangenaam, waardoor de tijd voorbij vliegt. Als je op zoek bent naar een ervaren, betrokken en plezierige rijinstructeur, is Richard de juiste keuze.
We zijn heel blij met 'Bierman' en alle medewerkers door wie we geholpen zijn, m.n. Alexander W. en Paul H. ! Superservice!
Richard Vermeulen heeft mij zeer goed geïnformeerd over het traject om weer zelfstandig te kunnen/mogen autorijden met een incomplete dwarslaesie.Na enkele rijlessen voelde ik me vertrouwd om weer zelf de auto te besturen. Heel fijn. 2 oktober 2024 had ik mijn rijtest in Alkmaar voor het rijden met handbediening. Geslaagd! Richard, grote dank voor je positieve begeleiding en duidelijke instructies. Bart Boogaard
Na 10 gewenningslessen te hebben gereden, mocht ik op woensdag 25 september de rijtest doen met iemand van het CBR. Na afloop van deze rijtest ben ik geschikt bevonden om met handbediening weer auto te rijden. Bij deze wil ik Bierman en in het bijzonder Richard bedanken voor de uitstekende begeleiding in dit proces. Vriendelijke groet, een zeer tevreden Henk Landwaart
in 10 lessen aangeleerd om met de hand de auto te besturen. zeer duidelijk en vakkundig werk afgeleverd door richard. kan nu weer zelfstandig en veilig overal komen. zeer goede ervaring.
Door iedereen waarmee we binnen het bedrijf te maken hadden werden we voorkomend behandeld. Er is een grote deskundigheid in huis en voor het probleem waar wij mee kwamen werd er vlot en oplossingsgericht meegedacht. De begeleiding door met name Maurits Jansen hebben wij vanaf het begin zeer gewaardeerd. Iedereen is duidelijk gemotiveerd om voor dit bedrijf te werken.
Vanuit heliomare begonnen met de rijtesten.In contact gekomen met Richard topgast grappig en serieus tegelijk Hij heeft mij in 2 maanden het rijden met een aangepaste auto bijgebracht Heb nu mijn rijbewijs weer terug en kan als dwarslaesie patiënt weer de weg op.Zowel Bierman en Richard bedankt en alles top geregeld! Groetjes Ronald
Richard bedankt voor dit avontuur haha Je bent echt geweldig mens natuurlijk met grappen en serieus. Ik heb het gehaald tien lessen . Eerst uurtje lessen daarna test gedaan. Het is wel voor mij gevoel beter met uurtje lessen en dan de test te doen . Mvg Willem
Rijles met handbediening van Richard gekregen en dit is goed verlopen. Was in één keer geslaagd en ik kan natuurlijk niets anders dan hem hiervoor bedanken. Zelf had ik het, met de vastgestelde CBR regels, niet kunnen aanleren. Richard is een vrolijke sociale man en zeg ik met een knipoog; “rijschool leraar bloed stroomt door zijn aderen”. Gewoon dus een aardige man die positief ingesteld is, je helpt waar nodig en actief is bij het meewerken om je eindresultaat te behalen. Een minpunt is dat je niet thuis wordt opgehaald en je voor rijles naar Heliomare moet komen. Dit vraagt dat iemand anders je moet brengen en halen.
Meedenkend.
Viktor gave excellent service and we would give him a five star rating. Also the aanpassing was well done as hoped
Heel prettig geholpen en ben zeer tevreden
Super fijne service en vakmanschap. In zeer korte tijd al onze wensen gerealiseerd zodat we nog voor onze vakantie de bus gereed hadden en hem meteen konden gebruiken. Alles werkt perfect en netjes afgewerkt!
Keurig gehoor aan de wensen gegeven, waar ook meegedacht wordt wanneer er andere optie zijn voor de aanpassingen. Keurig netjes verzorgd afgeleverde aanpassingen in de bestelbus Ook administratief wordt er meegedacht en worden zaken uit handen genomen. Bedrijf is trots op het maatwerk dat ze leveren. En terecht want de aanpassing is als één geheel met de bestelbus. 1 verbeterpunt… bij de lichte schade die is veroorzaakt hadden we graag op de hoogte gesteld geworden en niet pas later ingelicht door de dealer die de auto levert.
- Fijne proefritten - Meer dan genoeg keus - Er werd alle tijd voor ons gemaakt, zelfs op 2e paasdag (!!) - Fijne mensen met prettig contact
Bierman heeft goed meegedacht in de aanpassingen en tot nu toe (4 dagen) zeer tevreden over de kwaliteit van de bus
Bierman doet precies wat ze hebben belooft super.
Als moeder ' van ' kan ik Bierman alleen maar aanraden
De eerste les was spannend . Alhoewel ik snel op mijn gemak werd gesteld . Richard wint al snel het vertrouwen .En is ook redelijk als je fouten maakt .Met een grap en een grol . Het waren gezellige /leerzame lessen . Ik ga nu vol vertrouwen de weg op zodra mijn auto is aangepast . Compliment voor zo n mooi bedrijf .Hoe prachtig is het om mensen hun vrijheid weer terug te geven . Ik weet er alles van na anderhalf jaar afhankelijk te zijn geweest . Ik kijk er naar uit weer zelfstandig de weg op te gaan . Richard dankjewel . Je bent een topper . Ga zo door .
17 november 2022 werd ik getroffen door een ernstige hersenbloeding. Tijdens mijn intensieve revalidatie bij Heliomare in Wijk aan Zee werd mijn wens om zelf weer auto te rijden steeds groter. Via de therapeuten van Heliomare kwam ik al snel bij Richard Vermeulen van Bierman terecht. Na een proefles en het invullen van mijn gezondheidsverklaring bij het CBR was het advies van Richard om te starten met 5 tot 10 gewenningslessen. Onder de bezielende leiding van Richard, die zeer duidelijk in zijn instructie is, heb ik de rijtest, de eerste keer, met positief resultaat afgesloten en ben ik inmiddels weer in het bezit van mijn rijbewijs. Dit was mijn mooiste kerstkado van 2023, mede te danken aan Richard Vermeulen.