Geweldig goede service

Gemakkelijk om een afspraak te maken, leenauto geen probleem. De lijntjes zijn kort als er iets is, goed overleg als het nodig is. Prima service, vriendelijk personeel.

Afspraken zijn Afspraken!

Ze staan altijd voor je klaar en aan afspraak wordt gehouden. Service staat bij hen boven in het vaandel.

Geweldige service

Bij pech met de caravan werd er toch ondanks de drukte , tijd vrijgemaakt om ons te helpen ,waardoor we toch onze vakantie konden starten. Hartelijk dank voor deze geweldige service,

Goed en , en anders een belletje

Gewoon goed meedenken

Gewoon goed zoals het hoort

Mijn auto rijd als een zonnetje en blij verrast dat hij ook was gezogen lekker schoon helemaal top

Snelle service

Helemaal naar tevredenheid. Super service

Aan alle verwachtingen voldaan, op tijd, volgens afspraak, goed gecommuniceerd en fijne auto uiteraard.

Vlotte en snelle service.

Misschien garantieklusje voor mijn Stonic, contact opnemen met een Kia dealer in de omgeving. Bij de ene kon ik 12 mei terecht voor een diagnose en bij de andere 6 juni. De gok genomen en het bleek gelukkig mee te vallen. Direct geholpen, leenauto mee. Nieuw lager voor € 11,00. Dus het viel mee. Geen nummer, geen muziekje. Een bedrijf dat kan aanpakken.

Uitstekend en zeer vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk en sympatiek personeel. Geeft je een goed en betrouwbaar gevoel.

Top garage

Goed en snel geholpen

Altijd vriendelijk,behulpzaam.

Sinds 2013. Altijd een luisterend oor, denken in oplossingen. Service optimaal.

Top bedrijf!

Hele fijne service, auto wordt bij de deur opgehaald voor onderhoud en apk. Netjes einde vd de dag weer voor de deur gezet!

Dienstverlenend

De klant is koning.

Goed bedrijf

Komen afspraken en als onverwacht wat tussen komt wordt dit netjes opgelost

prima de luxe

GOEDE GARAGE. KOMEN AFSPRAKEN NA. DOEN GEEN TWIJFELACHTIGE REPARATIES.

Uitstekend en fijn contact

Gemakkelijk contact te leggen en afspraak te maken.

Ik kan niets negatiefs bedenken.

Goeie service

Goeie service en fijn personeel.

Voor de vijfde keer een auto aangeschaft bij Ben van Tilburg. Ook deze keer keer weer goed geholpen en een super auto ontvangen. Als jarenlange klant is het elk keer weer prettig om bij van Tilburg te zijn. Geen ingewikkelde poespas, maar gewoon goed geholpen worden. Ook met de koffie en koek. Een prima en mensvriendelijk bedrijf en, niet te vergeten een uitstekend reparatie en onderhoudsbedrijf.

Top, goed advies, vriendelijke mensen

Wij zijn al jaren klant, fijne eerlijke mensen die je van goed advies voorzien. Uitstekende service.

plezierig geholpen

auto werd gehaald en gebracht, super service

Heel klantvriendelijk amicaal een gezellige dag gekregen

Snelle service en ze denken met je mee!

Bij autobedrijf van Tilburg wordt meegedacht en snel gehandeld. In ons geval ging het om de aankoop van een voormalig lease auto en de inruil van onze eigen auto. Ben regelde snel en met reële waarde van de auto’s. Top geregeld zoals we gewend zijn!

Betere service is haast onmogelijk

Alles goed geregeld . Zelfs de auto werd gehaald en gebracht

Wat is Ben een topper

Omdat wij op zoek waren naar een Kia Niro kwamen we de eerste keer bij Ben om een proefrit te maken. Helaas hadden we verkeerd gekeken en was het geen plug in maar alleen een hybrid. Anderhalf uur voor niets gereden. Dáchten we. Maar niets is minder waar; Ben is op zoek gegaan en heeft ons 'wensenlijstje' zelfs overtroffen! Een paar weken verder en we zijn de trotse eigenaar van een prachtige tuut. Bij aflevering werd er voor een lunch gezorgd, een flesje wijn als presentje gegeven, een gebakje getrakteerd, een kabeltje voor de smartphone geleverd, uitgebreid uitleg gegeven en de tijd genomen door al het aanwezige personeel. Wat een topbedrijf! Die anderhalf uur rijden houden we er zeer waarschijnlijk in. Dank voor alle goede zorgen, Ben en collega's. Zeker tot ziens! Hartelijke groet, Michael en Miranda Lam PS De nieuwe auto rijdt super!!

Oosteinde 12

8316 BL Marknesse