Nemen de tijd voor je en doen wat ze beloven.

Auto gekocht op blind vertrouwen van Ben van Tilburg en mijn vertrouwen is niet geschaad.

Snel en goede adviezen.

Top bedrijf!

Alleen maar goede service, al jaren klant en nooit klachten of pech gehad onderweg!

Kort en krachtig zoals hierboven weergegeven i

Voor het eerst een auto hier gekocht wat een fijne service en oprechte belangstelling voor de persoon Echt een familiebedrijf een aanrader

Klantvriendelijk

Altijd klantvriendelijk. Denken mee en tevreden over de service

Kan niet beter.

Ik ben onder de indruk van de vakkundigheid en de vriendelijke manier waarop je te woord wordt gestaan. altijd bereid om een oplossing te vinden.

zeer klant vriendelijk

Zoals inmiddels al jaren , prima service

Weer fijn geholpen

Goede service: halen en brengen van auto en goed contact over nota

Ik werd telefonisch goed geïnformeerd over de extra werkzaamheden en uiteindelijke kosten maar werd verrast door een veel hogere nota. Hier heb ik via mail contact over opgenomen en er is dezelfde dag nog een correctie toegepast, goede service!

We zijn heel content hoe de afspraken nagekomen zijn. Vriendelijk personeel wat aan onze camper heeft gewerkt.

Ben Van Tilburg is professioneel in alle opzichten

Al jarenlang weten ze het beste uit mn auto te halen. Wanneer een kostbare reparatie nodig is, geven ze eerst de kosten door voor akkoord. Heel prettig zodat ik niet voor een onverwachte hoge kostenpost sta

Super goed geregeld

Vorige week weer een auto gekocht bij dit bedrijf, mooi en snel geregeld.

De communicatie dat mijn voertuig klaar stond verliep via whatsapp. In het bericht stond dat deze gereed was maar toen ik het voertuig op kwam halen werd mij verteld dat er nog wel reparaties uitgevoerd moesten worden. Puntje ter verbetering: communicatie. Voor de rest een nette werkplaats en vriendelijk contact.

Mooi bedrijf en altijd gastvrij!

Mooi bedrijf met vaktechnisch zeer goede monteurs. Kunnen niet werken zonder de bevlogen leiding van de werkplaats chef en Directie!

vakkundig geholpen

prettig en vakkundig geholpen

Auto thuis opgehaald, weer teruggebracht aan het einde van de dag, geweldige service

Ik heb mijn auto, de Kia Niro in juli 2024 gekocht bij Autobedrijf Ben van Tilburg. De contacten met de mensen in het bedrijf voelde meteen vertrouwd, klantvriendelijk en serieus. Afgelopen week is de auto opgehaald voor een grote beurt. Auto werd thuis opgehaald en 's avonds weer teruggebracht. En puike service. De volgende dag ook al de factuur in de mailbox en betaald. Enige minpuntje is het totaalbedrag aan werkplaatstarief. Je kunt er dus niet uit opmaken wat het uurtarief is. Dat heb ik aangegeven in een mail waarop Folmer de Jong een directe reactie had met het antwoord.

Prima garage!

Prima garage!

Bedrijf met oog voor de klant

Kom er al jaren (20+ jaren). Mijn eerste eigen auto gekocht bij dit bedrijf en kom er nog steeds. Ze kennen de klant bij naam, van verkoop tot monteurs, zelfs de gene die de auto’s voor aflevering poetst kent je bij naam. Afgelopen vrijdag op de koffie voor een oriënterend praatje, vandaag al rijden!

Top service

De auto wordt opgehaald en afgeleverd conform afspraak. Tijdens het onderhoud wordt ik op de hoogte gesteld van mankementen en wordt er akkoord gevraagd voor eventuele vervanging. Kortom top service.

Prima plek

Goed mee gedacht en problemen zijn goed opgelost

Goede kwaliteit, prima service.

De auto werd voor APK/grote beurt afgehaald en thuisgebracht. Goed werk geleverd tegen een goede prijs. Dank!

Meer dan uitstekend

Gewoon zoals we al tientallen jaren gewend zijn: TOP!!

Uitstekende service

Uistekende service

vlot, stipt en altijd zeer klantvriendelijk

Als klant voel je nog steeds het aloude 'de klant is koning'.

Oosteinde 12

8316 BL Marknesse