Geweldig bedrijf

Niks als lof voor dit bedrijf!!!

Hoge rekening

Ik schrok van de vrij hoge rekening. Is het voor mij ook voordeliger om een abonnement te nemen voor een voorjaarsbeurt en een najaarsbeurt, waarbij ook alles wordt nagelopen. Kia Niro plug in. Aanschaf aug. 2021. Km per jaar zonder Corona 12 tot 15.000.

Fijn geholpen!

Er wordt goed meegedacht en er is erg vriendelijk personeel!

Helemaal prima.

Op alle fronten prettig en goed geholpen. Fijne coffee corner met voldoende leesvoer om te wachten op de reparatie. Mijn verzoek om de auto hygiënisch schoon te houden werd door de monteur zeer professioneel opgelost. Vanwege mijn gezondheids toestand was ik daar erg blij mee.

Kundig en bereid

Weer prima geholpen, goede service en informatie.

De beste service en aandacht door professionals

Uiterst positief.

Klantgericht.

Prettig, terzakekundig, goed.

Ik ben vriendelijk en goed geholpen.

Voor zover ik dit kan beoordelen werken hier vriendelijke mensen en hangt er een goede sfeer!

Uitstekende service, al jaren trouwe klant.

Uitstekende service, al jaren trouwe klant.

Geweldig service!

Na het aankoop van mijn auto bij Ben, heb ik anderhalf maand later pech gehad. Ben heeft mij zonder enige probleem, alles voor mij geregeld, een oplossing gevonden, mijn auto laten repareren zonder kosten. Mail en telefonisch communicatie ging soepel en mij steeds het vertrouwen gegeven dat het goed zal komen. Ze zijn afspraken nagekomen en mijn auto kon weer op de weg. Zeer belangstellend en een dienst kunnen verlenen waar je ‘U’ tegen zegt. Absoluut zeer tevreden en niet voor niks dat ze bovenaan staan wat betreft top bedrijf! Dankje Ben!

uitstekende service

Vriendelijk personeel, de juiste prijs, meedenken met de klant.

zoals ieder bezoek aan de garage PRIMA

Excellent

Onlangs kochten wij een mooie Peugeot bij van Tilburg. Auto al op leeftijd , maar netjes en gekocht zonder garantie. Na vier weken loopt de distributieriem eraf. Dikke pech, wat nu. Bellen met Ben van Tilburg. Eerste zin: wij laten jullie niet zitten. Auto opgehaald, motorrevisie, iets bijbetalen en klaar. Niet eerder zulke service meegemaakt. Ben van Tilburg is een absolute aanrader.

Al jaren klant.

Klantvriendelijk

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Een hartelijk gesprek, geen dwang tot koop.

Waar veel verkopers graag snel zaken willen doen, gaat dat bij Ben en Peter heel anders. Na de koffie was er gelijk tijd voor een proefritje in de auto van mijn voorkeur. Bij terugkomst werd er uitgebreid de tijd genomen om de auto door te nemen en om tot een overeenkomst te komen. Topservice en vriendelijke manier van zaken doen.

Prima bedrijf.

Alles volgens afspraak.

Hele net autobedrijf

Hele goede ervaring. Vriendelijke mensen goed advies gekregen. Afleveren van auto heel netjes verlopen . Zeker een adres om weer een auto te kopen indien weer nodig. Zeker aan te bevelen.

Prima service en kwaliteitswerk

Goed en gemoedelijk alle tijd

De eerste keer dat ik bij van Tilburg binnen stapte en het was meteennvertrouwd. Na een paar bakjes koffie naar de beoogde auto’s. Hier bij gaf Ben een goede en degelijke uitleg. Ook de aflevering was goed en vertrouwd

Camper beurt laten geven plus APK. Alles keurig geregeld, en niet meer dan nodig is. Prima bedrijf!

Service van top tot teen

Goede afspraken ,goeie service ,goeie koffie,de juiste aandacht.

Super snel

De auto kwam voor een apk en kleine beurt. Kreeg netjes een bericht dat de auto klaar was. Ik kreeg de rekening netjes via de mail.

prima, ben zeer tevreden over de dienstverlening

woon sinds jaar in Marknesse en heb mijn auto meteen bij van Tilburg in onderhoud gegeven. Ben zeer tevreden over de dienstverlening.Krijg tijdig bericht wanneer de auto voor een beurt moet. Zeer vriendelijk personeel. Afspraken worden goed nagekomen. Zeer goede communicatie. Je merkt dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.

Afspraak op tijd en netjes uitgevoerd, extra service verleend.

Afspraak maken via de website is heel eenvoudig. De afspraak wordt keurig op tijd uitgevoerd (2 nieuwe banden) en er werd geconstateerd dat de achterruitwisser kapot was. Die werd meteen vervangen.

Oosteinde 12

8316 BL Marknesse