Vakkundige en plezierige garage, met zorg voor de klant en auto.
Er kwam af en toe een melding om het koelmiddel te controleren. Naar van Tilburg en kreeg daar de melding dat het een garantiekwestie is. Daarvoor moest de auto naar de merkdealer voor het verzorgen hiervan. Het hele traject van aanmelding en de afspraak bij de merkdealer is geheel verzorgt door van Tilburg, helaas was er geen leenauto beschikbaar, dus heb ik mijn auto zelf naar de dealer gebracht.
De eerste apk kwam in zicht, dus maar meteen een afspraak voor een onderhoudsbeurt met apk gemaakt de auto kwam hier fluitend door dus met een verse apk weer klaar. Wel moesten de voorbanden vervangen worden. Als je met “costum” wielen rijd zijn de banden niet voor handen. Een afspraak gemaakt voor het vervangen van de banden en voor het uitlijnen van de wielen.
Één velg blijkt niet in orde (eigen schuld) en moet vervangen worden, dat gaat een aantal weken duren maar ook dat wordt door van Tilburg verzorgt. Dit samen met het probleem van de tpms sensoren. Deze worden opeens niet herkend door de auto.
Men is bij van Tilburg niet bang dat je over hun schouder meekijkt naar de werkzaamheden. Het uitlijnen vond ik best wel interessant. De koffiehoek is zeker aan te bevelen. De diverse soorten koffie en chocolademelk zijn voor het kiezen. De automaat kun je naar je eigen smaak instellen. En ook de koek kan ik aanbevelen. Een biljartje leggen behoord tot de mogelijkheden. En de bibliotheek met auto gerelateerde boeken, ook de werken van Steinbuch, kan geraadpleegd worden.