Een klantvriendelijk en prettig bedrijf.

De elektrische auto voor een onderhoudsbeurt naar van Tilburg gebracht. Aan de koffietafel de krant gelezen en koffie gedronken. Met een lekker koekje er bij. De auto was snel klaar. inclusief het schoonmaken van de auto. Ook is er een update geplaatst en is de routeplanner bijgewerkt. Voor wat de beurt gekost heeft, kan je momenteel niet eens een tank benzine krijgen. ik had echt het gevoel met een nieuwe auto naar huis te rijden.

Menselijk geholpen

Ik ben 76 en heb menig auto gekocht. Voor het eerst in mijn leven ben ik menselijk geholpen. De ontvangst, het gesprek en alle egards die een verkoper moet hebben, hebben wij in Ben van Tilburg gevonden.

Fijn bedrijf.

uitstekend

Het geeft een prettig en vertrouwd gevoel als je herkend wordt en men altijd bereid is tot een kort praatje, als dan ook de beurt correct wordt uitgevoerd en zelfs de auto gewassen afgeleverd wordt is het helemaal top. Bedankt.

Heel goed!

Super!

De uitvoering en de afspraken kwamen precies overeen .

Voor dat de auto naar de garage ging wist ik van een groot aantal punten wat er zou gaan gebeuren . Dit voorkomt onaangename verrassingen .

Na vele jaren is de service nog steeds meer dan TOP!

Zowel ontvangst, als het tussentijds wachten, maar ook het afronden wordt met groot elan ondersteund door alle medewerkers. Van receptie, tot eigenaar als de monteurs zijn uitermate persoonlijk en professioneel. Uitstekend!!!

Ben weer veilig in het verkeer.

Parkeerlampje defect. Gepiel om zo’n ding te vervangen in een koplamp unit van een Volvo. Folmer draaide daar zijn tang toch bijna niet voor om. Toch een beetje geklaagd over de slechte kwaliteit van de koplampen na jaren gebruik. Ook dat was geen probleem. Binnen een paar dagen vervanging voor een prijs die recht doet aan de leeftijd van mijn voiture. En wat een verschil!! Rijdt toch een stuk prettiger met een verlichte weg. Dank voor de snelle uitstekende service en tot de volgende keer !!!!

Prima bedrijf.

Ben erg tevreden en breng mijn auto er al vanaf de koop voor onderhoud. Goede service en nog net geen 10.

Aan het bovenstaande valt niets toe te voegen.

Tot nu toe “TOP”

Wij hebben ongezien, puur op vertrouwen een camper gekocht bij Ben van Tilburg. We moeten deze nog ophalen. Maar het telefonisch, mail en app contact is tot op heden zeer prettig.

Een bedrijf waar je nog klant bent, ze kennen je als Mens!

Geen vraag is gek voor Ben en zijn mannen!

goed .

goed is het .

prima bedrijf komen afspraken na

zie hierboven

Fijn bedrijf met oprechte persoonlijke aandacht.

Fijn bedrijf met oprechte persoonlijke aandacht.

Met name ook de serviceverlening bij kleine euvels is dik in orde

No nonsens / vriendelijk /ter zake kundig

Alles verliep heel plezierig, volgens afspraak.

Heel correct inspelend op mijn mogelijkheden, werd mijn auto opgehaald en weer thuis gebracht.

Prima service en snel weer klaar.

Prima service en snel weer klaar, zelfs netjes schoon gemaakt !

Bedrijf met de juiste kennis en expertise, wat de klant vertrouwen geeft.

Contact gelegd met Ben van Tilburg. Het mooie is dat dit op een zeer laagdrempelige manier gaat. Ik heb een zoekopdracht achtergelaten en Ben heeft de auto gevonden die ik zocht. De afhandeling, de garantie, het berichtje nadat ik de auto een paar dagen in bezit heb. Het komt allemaal vanuit passie om mij als klant een goed gevoel te geven. En dat is ruimschoots gelukt.

Heb er een goede ervaring mee

Gewoon goed , man één man woord één woord.

ervaring OK

Prettig en vertrouwd. Prima dat er even werd gebeld, dat het beter was een nieuwe accu te plaatsen.

Top bedrijf met aandacht voor de klant

Wij zijn zeer goed geholpen door de verkoper in onze zoektocht naar een andere auto. Alle afspraken zijn nagekomen en ook de aftersales service was uitstekend!

Gastvrij en deskundig, prettige mensen

Wij hebben een camper gekocht . Zijn zeer tevreden over de service en het contact met het bedrijf. Ook willen wij Willem bedanken voor de goede uitleg over de camper. Zelfs over de Beveiliging van de camper werd meegedacht . Eigenaar van bedrijf en verkoper ook zeer bevlogen met hun bedrijf.

Je kan in overleg veel regelen, afspraak makkelijk te verplaatsen als dit nodig is. Bij extra kosten wordt dit eerst overlegd of je dit wel wil. Zeer tevreden klant.

vakkundig opgelost

aanhanger vakkundig verlichting gerepareerd,