Volgens afspraak vlot afgehandeld.

Het lijkt allemaal goed maar ik moet nog met de Camper rijden. We gaan 13 feb. naar Spanje en dan gaan we de ervaring opdoen.

Top contact

Fijn contact over de, extra, uit te voeren werkzaamheden. Duidelijke afspraken gemaakt.

Persoonlijke benadering, geen druk zetten, goede service

Flexibel, vertrouwd adres, voelt goed, harde werkers

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Wordt hier altijd goed geholpen. Personeel neemt de tijd om je vriendelijk te woord te staan.

Vriendelijk personeel, behulpzaam, oplossing gericht.

Zie hier boven.

Altijd goed en vriendelijk geholpen.

Altijd prettig kontakt, korte lijntjes en komen afspraken na. Is ook ervaring van Spaanse vrienden die bij ons verbleven en met hun auto naar de garage moesten.

Fijn bedrijf met mensen met hart voor zaak en klant

Kom er al jaren met mijn Kia, voor service, fabrieksgarantie, navigatie updates, het is een eindje rijden, maar ik hou van een persoonlijke benadering en niet van die megabedrijven waar men je niet kent.

gewoon goed, doen wat ze zeggen en op tijd.

gewoon goed, doen wat ze zeggen en op tijd.

Geweldig, voor deze garage rijden we graag vanuit Veenendaal naar de polder

We zijn al jaren klant bij deze firma, en hebben er al meerdere auto's gekocht, en ook voor onderhoud zijn we steevast klant. Als we komen heeft de verkoper/eigenaar altijd de koffie klaar en een luisterend oor voor ons wel en wee. Vaak combineren we de beurt met familiebezoek en dan krijgen we altijd gratis een leenauto mee. Wat opvalt is dat er steeds dezelfde mensen zijn, het verloop is schijnbaar niet of nauwelijks. En er hangt een fijne ongedwongen sfeer, het team lijkt wel een vriendenteam. En niet onbelangrijk, uitstekende koffie. Ga zo door, hartelijke groeten

Klantvriendelijk, betrouwbaar en professioneel

Jaren klant naar volle tevredenheid.

Goede service Snel en vriendelijk geholpen.

Ben zorgt ervoor dat je snel je ideale auto hebt gevonden!

Super service, ook bij de werkplaats. Fijne no nonsens garage.

Goede onderlinge communicatie.

In goed overleg apk keuring goed verlopen .

Top bedrijf

Auto gaf een storing aan op het dashboard dus auto naar van Tilburg smiddags weer opgehaald super tevreden goede prijs kwaliteit verhouding. Blij met garage bedrijf v.Tilburg.

Prima geholpen aan een Hyundai KONA.

Vanuit Zwolle op zoek naar goed advies voor een grote stap: eerste elektrische auto. We kwamen op een heel betrouwbaar adres, persoonlijke benadering, goede advisering, alle tijd, mét de gemoedelijkheid van een kleinere setting.

Goede garage

Goed behandeld

Overleggen mogelijk en meedenken

Prima investeringsvoorstel gedaan, afspraken nagekomen en erg klantvriendelijk

Eerste elektrische auto aangeschaft. Niet zomaar een keuze. Ben heeft daarbij erg goed geholpen en tot op heden geen spijt van de keuze om vanaf nu elektrisch te gaan rijden in een Hyundai Kona. Prachtige auto.

goeie ervaringen

goeie garage,,,,,goed uitgevoerd

Onmogelijk arbeidsintensieve klus voor de kerst geklaard

Ik kwam de dag voor kerstavond bij van Tilburg met een lek in het koelwater systeem. De werkplaats ging direct opzoek en vond het in de thermostaatunit . Dat is nogal arbeidsintensief . Er werd verteld dat ze niet wisten of ze het voor de kerst nog konden klaren wat ik snapte . Hoe fantastisch was het wel niet dat we om 3 uur de volgende middag het telefoontje kregen dat de auto gereed was . Een dikke tien.

prima en zeer klant vriendelijk.

klant vriendelijke mensen en goede service.

Vriendelijk behulpzaam en attent

Erg vriendelijk behulpzaam en attent en kundig

snelle service,vriendelijke vaklui

snelle service,vriendelijke vaklui

Ben blijft een vertrouwd adres

Zelf een mooie Volvo XC60 "gevonden" op het internet die elders in het land stond. Ik heb deze auto bekeken en vervolgens Ben gevraagd om een offerte. Vervolgens deze auto via Ben aangeschaft. Voordeel op deze manier is dat ik voor garantie en service bij Ben terecht kan en niet eerst het halve land door moet. Nog een voordeel is dat het onderhoud voordeliger is dan bij de Volvo dealer. Dit zal zeker voor meerdere merken gelden. Tevens wordt de auto gehaald en gebracht bij onderhoud. Ben, ga zo door!

Klantvriendelijkheid ten top!

Mijn ervaring met Autobedrijf Ben van Tilburg is alleen maar positief. Naast een goede communicatie en snelle dienstverlening is het met name de klantvriendelijkheid die bij dit bedrijf hoogste prioriteit heeft. De klant is en blijft koning en daar kunnen heel wat andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Onlangs een APK en kleine beurt laten uitvoeren waar ik uitermate tevreden over ben. Kortom, ik kan dit autobedrijf met een gerust hart aanbevelen!

Oosteinde 12

8316 BL Marknesse