goede service, goed behandeld

Zeer correct bedrijf komt zijn afspraken goed na, werkt met kwaliteits materialen

goede service, goed behandeld

Klant vriendelijke goede uitleg over de producten

goede service, goed behandeld

Super goede service en hulp

Gewoon super

Super!!

perfect, zeker aan te bevelen

Een prachtig familiebedrijf dat zeer klantvriendelijk is. Eerlijke adviezen over zowel voor- als nadelen van de mogelijkheden die ze kunnen bieden. De contacten die wij hebben gehad hebben wij als zeer prettig ervaren waarbij de passie voor het vak zeer merkbaar is. Tijdens het ombouwproces ontvingen wij foto\'s waarbij wij de vorderingen konden zien. Erg leuk!

goede service, goed behandeld

prima ontvangen en geinformeerd over de aanschaf van een rolstoelauto voor ons woonzorgcentrum!

goede service, goed behandeld

werden fijn geholpen, goede uitleg over de min en pluspunten van de diverse auto,s, er werd alle tijd voor genomen, een aantal kleine aanpassingen die nodig waren in de auto die wij uiteindelijk uitgekozen hebben werden gratis uitgevoerd.

goede service, goed behandeld

Ze geven de klant aandacht door goed te luisteren en ze denken mee

goede service, goed behandeld

We kunnen niet anders zeggen dan uitstekend. Prima service, deskundig advies. Er wordt met je mee gedacht en voorstellen gedaan.

Geweldige service

goede service, goed behandeld

Goede service,snelle aanpak. Aanpassingen in goed overleg,met uiteindelijk een goed eindresultaat

perfect, zeker aan te bevelen

Het eerste contact met dit bedrijf was al positief. Goed advies en informatie gekregen over de aanpasmogelijkheden van diverse modellen auto\'s. Dit heeft geleid tot het inbouwen van een uitneembaar driedelig oprijplatform voor een rolstoel in onze nieuwe Peugeot Partner. Het inbouwen is zeer netjes en professioneel uitgevoerd.

goede service, goed behandeld

was eerst onbekend nu vind ik het een goed bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Fantastisch. Vriendelijke mensen. Lekkere koffie. Een enorm goede service.

goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring. We hebben 10 jaar geleden onze bus laten aanpassen en nu dit jaar weer een nieuwe bus laten aanpassen. Zeer goed geholpen en alles wordt netjes uitgelegd en geregeld. Een aanrader voor iedereen die aanpassingen aan een auto of bus nodig heeft.

perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het eerste mailcontact met Maurits had ik een goed gevoel. Toen ik maandagmorgen belde bleek dat hij meteen al aan het kijken was of de twee auto\'s waarvoor wij belangstelling hadden rijklaar stonden. We zijn dinsdag met Valys vanuit Hellevoetsluis naar Nieuw Vennep gereisd en werden hartelijk ontvangen. Al snel werd ons duidelijk dat Maurits niet een \'verkoper\' is maar een \'mensen-mens\' waarmee we echt contact en een luisterend oor hadden. Net zoals wijzelf in ons eigen werk vroeger als officier van het Leger des Heils en later als uitvaartondernemer hadden. We zijn een proefrit gaan maken en op de snelweg bij Schiphol, na een tussenstop voor een broodje bij de benzinepomp, trok de auto opeens niet meer zo snel op en zei Joke dat ze een cijfer 2 in het dashbordscherm zag staan. Het bleek dat ze de automaat niet in de D van drive had staan maar in de 2e versnelling voor het rijden in de bergen. Toen wij terugkwamen bleek Maurits onderweg naar de snelweg omdat een collega van hem ons had zien staan op de vluchtstrook. Maurits vond dat de uitlaat te veel geluid maakte en wilde de auto nog even nalopen en zorgen dat er een nieuwe APK op kwam te staan. Wij kregen een leenbus mee om naar huis te gaan en konden de auto donderdag ophalen. Zelfs de benzine voor de rit Nieuw-Vennep/Hellevoetsluis en weer terug hoefde door ons niet betaald te worden. Donderdagmiddag was het warm en wij werden ontvangen door een collega die met doosjes ijsjes rondliep, lekker. Na nogmaals een duidelijke uitleg over het rolstoelsysteem, instructies aan Joke over de bediening van de Renault Kangoo en de opdracht om zodra er iets was contact met Maurits op te nemen, verlieten wij met een heel goed gevoel de showroom van Bierman. Maurits, je krijgt van ons een 10. Roland & Joke.

perfect, zeker aan te bevelen

Erg goed contacten gehad met Bierman. Ombouw is precies gegaan zoals ik had afgesproken en de after sale was prima

perfect, zeker aan te bevelen

Absoluut helemaal tevreden, ik heb een gebruikte rolstoelauto gekocht die bij mijn budget past, ze waren al schappelijk met de prijs. Toen in het begin al bleek dat hij een startprobleem had, hebben ze vanwege die 6 mnd garantie er alles aan gedaan om hem weer goed te krijgen, er moesten zelfs verschillende nieuwe onderdelen in. Tot in detail hebben ze ook nog wat kleinere mankementen keurig opgelost, zonder scheve gezichten. Ze hebben zich in alles aan hun woord gehouden, dit is iets wat mij heel veel vertrouwen in dit bedrijf geeft. Ook absoluut klantgericht en -vriendelijk: omdat mijn man in een rolstoel zit en ik hem niet alleen kan laten, hebben ze weleens na zo\'n reparatie de auto hier in Den Haag voor de deur weer omgeruild met de leenauto. Absoluut een aan te raden bedrijf!

goede service, goed behandeld

uitmuntend persoonlijk betrokken probleem oplossend bij de aanpassingen en nam de tijd voor ons

goede service, goed behandeld

Uitstekend, snel, accuraat en servicegericht.

goede service, goed behandeld

Heel vakkundig bedrijf wist overal wel een oplossing voor.

Pesetaweg 16

2153PJ Nieuw vennep